Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

1-2 saniye ama böyle 30 tane beyaz düşmüş. zaten text e mi yoksa grafiğe mi tıklıycam derken açıp inventory ye bakıyosun ne aldım ben mi aldım babayı aldım diye kalıyosun sonra.

bu arada ben party halinde kasmak istemiyorum bu sebepten ve rahat etmediğim için.

baptism falan aldım %200 fizıkıl damajlı 2-3 tane de %20 quality unique um var. life ağırlıklı marauderimle solo görev yapmadan farm yapabileceğim bi spot var mı.

level 32
Sosyal ağlarda paylaş

Loot süresi artsın abi direk huzur o zaman chest runnerlarıda kickle, aslında dün 4 kişide birakalım diyip çok güzel partilere denk geldiğim oldu, 6 kişi daha efektif tabi ama millet sadece şu loot olayı yüzünden sağdaki solda ki cheste saldırması senin görmediğin bi ton şey ninjalanmıştır illa ki çünkü chestlerden çok iyi loot düşebilior ben bi uniq bile düşürdüm chestden.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

1-2 saniye ama böyle 30 tane beyaz düşmüş. zaten text e mi yoksa grafiğe mi tıklıycam derken açıp inventory ye bakıyosun ne aldım ben mi aldım babayı aldım diye kalıyosun sonra.

bu arada ben party halinde kasmak istemiyorum bu sebepten ve rahat etmediğim için.

baptism falan aldım %200 fizıkıl damajlı 2-3 tane de %20 quality unique um var. life ağırlıklı marauderimle solo görev yapmadan farm yapabileceğim bi spot var mı.

level 32

z ye basıp lootları kapatıp sadece sana düşenleri görebilirisin tıklayıp alması daha kolay olur istersen ama sen ninjalayamassın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...