GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: daha geçen balonluydun abi sen ne ara madalya aldın? sen böyle mesaj atmaya devam et alirsin sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: level cap var mı 100 ama 90-100 arasi bir kaç tane 1-90 kasmak kadar zaman alicak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 GodBlessStoya said: chrome said: daha geçen balonluydun abi sen ne ara madalya aldın? sen böyle mesaj atmaya devam et alirsin sende gözüm yok be kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 HELALİN VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kas stoya kas krip seni geçiyor ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi ondaki maplere erişebilme olanağı bende olsa çoktan 90dım ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ayrca nerelerdesin sen yaa gocuk bile 80dingledi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 en son uniq itemim ninjalanınca oyunu küstüm ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 lan gel vereyim neyini çaldılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eee şey mesela benden iki yüzük, bi amulet, bi de helm hariç zırh çalmışlar :p Oyuna küsmek üzereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi dün regret, chaos ve bi ton rareimi ninjaladılar, artık bende av durumundan kurtulup saldırmaya başladım sdf, 2 alch 2-3 fuse 2-3 tanede rare çarptım fakat bi bowumu hacıladılar aklım hala onda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şu loot süresini arttırsalar bari. en azından rare, orb ve epikslerde. arkadan yardırıyorum yanına gidene kadar adam cukkalıyor. ağzına kolumu sokasım geliyor o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi uniq ve very rare orblarda kesin artmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 diabloda iyiydi loot olayı herkesin tuttuğu kendine usulü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 rangerla oynuyorum dün işte yeni başladım poison arrowla şaka gibi gidiyor önümde durabilen yok. bide warden ı öldürdüm unique kolye düştü witch le merciless e kadar umique düşmemişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 loot süresinin artması bir sonraki patch'de geliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bi ben kullanmıyorum galiba şu posion arrowu. deneyeyim bi neymiş ne değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bu çalma, ninjalama muhabbeti nedir? shared loot mu var multi'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1-2 saniye kadar sana özel oluyor loot sonra FFA. dfgd saçma salak bir sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bingildak said: loot süresinin artması bir sonraki patch'de geliyor diye biliyorum ne zaman olcak acaba bu patch varmı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 oha çok kötüymüş, ama düzeltirler ya bol bol tepki geliyordur zaten. hatta düzeltiliyormuş evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1-2 saniye ama böyle 30 tane beyaz düşmüş. zaten text e mi yoksa grafiğe mi tıklıycam derken açıp inventory ye bakıyosun ne aldım ben mi aldım babayı aldım diye kalıyosun sonra. bu arada ben party halinde kasmak istemiyorum bu sebepten ve rahat etmediğim için. baptism falan aldım %200 fizıkıl damajlı 2-3 tane de %20 quality unique um var. life ağırlıklı marauderimle solo görev yapmadan farm yapabileceğim bi spot var mı. level 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Loot süresi artsın abi direk huzur o zaman chest runnerlarıda kickle, aslında dün 4 kişide birakalım diyip çok güzel partilere denk geldiğim oldu, 6 kişi daha efektif tabi ama millet sadece şu loot olayı yüzünden sağdaki solda ki cheste saldırması senin görmediğin bi ton şey ninjalanmıştır illa ki çünkü chestlerden çok iyi loot düşebilior ben bi uniq bile düşürdüm chestden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rasmon said: 1-2 saniye ama böyle 30 tane beyaz düşmüş. zaten text e mi yoksa grafiğe mi tıklıycam derken açıp inventory ye bakıyosun ne aldım ben mi aldım babayı aldım diye kalıyosun sonra. bu arada ben party halinde kasmak istemiyorum bu sebepten ve rahat etmediğim için. baptism falan aldım %200 fizıkıl damajlı 2-3 tane de %20 quality unique um var. life ağırlıklı marauderimle solo görev yapmadan farm yapabileceğim bi spot var mı. level 32 z ye basıp lootları kapatıp sadece sana düşenleri görebilirisin tıklayıp alması daha kolay olur istersen ama sen ninjalayamassın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aa bunu bilmiyodum bak. iyi oldu thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar