Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Öyle değil diye biliyorum ben. HP'nin %20si kadar max life leech yapabiliyorsun, yani her vurduğunda bir anda %20 life leech'e ulaşmıyorsun eğer physical dmg'ın hayvan ötesi hayvan değilse. Bir de sadece physical dmg'ın %si kadar leech ediyorsun (buna istisna life leech gemi tüm damageların %si kadar leech ediyor).

Aluriel said:

indiffer43 said:

Life leech hicbir ise yaramaz degil de enfeeble daha cok ise yarayabilir reflect dmga karsi.

1000 vursan %20 dmg return ediyor, 200 dmg return eder, ki armordan falan 70'e falan düşse %7 life leech ile sıfırlıyor zaten kendini ?
Sosyal ağlarda paylaş

Life leech vurduğunu Physical dmg in değil vurduğunu dmg in % si kadarını doldurur. Chaos hariç elemental phy farketmez verdiğiniz Total dmg e göre.

Life leech life Recovery over time verir. Yani Max hp nin %20 sini 2 sn deydi sanırım öyle doldurur. Bu dediğim cap tabi. En fazla %20 leech edebiliyorsunuz

Life on hit instant hp verir. direk her hit için Flat hp verir. Düşük levellarda bu gemi kullanmak daha mantıklı. Ama dps arttıkça life leech geçiyor her türlü. Hele çok sağlam gearli melee yaparsanız vaal pact skilli ile flaska ihtiyaç duymadan gezebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Şimdi biz böyle şeyler tartışırken çok basit bi soru olacak ama sormam lazım :) Flaskları kullanırken stacklenmiyor değil mi? Misal bi tanesi saniyede 50 HP dolduruyo olsa peşine aynı özellikte ikinciye de basınca 100 HP dolmuyor doğru mudur?

aynen stacklenmiyor. Ama soyle birsey var diyelim bir Life flask in movement speed veriyor. onu quicksilver la actigin zaman stackleniyor. Ama 2 tane quicksilver basarsan olmuyor o.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Tamam, yani farklı efektler stackleniyor ama aynı cins flaskte değilseler.

Hatta şöyle diyelim, farklı cins flasklerdeki efektler aynı da olsa stackleniyor

aynen oyle.

mesela bende %x armor artiran hp flask var, onu granite le aynı anda basinca ikiside stacklaniyor baya armor artiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

obje birebir aynı olursa effect duration azalmıyor ancak farklı objelerin aynı effectleri devrede olunca şuanda benim karakterde olduğu gibi %270 effect speed var flasklarda tek basışla canım fulleniyor beklemiyorum dolmasını.

edik:ha birde öldürülen her telef başına %35 flask effect var 3 farklı flasktede olduğu için ben sweep kullanarak bi kaçtane elemanı haşat edince flaskler direk doluyor mesela hiç boşalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...