toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 senin gotunun guzel gorunen bi tarafı yok sukrucugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cok homofobik olmuş buralar, bütün forum aqu'nun totoyu biliyor gibi konusuyor falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 gormeyen kaldı mı? http://www.youtube.com/watch?v=PmYu8C27Gwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 souldarkorn said: bir alex deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bence de adam en iyi keske 20 sene basinda kalsa takimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Abi taraftar ne kadar memnun olmasa da bizde Daum gibi aykut gibi hocalar hep iyi işler yaptı ve yapmaya devam ediyor ilginç biçimde. Aykutun tek savunduğum yanı bu oldu adam kupa aldırdı, Final maçına çıktı fln ama hep eksik olan bişiler var sahada. Benim tek istedigim yılmaz Vural gibi Ft gibi yırtıcı hocalar saha kenarında uyuyan hocalar değil futbolcusuna kusen değil onu başka şekilde kazanmaya çalışan hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aykutun sucu yok ya kadro yetersiz forvet alıyorsunuz defans boş orta saha alıyorsunuz kanat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi yapma , son 10 yıldaki en iyi orta saha ve forvet hattı aykuta verildi. zicoya / dauma verseydi bu kadroyu adamlar coşardı sanki =) zico döneminde ortasahada deniz , ilerde kezman filan oynuyordu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sarcasm yapılmış sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Aykut 10 sene kalsın yeter ki bizim taraftarın kafa değişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 toggie said: gormeyen kaldı mı? http://www.youtube.com/watch?v=PmYu8C27Gwo HAHAAh ben gormemıstım. Geberdim gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Liebe said: sarcasm yapılmış sfdsf ahah neyse bende aykuta karşı olan hislerimi dile getirmiş oldum sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/03/02/twitter-dan-yanlis-anons-3081574.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Yine yanlış anons, Yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 souldarkorn said: Alex kovulmasa görecektim en çok gol atan futbolcuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 alex aykutu gecicek diye korkup göndermediler mi zaten ? cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bi kaç kez yazdım, aptallar anlamadı, bi daha yaziyim. aykut kocaman fenerbahçe tarihinin en çok gol atan futbolcusu değil. toplam gol sayısı 160 falan. alex in 170 civarında. aykut kocaman, (profesyonel) ligde en çok gol atan oyuncu. lefterin 180 golü mü ne var. aykut kocaman, sözde "kıskançlık" yaptığı dönemde alex'i lig maçlarında oynattı sürekli. avrupa maçlarında oynatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 olsun alex kıskanç dedi. alex'e inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 said: mart 2013 tarihinde oynanan beşiktaş - fenerbahçe maçındaki hakem kararlarıyla ilgili yapılan açıklamadır: http://www.fenerbahce.org/detay.asp?contentid=33679 "3 mart 2013 tarihinde beşiktaş inönü stadyumu’nda oynadığımız beşiktaş-fenerbahçe müsabasında "hakem kararları doğrultusunda" yaşananlar, tüm kamuoyunun malumudur. öncelikle; rakibimiz beşiktaş’ı aldığı galibiyetten dolayı kutluyor, emeklerine duyduğumuz saygıyı buradan yineliyoruz. bununla birlikte; oynadığımız müsabakada hakem kararlarının müsabakaya etki etmesinin ötesinde müsabaka sonucunu ve hatta belki de ligin sonucunu doğrudan etkilediği gerçeği, tartışmasızdır. bu sezon, kulüp olarak maruz kaldığımız fahiş hakem hatalarına karşı sadece mhk ve türkiye futbol federasyonu’nu muhatap alacağımıza dair beyan ve açıklamalarımız, spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. bu nedenlerle; fenerbahçe spor kulübü olarak türkiye futbol federasyonu’na azalarak da olsa sürmekte olan güvenimizin devamı ile birlikte mhk başkanı zekeriya alp’i istifaya davet ediyoruz. mhk başkanı zekeriya alp, 25 şubat 2013’te devlet televizyonunda yayınlanan bir programda dile getirdiği "benim geçmişteki beşiktaşlılığım inkar edilemez. yıllarca futbol oynadım, yöneticilik yaptım. tüm kulüplere eşitim ama hakem hatalarını ben de görüyorum. üç büyüklere bakarsak en çok beşiktaş’a rastlıyor." sözlerini; 3 mart 2013’te (dün) beyaz tv’de, maçın hemen ardından yayınlanan bir spor programında "onaylamış" buna ek olarak "mete kalkavan’ın maç yönetimini beğendiğini" açıklamıştır. ayrıca aynı programda; beşiktaş-fenerbahçe derbi maçına atanan hakem mete kalkavan’ın, düşük puan aldığı için 22 gün maç yönetmemiş; beşiktaş-fenerbahçe derbisinden önce son olarak geçen hafta, 2.lig maçı yönetmiş olduğu ortaya çıkmıştır. zamansız, çelişkili ve işgal ettiği makama yakışmayan açıklamalarının ötesinde türk futbolunun en hassas kurumunlarından birinin başındaki bir kişiye yakışmayan ve türk futbolunun marka değerini hiçe sayarcasına tarafsızlık ilkesinden bir haber olan bu zatın, acilen ’kendisinin de farkında olduğu üzere’ layık olmadığı bu görevden ivedilikle ayrılmasını ya da gerekli makamlarca ilişiğinin kesilmesini, talep ediyoruz. kamuoyunun bilgilerine sunarız," fenerbahçe spor kulübü fener qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 maçtaki tek bariz hata yan hakemin buz gibi golü ofsayt diye vermemesiydi hakemle ne ilgisi var konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 harbi title ı hakediyorsun ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ligde fenerin maçına artık kendi antremanlarında hakemlik yapan antrenörlet çıksın. 3. hakemin de fişini çektiler. ben bu kadar çamur ve çirkef bir yönetim görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ağlıcaksaniz oynamayalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lan adam besiktasliyim demisse ne olmus, butun takimlara esitim demis sonra.sanki hakemler takim tutmayan insanalrdan seciliyor. Fenerbahce' nin sponsoru tff baskani oluyor fb formasiyla foto cektiriyor, sikeden kurtarmak icin herseyi yapiyor cit yok, adam bi kanalda besiktasliyim dedi diye yaygara yapiliyor. Hata da yan hakemin hatasi ayrica. Aglama fener yeter artik nolur yaa Gs nin fener aaglamaa sarkisnin hakkini verdeniz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yayıncı kuruluşa trip atmalar küfürlerini ortaya çıktı diye , mhk baskanına sallamalar, bu maçtan sonra birşey bulamazlar söyleyecek demiştim ama yine de bulup çıkarmışlar. ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar