axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yüzük ve kolye de koyuyor musun? Keza hem mainhand hem offhand lazım. Ha bide şöyle bi konu var yararlı linkleri topladığımız http://forum.paticik.com/read.php?35,6753143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zimmermann Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evet koyuyorum ama olmuyo. levelimle alakalı olabilir mi? bir de orb of alchemy nasıl yapılıyor vendor recipe'da? ben baya acemiyim kusuruma bakmayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Verdiğim linkte vendor recepie listesi olacak ordan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 selamlar ... oyunu en kisa surede nasil indiririm ? yeni baslayanlara tavsiyeler iceren link onerebilir misniz ben bu forumdaki yazilanlarin tumunu okuyacagim tabii .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 buildler; http://www.exilepro.com/ geri kalan her şey için sor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sagol Hesabimdaki ana karakter partiye yardimci biri olacak . support, buffer , debuffer karaktere yarayacak skill gemleri benim icin saklamanizi rica ediyorum . Dilediginiz sekilde trade edebilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mevzu kafalar olunca yine bir randoma basma durumu olmuş, ve gören de demiş ki: Nasıl kafalar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 csubasi said: Dilediginiz sekilde trade edebilirz http://www.bitkiseltabletler.net/image/data/Cinsel/headline_logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bayadır takip edemiyorum, desync i çözdüler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok bende takip etmiyorum girmiyorumda 2 aydır, kuzen oynarken gördüm desycn halen aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 *Fazla 'spell totem ve ranged atack totem' sahibiyseniz ,talibim Karakter ismi gokhanakaro tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Kullandiginiz sesli sohbet programlarinin adreslerini paylasirsaniz tanisabiliriz ... Eger kullanmiyorsaniz bildigim kadariyla pc yi en az zorlayan ve ucretsiz olan raidcall da bir oda acabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bugün 0.11 major patchi geliyor baya bir yenilik herkeze talent reset ve minionlara mini hp bar koyuyorlar sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Floating combat text gelecek miymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 patch 0.11: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/400347 details: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/403446 gece yarısı gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yeni patch de parti loot seçenekleri eklendi.partiyi kuran eleman ,kurarken belirliyor bunu.3 seçenek var. free for all: lootu hızlı olan kapıyo short duration: eski sistem.loot düştümü 2-3 saniyede almazsan hızlı olan alıyo. perma loot: sana düşen lootu görebiliyorlar fakat senden başka kimse alamıyo yerden. özellikle perma loot hoşuma gitti.hızlı olmadıkmı lootumuzu kaptırıyoduk. şimdi kaptırma derdi yok.public partilere girerken yanında yazıyo loot seçeneği. yeşil olan perma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 loot hallolmuş o zaman şahaneymiş desync düzeldi mi vakit ayırıcam yine. df'dan hiçbir şeye vakit kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 desync aynı ama biraz iyileştirme var gibi. Bu arada melee baya oynanır olmuş 73 duelist vardı bende akıyor şuan. Life leeche filanda buff gelmiş bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Monster damage ve life nodeların düşürülmesi nasıl? Hissettiriyor mu kendini? Bide tank büldüme nerf gelmiş ona üzüldüm, chargelar artık %5 değil 4% dam. red. ve resist veriyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 benim 3.5k dı 68-69 mapleri rahat yapıyordum ama ufack bi slacklediğimde yatıyordum, şimdi faceroll olmuş aynı gearla mapler. Hpimde 2.8k ya düşmüş. Monster dmgler baya düşmüş belki 3 te 2 sine düşmüş denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 beyler 28 den sonraki pvp cap kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yanit veren olmadi uzun zamandir . benim de bilgim yok ama tahminim 'Grinding Gear Games ' isimli klasor icine yuklenen bir oyundan pvp beklememek lazim . dota ve turevlerini denemeni oneririm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 csubasi said: yanit veren olmadi uzun zamandir . benim de bilgim yok ama tahminim 'Grinding Gear Games ' isimli klasor icine yuklenen bir oyundan pvp beklememek lazim . dota ve turevlerini denemeni oneririm ... Grinding gear ile grind (farming) ile bir bağlantı olduğunu sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bunlar hep ingilizlerin oyunlari mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar