Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yüzük ve kolye de koyuyor musun? Keza hem mainhand hem offhand lazım.

Ha bide şöyle bi konu var yararlı linkleri topladığımız

http://forum.paticik.com/read.php?35,6753143
Mesaj tarihi:
Sagol
Hesabimdaki ana karakter partiye yardimci biri olacak .

support, buffer , debuffer karaktere yarayacak skill gemleri benim icin saklamanizi rica ediyorum . Dilediginiz sekilde trade edebilirz
Mesaj tarihi:
Kullandiginiz sesli sohbet programlarinin adreslerini paylasirsaniz tanisabiliriz ...
Eger kullanmiyorsaniz bildigim kadariyla pc yi en az zorlayan ve ucretsiz olan raidcall da bir oda acabiliriz
Mesaj tarihi:
yeni patch de parti loot seçenekleri eklendi.partiyi kuran eleman ,kurarken belirliyor bunu.3 seçenek var.

free for all: lootu hızlı olan kapıyo
short duration: eski sistem.loot düştümü 2-3 saniyede almazsan hızlı olan alıyo.
perma loot: sana düşen lootu görebiliyorlar fakat senden başka kimse alamıyo yerden.

özellikle perma loot hoşuma gitti.hızlı olmadıkmı lootumuzu kaptırıyoduk. şimdi kaptırma derdi yok.public partilere girerken yanında yazıyo loot seçeneği. yeşil olan perma
Mesaj tarihi:
Monster damage ve life nodeların düşürülmesi nasıl? Hissettiriyor mu kendini?

Bide tank büldüme nerf gelmiş ona üzüldüm, chargelar artık %5 değil 4% dam. red. ve resist veriyor =/
Mesaj tarihi:
benim 3.5k dı 68-69 mapleri rahat yapıyordum ama ufack bi slacklediğimde yatıyordum, şimdi faceroll olmuş aynı gearla mapler. Hpimde 2.8k ya düşmüş. Monster dmgler baya düşmüş belki 3 te 2 sine düşmüş denebilir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yanit veren olmadi uzun zamandir . benim de bilgim yok ama tahminim 'Grinding Gear Games ' isimli klasor icine yuklenen bir oyundan pvp beklememek lazim .
dota ve turevlerini denemeni oneririm ...
Mesaj tarihi:
csubasi said:

yanit veren olmadi uzun zamandir . benim de bilgim yok ama tahminim 'Grinding Gear Games ' isimli klasor icine yuklenen bir oyundan pvp beklememek lazim .
dota ve turevlerini denemeni oneririm ...

Grinding gear ile grind (farming) ile bir bağlantı olduğunu sanmıyorum :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...