DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yzk la kimin çocuğuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BInTVYuCIAA4yoq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sdafasdfjsdalşças altına aziz yıldırım'da yazmaıyor muhatap almadığımız için korkuyor cevap vermeyiz filan diye şu aziz yıldırım kodes girse de roman yazsa harcanıyor websitesi bloglarında yarın galatasaray.org dan yargı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bu nedir ya. liseli gibi açıklama basıyor kulüp. 2 senedir bariz kötüyüz işte. gs'ye bok sıçrat sıyrıl kafasından kurtulmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bu açıklama kavgaları çok iyi. sadri:Ben varken fenerle dost olunmaz aziz:GS vergi kaçırıyor ünal:Takmıyoruz (: aziz:Olm şike yapmışınız spk lol ünal:muzunuz çok güzelmiş (: aziz:gündemi değiştirme katilsiniz. sadri:kupamızı verseydiniz? aziz:3 temmuz sürecinden beri ben fenerbahçeyim lololol en büyuk biziz oleyoelyaeoyoealyea ünal:takmadığımızı söylemiştik? -abdullah kığılı joined conversation abdullah:fenerbahçe türkiyede avrupa yarı finali oynayan ilk takım. ünal:bu şişkoyu da takmıyoruz (: sadri: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ünal: onur iyi kaleciymiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943307_480008865412592_1984982156_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 e kutlamış adamlar 19.05.2013 saat 00.00'da? http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17031.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Adam gibi açılış sayfası yaparsın bunu.. kutlamışlar diyo.. Futbolcu evlendi sanki veya dogum günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 A takımımızın oyuncularından muslera'nın bebegi dünyaya gelmiştir kutlu olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Nerden bok atacağınızı şaşırmışınız siz gidin 2 oksijen çekin ciğerlerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Eternal said: Adam gibi açılış sayfası yaparsın bunu.. kutlamışlar diyo.. Futbolcu evlendi sanki veya dogum günü.. sen bugün kimi getirdin bize onu söylesene boşver 19 mayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 emenike bitiyo sakatlık raporu gelsin.. yeni biri gelince haber vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ne bok atcaz ya, belli zaten gs nin ne olduğu aç bak sitesine, yukardaki ufak tr yazısına tıklamadan kutlama mesajı fln çıkmıyor. al mesela formalarınız https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/249074_446386948787783_1560741606_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Adamlar karaktersizlikten ölücek ya.. Türkiye'nin 3 büyük kulubunden birisin 20milyon taraftarın var.. O açılış sayfasını adam gibi yaparsın bayram kutlu olsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Beyin 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ahaha yazık cidden pisliğin içine batmışlar da karşı tarafı da nası çekeriz diye uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Khelben said: Beyin 0. hakareti şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Et canım, bütün takıma karaktersiz dediğini de şikayet et eternalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 karakter sizsiniz galatasaray demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Eternal said: Adamlar karaktersizlikten ölücek ya.. Türkiye'nin 3 büyük kulubunden birisin 20milyon taraftarın var.. O açılış sayfasını adam gibi yaparsın bayram kutlu olsun diye.. sen niye forumun bayramını kutlamadın o zaman? Madem bu kadar hassassın, madem sadece kutlamak yetersiz, girişte koymak lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Nike'ın işi olsa gerek bizim formalarda TR bayrağı basılı değil. Ama yanında veriyorlar sen istersen bastırtıyorsun. Ben bastırmadım mesela boşuna kalabalık oluyor formada. İsteğe bağlı olması güzel bana göre. Keşke isteğe bağlı olsa sponsor baskılarını filan da bastırmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Eternal said: Adam gibi açılış sayfası yaparsın bunu.. kutlamışlar diyo.. Futbolcu evlendi sanki veya dogum günü.. http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17031.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 serjuhan said: Nike'ın işi olsa gerek bizim formalarda TR bayrağı basılı değil. Ama yanında veriyorlar sen istersen bastırtıyorsun. Ben bastırmadım mesela boşuna kalabalık oluyor formada. İsteğe bağlı olması güzel bana göre. Keşke isteğe bağlı olsa sponsor baskılarını filan da bastırmasak. nike logosu isteğe bağlı olsun TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC.TC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 eldar said: Eternal said: Adamlar karaktersizlikten ölücek ya.. Türkiye'nin 3 büyük kulubunden birisin 20milyon taraftarın var.. O açılış sayfasını adam gibi yaparsın bayram kutlu olsun diye.. sen niye forumun bayramını kutlamadın o zaman? Madem bu kadar hassassın, madem sadece kutlamak yetersiz, girişte koymak lazımsa. benim 20 milyon takipcim ve taraftarım yok, aynı şey değil. biri koskoca camia ben sıradan bir forum ortamında sıradan bir üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar