Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

knox said:

hayir anlamadigim nasil hackleniyorum,sacma sapan sitelere girmem,twitch kullanirim ama chat'i ile alakam olmaz,linklere tiklamam vs.adamlar ucuz boku bizi atiyorlar saka gibi

hacım şöyle oluyor bu iş, mesleğim bu tarz açıkları bulmayı da gerektiriyor önce onu söyliyim. benim guild wars 2 hesabımda bu sorun vardı, adamlar sürekli çinden hesabıma login olmaya çalışıyor, şifreyi doğru giriyor ama mailden onaylamadığım için oyuna giremiyordu. çoğu yerde aynı şifreyi kullanıyordum sonra araştırdım biraz kısa bir süre önce blizzard'da ve steam'de hatta kullandığım bir kaç sitede bu tarz sorunlar yaşanmış ve şifreler milletin eline düşmüştü. adamlar bir şekilde bu şifreleri ve kullanıcı adlarını alıyor. gayet güzel yeni çıkan oyunlarda fln deniyor tek tek ve böyle yüzlerce kişiyi hackliyorlar. bu olaydan sonra direkt şifremi değiştirdim bi daha hiçbir sorun yaşamadım.

bazı sitelerde reklamlar fln cükletebiliyor onlara dikkat etmek lazım, javaydı fln kapalı olmalı hep bir de cidden girdiğiniz sitelere dikkat edin ben 1 tane lanet reklama yanlışlıkla tıkladığım için format attığımı bilirim. her site ve oyunda farklı şifre hatta mümkünse mail kullanmak en sağlıklısı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tarafı kakalı deynek ya. adamların sistemi hacklenmediği sürece suçlayabileceğin tek şey hacklenme işlemini daha zor hale getirmemeleri. GW deki gibi ip kontrolu veya ne bileyim blizzard gibi authenticator eklememeleri.. böyle bir şeyi ben yapmalarını beklemiyordum zaten, bunlar maliyeti olan güvenlik sistemleri. bir GW2 veya blizzard için devede kulak tabii ki ama GGG dediğimiz şirket karakterlere cinseyet seçeneği eklemedi maliyeti yüzünden. yani adamlar hayat birikimleriyle oyun yapmışlar. adamlara da kızamıyorum nasıl bu kadar sorumsuz olabilirler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

knox dediğini anlıyorum şahsen, mantıklı konuşuyorsun sen tek kendi bakış açından bakıyorsun olaya. adamlar ultra küçük bir ekip. bu adamların 1 ay önceye kadar neredeyse oyun üzerinden hiç kazancı yoktu. oyunun motoru, dizaynı her şeyi kickstarter, donation ve şirketin kurucularının diğer işlerinden kazandıkları birikimler ile yapılmış.

böyle bir yapıya sahip bir düzende o adamların nasıl kalabalık support ekibi olabilir ki? kalabalık ne ekibi olabilir daha doğrusu hehe. geliri olmayan bir işletmede gerekli olmayan ekstra kadroyu "just in case" nasıl tutarsın ki?*

1 aydır para kazanıyorlar, ekipleri büyütüyorlar. adamların çalışma hızı çük kadar kadro ile blizzard'ın yüzlerce çalışanla yaptığından hızlı. support anlamında bile, debug anlamında, content anlamında bile.

1 ay önce para kazanmaya başlamış bir şirketten devasa bir support kadrosunu beklemek yersiz. insanlar mağdur oluyor ama yapacak ne var ki? alternatifi ne yani durumun? şirkete oyunu release ederken ne kadar "microtransaction" kazancı olacağını bilmeden 30 tane support ekibi alıp, 2 ay sonra bütün projenin batması veya p2w olması mı?
Sosyal ağlarda paylaş

cok kredi veriyorsunuz bu adamlara,tamam bende seviyorum firmayi,bir kac net kotu tarafi haric,oyun gayet iyi.GGG ikide bir paramiz yok,teknik yetersizlik,az calisan vs acindiriyor kendisini sag da sol da.adamlar para kazaniyolar artik,ob oncesi de kazaniyorlardi bence,ama aglamayi sevdiklerinden sdsf neyse cok girmiyim bu konulara.

bu toplu hack sorunu,kullanici hatasi diyelim,tamam eyvallah,ilerde direk adamlardan kaynakli daha buyuk bir sorun cikarsa,para yok bik bik bik,bir bardak soguk su cekmesinler diyorum...

chris'in attigi post cok ucuz bu arada onuda belirtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...