sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Arkadaşlar Elinizde taso olan varmı ? Loonet tunes Taso ları arıyorum satanlar benimle iletişime geçsin lütfenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tanesini 12,5 liraya satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben 10 liraya bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 satan yok, yalan öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 12'ye bırakırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bizim ayvalık'daki yazlıkta digimon tasoları duruyor olması lazım, hatta GOLD FINDIK EZMESI kabının içinde duruyordu. yaza kadar beklersen digimonları kaparsın. bi yemeğe bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 digimon çok leş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 benim böyle 2 ayakkabı kutusu pokemon tasom vardı. Hepsinden vardı, 4-5 tane Ash Rahmetli babaannemin bana yaptığı en büyük kötülüktü sanırım temizlikte onları çöpe atmış olması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Arkadaşlar makara yapmayın gerçekten almak istiyorum :) birde bikaç arkadaş tanesine 10-12 lira demiş heralde bu arkadaşlar beni ali ağaoğlunun playboy oğlu zannettiler :D arkadaşlar ne içtiniz tenesine okadar verirsem heralde 1000 avro filan vermem lazım hepsini almam için :DD:D:D şaka bir yana toplu indirimli taso bekliyorum teskurler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ulan bi ara 2-3 poşet pokemon tasolarım vardı.alayı çöpte şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aliağaoğlunun oğlu yok kızı var ,kız olmak istiyorsan bilemem tabi. Taso nedir ya şakamı eror verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 lan bizde de vardı bi ara bugs bunyli falan bi torba hatta..dur eve gidince arayım.kesin bulamam,annem atmıştır,birine vermiştir vs.ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pokemon dicimon var bags baniliyi napıcan çarizard varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 napıcan tasoyu yurt dışında tanesine milyon veren birini falanmı buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben de merak ettim. neden ihtiyacın olduğunu bizimle paylaşır mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Plastiğini ocakta eritip, kalıba döküp laptop kasası yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bende bir kutu var ama satmam ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Burdan beleşe getirip burdanda pazarlıyor olabilir. http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=taso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/taso-firlatan-savasci-oyuncak-karinca-42459352 marvin the martian'ı karınca sanmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 biri üstüme toprak atsın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tasonun altını yalayıp, altına başka bir tane taso yapıştırma ve accuracy arttırma vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 AÇIKLAMA Değerli arkadaşlarımben tasoları kesinlikle ticaret amaçlı istemiyorum bana vereceğiniz tasoları saklayacağım Bazı arkadaşlar sormuş neden istiyorsun o arkadaşlara sorum tamamen manevidir şöyle düşünün bazı şeyler değersizdir ama birisini yada bir yeri hatirlatir ya onun gibi... ben çok istiyorum çok seviyorum bana çocukluğumu hatirlatiyorrr.. burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum lütfen looney tunes tasolarınızı bana gönderin isteyen İstanbul içi elden alabilirim yanına gelirim İstanbul dışı olanda kargoya versin kargo parasını öderim.. size namus ve şeref sözü tasolar bendne başka kimseye gitmeyecek.. isteyene telefon numaramı veriyim daha nediyim ilginize teşekkür eder saygılarımı sunarım kardeşlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 asgfasgflakjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 neden gülüyorsunuz arkadaşlar sevmem aramam suçmuu.. ? :( sizin yaptiğiniz ayıp ben açık yüreklilikle ne hiisediyorsam ne düşünüyorsam yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar