Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 weapon elemental damage, life on hit falan freezing pulse üzerinde neden çalışmıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İki support gem için de attack yapıyor olman lazım, freezing pulse attack değil spell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 weapon elemental damage attack değil, support yazıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Adı üstünde "weapon" elemental damage. Elindeki scepterda wandda +elemental damage olsa bile spell kullanırken onunla vurmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 elindeki slaha fazladan elemental damage eklendiğinde vurdugun büyünün dpsi artmıyor mu abicim, artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 artmıyor. +X-Y fire, light gibi flat ele dmg spell lerde calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 elimde spell damage inc. 'i aynı 2 silah var, fazladan lightning damage veren freezing pulse'un dps'ini arttırıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sırf denemek icin vendordan beyaz dagger alip +ele dmg mod verene kadar orb bastim. witch le deniyorum. Beyaz dagger ikiside %40 crit implicit mod. Biri + ele dmg veriyor biri vermiyor. Degistiriyorum spell dmg aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Senin bahsettiğin bonus spell damage ya da bonus elemental damage. Scepter ya da wandların üstünde olan. Bizim bahsettiğimiz physical damage veren silahların üstündeki +2-4 fire damage şeklinde olan özellikler. Weapon elemental damage bunlara etki ediyor. Bir de sanırım physical damage ı spell damage'a çeviren glacial hammer gibi skilllerde çalışıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 olay soyleymis If it specifies 'weapon elemental damage' it won't affect your cold spells. Spell damage, cold damage, elemental damage all will. If the spell happens to be a projectile, 'projectile damage' will also affect it. Usually the mods that add flat cold damage are applied directly to the weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aklımda 2 tane build var: biri marauder fire caster, yüksek hp, shield. life leech, crit, max. hp ve hp reg. gidecek. armor/es kullanıyor. diğeri dual wield yüksek block chance, ortanca hp, ias speed, sword, armor tank. atk speed, life leech ve yüksek armora dayanacak. total life çok yüksek olmuyor duelist node kıtlığından ama dps'i aşırı yüksek oluyor. warlords mark artı gear artı blood rage 20% e yakın life leech sahibi oluyor. ama tahminen 2-3k hp. 70% dmg red. oluyor. elemental resisti sıkıntılı yalnız gear'a bakıyor tamamen. tutar mı bilmem. fire olan şu : alt tarafı saymazsanız 80 de bitiyor build http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEBAnEC4wSzBg4HpQn2EmkUIBRNFHEWbxccGS4ZhRo4GmwfAiSLJKolrSftKU8snDbFNtg26TrYPQ9G10kbSbJN2E99UEdQUFRJVcZXDVhjXcZfP2BtY_1mT2aecH1xeXrmfLt9U4BWgUmCEIKbgziHZYx2jM-OZI9GkFWcLZ2Ana6ezaIApwinMKeEqZWvt7I4toa2-rndwBrEFcT2xtjPZdDQ0iHUfNSP2CTZYd3z37DjauQi51Lnauw47FXvDu988B_xbPIv9kj3pg== duelist şu : http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQBAAYB3ASxBS0OrRHVEiAUUhR1FfYXHRjbG8gb-h3KIWAl3yi1KNsppSyFMgk0kzWGOrM67UCgQzFDnESeRmlHfkp9TGBOKlO7U99VqVeXWK9Y21oaW69dAF4TXotgQWBLYIhhUmJ5Y3BlTWegapN07XTxeA1674TZhO-HdpAKl7SZK5stm4Odqp65n8ukGavFrLqs6rBztkG5zb6Kvqe_1cAPwYvKkMzbz_jQ7tJN0_zV7d0N3-_stu9O7-Px9Pej_MU= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 swordları da alsaydın ya alttaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Benimde melee ranger var kafamda ama duelist varken melee ranger çok mantıklı değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 swordları bilerek almadım çünkü level kasarken sword u alırsan kendini sword kullanmaya zorluyorsun bir noktada ama sword almazsan başka türlü düşen bütün silahları kullanabiliyorsun. 80'den sonra düşürdüğüm takdir de swordu da alıp 40% civarı dmg arttırıyorum. canımı sıkan şey max. hp i abartmadan life leech ve speed e güvenerek merciless oynanır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://b1302.hizliresim.com/16/m/k8rzb.png iyi midir kötü müdür, kaç para eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 levelına göre iyide bi orb of chokobaş edebilir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ipd düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 düşük level olmasa şukuleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 geç kaldım ama açtım baktım ne dersiniz duelist için 2 h kılıç gidilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 niye gidilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bi soru daha + spell dmgmı, + elemental dmgmı fireballun hasarını artırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ayican said: geç kaldım ama açtım baktım ne dersiniz duelist için 2 h kılıç gidilirmi ? gidilirde düelist en patates skill treeye sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 all resi falan yok da 3-5 bişi eder mi ki şu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/167496 su iyiymis ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ayican said: bi soru daha + spell dmgmı, + elemental dmgmı fireballun hasarını artırır? elemental damage'da spell dmg'de fireball'un dmg'ini arttırır. fireball fire damage vuruyor, fire elementlerden biri (cold, lightining, fire). "weapon elemental dmg" arttırmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar