Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

1-2 saniye ama böyle 30 tane beyaz düşmüş. zaten text e mi yoksa grafiğe mi tıklıycam derken açıp inventory ye bakıyosun ne aldım ben mi aldım babayı aldım diye kalıyosun sonra.

bu arada ben party halinde kasmak istemiyorum bu sebepten ve rahat etmediğim için.

baptism falan aldım %200 fizıkıl damajlı 2-3 tane de %20 quality unique um var. life ağırlıklı marauderimle solo görev yapmadan farm yapabileceğim bi spot var mı.

level 32

the ledge farmla cruelde
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

bingildak said:

loot süresinin artması bir sonraki patch'de geliyor diye biliyorum

ne zaman olcak acaba bu patch varmı bilgi

forumlarda chris'in bir postunda görmüştüm. ne zaman olduğunu bilmiyorum büyük ihtimal bir sonraki major patch'de olacaktır.

options'dan düşen itemların görünmesine dair ayarlar var, sanırım beyazları falan kapatabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak nası bayıyo öyle böyle değil...

Bişe daha soracam, bu map map dediğiniz mercilesste bi takım mapler mi düşüyo hani fix quest mapleri dışında girip temizliyosun falan? Öyleyse en azından monotonluktan çıkar ilerde diye sebat edecem yoksa mercilessin sonunu göremeyebilirim bu gidişle :)
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Rasmon said:

ya bu skill pointleri resetletsinler ya. parayla marayla. 2 2 2 geri ala ala olmuyo :(

edit: toplamda kaç reset hakkımız oluyo. ben bayağı sallamışım hahahaha

olmadı yol yakınken yeni karakter açayım.

Yeni karakter aç eğer 30 levellardaysan

görevleri yapmadan act geçebiliyo muyuz?

çünkü map sistemi vs o kadar kötü ki oraya buraya gidene kadar çok vakit kaybediyorum. gemler de düşüyo zaten genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah iyi oldu bu :) Yalnız arkadaş o kadar zayıf değilimdir diye düşünürken level 39 moblu bi bölgeye girdim 40ken, beyaz düz moblardan "bazıları" şaşırtıcı bi şekilde indirdi bikaç vuruşta lol

Hepsi değil ama çoğu çıtır çıtır ineren bazıları dengesiz bi şekilde indiriyo, D3'teki dengesiz packler geldi aklıma bunları görünce, vurmama da fırsat vermiyolar ki life on hit kurtarsa... Sanırım speed sorunum var şu anda ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Diyelim bi slotta skill var ona linkli iki ayrı slota da misal melee physical dmg support gem taksam ikisi de stacklenir mi? Mantık olarak ikisinin de bonus melee dmg vermesi gerekir ama dmg outputta görünmediği için emin olmak adına sormak istedim...

Tam anlamadım da abi ayrı ayrı etki eder aynı iki gem stacklenmiolar. Aynı isimde olanlar, fakat etki etmeyen supportlar var bazı skillere o dediğini biraz daha spesifik nitelendirirsen belki.

imamizer said:

o zaman az önce düşürdüğüm 4l hepsi yeşil body para eder mi diye sorayım?

4L zor ya kasmak lazım tradechande o anda acil birinin ihtiyacı olur felan 1 alch verirler belki. ama 5L beyaz gri bej olsa bile gider :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...