bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hangi konuda anlaşmaya çalışıyoruz ki? ben bir soru sormadım, veya bir konu hakkında fikir almaya çalışmıyorum. 8 gcp'e satacam demişim, sen etmiyor demişsin, bende sana 3 gün önce bu fiyatın üzerinden birçok shop'da satıldığını ve bunu da indexer ile görebileceğini söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 etmiyor dediği searing torch zaten 4l değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 level 17 oldum öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Valla simcity cikana kadar devam ama eski gazim yok son gunlerdeki map droplari yuzunden soğudum. Bu aksam son sansi vericem eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 map drop nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aluriel said: etmiyor dediği searing torch zaten 4l değil lol ikisi aynı şey. @Seele: lvl 60-65 civari endgame content olan `map` ler düşmeye başlıyor. random statlara sahip, üzerinde craft yapılabilen (statları değiştirilebilen) instancelar. 66-77'e kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Seele said: map drop nedir. Level 59 sonrasi random area mapleri düştüğüne dahil hurafe var. Ben hiç görmedim ama düşüyor diyenler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 akşam 66 yapacaz, gel bizimle, illa kendi map'ine girme gibi bir zorunluluğun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Valla gelirim ama kendi mapimi istiyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o da olur bir gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iPQPUwKkN4o&feature=youtu.be http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23242866.jpg peç said: Today we deployed the 0.10.1f Patch which fixes several issues and introduces a ladder for season points won in race events. The other significant change in this patch is new technology that helps us fight in-game spammers. This immediately removed all RMT spam from the game and gives us powerful tools to deal with the spammers as they gradually try to work around the systems we have in place. We're expecting that 0.10.1g will be deployed tomorrow (Wednesday Feb 27, NZ time) and will introduce three new purchasable cosmetic microtransactions such as Spark Spiders. We deploy changes as soon as they are ready. The reason this patch contains just microtransactions is because the other fixes that were completely ready were in today's patch. Bigger changes are coming with 0.10.2 which is due next week. We understand that users are patiently waiting for fixes to many systems (melee, game performance in large parties, simulation resync code, advanced mouse bindings, etc) and these are being actively worked on. They'll be deployed as soon as they're ready, but their absence from an individual patch doesn't mean that they aren't being worked on or that they aren't important. We've also been getting lots of feedback about the race events and plan to make a few small tweaks to the point prizes awarded in races. We will also be announcing the nature of later events in the season soon. It's a lot of fun running and playing in these events - I've only had time to win 7 points myself so far but I will get that Coral Ring before the end of the season! Thanks again for your great feedback and generous support. We wouldn't be here without you guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 evet dün biraz uğraşarak bir bersek yarattım kendime hemide templardan. gayet temiz çalışılıyor party'e bile gerek yok en kazulet yerlere girip denedim. flicker strike-blood rage-frenzy üçlüsünü birbirine bağlıyorsunuz eğer silahta varsa birde double strike-melee damage-fire|cold yada başka biriyle eğer varsa alan etkisini arttıracak gemide basıyorsunuz üstünüze.hepsinin min.level 10 olmaları gerekiyor sonra tek yaptığınız tuşa basılı tutarak flicker strike ile zıplamak. tutabilene aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynını duelistle ben CB'de yapmıştım, aşırı OP bir build fakat desync oluşuyor flicker'dan dolayı üzülebiliyorsun sana hiçbir şey vurmuyorken ölünce. desync için hafta peç gelecek bakalım ne kadar düzelir bilmiyorum. desync dışında tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 evet tek sıkıntı dediğin gibi desync ama oda eğer gelen patche yavaşlatılırsa çok manasız olur. ben nadirende olsa frenzy bittiği için boss üstünde donuyorum anlık onun dışında çekirge misali mud flastı 5 dakikada bitirdim hiç durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 73-74 maplerinde modlar kotu olunca ve moblar da en fecileri gelince aglatiyomus bu arada. Hele 74 dark forest ve 72 maze bossu (piety ve oak) gorunce direk kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Searing touch (özellikle de çok linkli) şu an tam para edecek zamanı. bitanesi fire witch yapmış forumda özellikle searing touch kullanılıyor onu görenler almak istiyor ben 2-3 kişi gördüm o buildle oynayan ki pek girmiyorum şu sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 searing torch sacma sapan bir item ya, +2 fire gemden dolayi molten ve fireball`a duzenini kurdugun zaman eritiyorsun direk. faceroll otesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 indiffer43 said: 73-74 maplerinde modlar kotu olunca ve moblar da en fecileri gelince aglatiyomus bu arada. Hele 74 dark forest ve 72 maze bossu (piety ve oak) gorunce direk kaciyorum. 87 yim 1 tane 74map düşüremedim. oak faceroll boss tek sıkıntı piety işte.oda saçmasapan tek attığı için. searingi boşverin siz asıl şu cold damageli stafftan stoklayın kripp yakında FP buildini kaom bulursa o staffla degistiricekmis saçma sapan olcak fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 reampage said: Seele said: map drop nedir. Level 59 sonrasi random area mapleri düştüğüne dahil hurafe var. Ben hiç görmedim ama düşüyor diyenler var.. evet moblv59 da düsmeye basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fellshrine baska bi yerde yapcak. level 60' ranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 said: game performance in large parties şu gelsn oyuna geri dönuyorum haha ama hala ninja sorununa bir çare düşünmüyor mu bunlar? geçici olarak yap süresi 15 20 sn bu kadar basit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lan nerdesin olm sen 87 oldum 2. kaom heart düşürdüm sıkıldım hc kasiyorm sdagfsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 şu sıralar çok fazla dota atıyoruz poe için vakit kalmıyor. birde çok fps sorunu var o yüzden düzelmesini bekliyorum yanıcak kart diye korkuyorum ksdlgh yeni patchle düzelteceklermiş gelsin patch gelicem D: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hardcor rangerda 31 oldum, nugiyenin buildi direk kopyaladım. Bloodmagic açtım. Hatta x2 bear x1 fire trap kullaniyorum,single targetta inanilmaz etkili ama poison arrow AOE dmgde başarısız kalıyor ve birazda sıkıcı geldi. arrow at 3 adim at arrow at. d3 te yapıyoduk biz bunu. Ne önerirsiniz ranger için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar