Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 patch gelmiş gireyim ya haftasonu olayları bitmedi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 pff 400mb patch bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 exalted orblar 18 dolardan satiliyomus lan yoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 alan var mi acaba,softcore'daki tum orblari satmayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bilmem yoktur herhalde bi bok alamicagin orba 18 dolar mi verilir lan. Kaom's Heartimi hesapladimda şimdi 40-50 exalted ediyor oha ahahahaha yoktur derken ciddi bi buyer kitle yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 neyi tartışıonuz lan benim chest 2L en iyi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 BENIM CHESTTE SOKETLER KOMPLE YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 LANN BENIM CHEST YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 knox said: alan var mi acaba,softcore'daki tum orblari satmayi dusunuyorum bana orb of fuse lazımda sen reel satıcan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Iron Reflexes evade ratingi armora çevirir diyor. incelediğim buildlerde bunu alıyorlar. merak ettiğim bu evade'i 0 lıyor mu? yoksa evade kalırken, evade kadar armor mu ekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 0 evasion oluyor, butun evasion i armor a ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 baya güzel bir pasif o, evasion+armor veren node'ları alıp üstüne onu aldıgınızda armorunuz baya katlanarak artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bide determination aura %30-40 gibi bi mana reserve ederken grace aura ufak bir mana 200 kadar reserve ediyor. onuda direk armora ilave ettiği için ilaç gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 rangerlar armor build mi yapiyor yani bunla. genelde life ve evasion nodelarına gidiyorlar. bunu alıyorlar. ranger buildleri bile armor gidiyorsa armor evasion dan daha mı etkili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Acrobat giden ranger larda var ya. Ama o stun yememe olayı ve hit Recovery ihtiyacı olmadan oynamak acayip iyi birşey. 30 tane Mob un karşısına geçip durmadan spamliyorsun life leech olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 evade daha iyi gibi zaten. dediğin gibi recovery fln ugrasmiyorsun. evade yapayım diyorum ama spell dmg için ne yapsam bilemedim. ya resist kasıcam ya da hp. bu noktada en mantıklısı hp + life leech + blood magic diyeceksiniz de blood magic anasının gözünde yav. onsuz bi tavsiye alayım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 imamizer said: rangerlar armor build mi yapiyor yani bunla. genelde life ve evasion nodelarına gidiyorlar. bunu alıyorlar. ranger buildleri bile armor gidiyorsa armor evasion dan daha mı etkili? abi physical damage reduction olmadığı zaman küt diye yatabiliosun ya dodgelamassan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 merciless`da evasion a dayanarak oynayan herkes balon gibi patladi benim bildigim, pasa pasa armora gecmek zorunda kaldilar. 70% evade chance bile yapsan o 30% luk acikliktan 3 tane mob denk getiriyor ve gg. armor bosslar disinda direk solid tank. armor da bosslarda patates oluyor. o noktada ES gerekiyor hehe. bu arada bence oyun zorluğunun artması ile elemental resistancelar düşerken bence chaos düşmemeli. cidden adil değil. oyunda o kadar çok item var ki elemental resistance veren, her şekilde -60% ı kompanse ediyorsun, fakat chaos resistance nerdeyse hiçbir item vermiyor. oyun seni CI almaya zorluyor. oturup chaos resistance toplamak mümkün değil gibi bir şey. eğer necklace, ring vs. eklerlerse normal chaos resistance veren eyvallah. şu haliyle hiç adil değil. merciless'da 5 kere falan öldüm. hepsi de instant chaos dmg'e. 2600 ES var, 1 shot yiyorum 700 HP ile. ekranda görmediğim mobtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Az önce Battlefront diye bi zoneda perde kesmiş olabilir miyim? Evet baya bildiğin kırmızı perde böle ateş ediyodu vurdum vurdum öldü :p edit: Galvaniz perde hem de! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kurdele onlar :P bana da komik gelmişti ilk görünce ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 asdadsasd kurbele ve perde moblar baya yaygın act 3 un o bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Kurdele başka, bi de perde var böle upuzun asma yeri falan galvaniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben onları spectre olarak kaldırıyorum o zaman uçan jilete dönüşüyolar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya wandlerin üzerinde sürekli olarak cast speed yerine atk speed çıkması beni çok derinden yaralıyor.. şimdiye kadar 15 tane atk speed çıkardıysam 1 tane cast speed çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Victorio's Secret da iyi bi gönderme olmuş :p Edit: yine saçmalamaya başladı oyun... hayır yani öldüğün yerde portal yoksa iki saat aynı yerleri dolaşmak gerekmese sallamayacam da pat diye oyundan atınca kötü oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar