Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bende fena lag var bugun, arkadaslar normal pingle oynuyor ama ben skille dahi basamıyorum ve baglantımda sorun da yok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 oyundan soğudum 25 saniye internet duruyor sürekli rubber band var lag vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yarım level kaybettim kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 reampage said: lag bir tek bende mi var yaw. Çok kötüydü bende de, 15-20 saniye duruyodu oyun çıktım ben de işkenceye dayanamayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aynen 30 saniye falan udruyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Aynen etkilesime gectigin anda donma oluyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şimdi item kasmak için en kolay hızlı ulaşılan boss hangisi? bilenler için şöyle diyeyim diablo 2 nin mephisto su hangisi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 genel bir sorun mu var yoksa türkiyede mi? ben bugün 2 kere girdim latency normaldi lag yoktu ama 15 dk kaldım oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 imamizer said: şimdi item kasmak için en kolay hızlı ulaşılan boss hangisi? bilenler için şöyle diyeyim diablo 2 nin mephisto su hangisi burada? d2 deki gibi droplari kesin belli mi bilmiyorum ama kolay ulasilabilen act 1 de hillock var. Map hep aynı duz kos karsinda. Birde act 2 deki bandit questinden elemanlar var oak falan. Wp lerin hemen yanındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hıı tamam onu farmlayım bakalım. ayrıca ranger için rapture abansam nasıl olur? inanılmaz işe yarıyor atıp kitelamak. hiç gören duyan var mı rupture build yapmış ranger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 puncture mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 pardon puncure mış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sahsen ben dmg over time li buildleri pek sevmiyorum. İlk basladigimda poison arrow falan kullanıyordum hatta ki oyun baslarinda muthis op bir skill tavsiye ederim. Fork+LMP ile tum haritaya poison yayiyorsun super rahat oluyor. Ama sonra flat dmg cok daha iyi oluyor mana sıkıntın olmadigi, attack speed inin iyice arttigi zaman. puncture da muhtemelen oyle sıkıcı olmaya baslar vur kac vur kac nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 boss farmlama olayi yalan bu oyunda,onu soyliyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aslında sole milletin partisine girererk olabilior ya ben epey bi boss kestim peş peşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bende katiliyorum boss farm olayina. Onun yerine "ledge", "fellshrine ruins" gibi yerleri farmlamak daha iyi. Hatta orb farmlamak istiyorsanız drop rate artıran gearlar giyip ledge de takilinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 poison arrow harika vuruyor ama işte duman içinde durması gerekiyormuş hedefin. o melee yaratıklarda verimi düşüyor. bi de bu fork support u nedir? bi açıklaması da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 projectile mob a vurduktan sonra 3 e mi ne ayriliyor tekrar fork takinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Purity gemi pahalı bişi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 spark, fork, faster casting, added light. dmg (spell totem) = gg bu arada 2 saattir oyundayım lag veya latency yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 e.vet toparladı oyun ama gemimi ninjaladılar çok moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi hele dungeon'da mob veya kapıya sıkışınca,insanın katil olası geliyor. Ne bicim sistem bu yahu. Tez düzeltirler inşallah. Yani en azından şu saniye olayını arttırsınlar yahu bu kadar kolay yani al sana geçiçi bir çözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 millet ninjalamaya calisirken moblara vurmuyor o derece hayvanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi çakalları var chest açanlar bide önden koşturuo açıo chestleri sen gelene kadar düşerse bişi gidio zaten çok loot kaptırdım bugun, bende bir iki defa ninjaladım artık sdfj critical weakness çaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 seninki yine iyi. Gecen mapte adamın exaltini ninjaladılar yazik 15 dk agladi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar