eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ya tabi işin şakası o. Değişik, süre boyunca gibi bir anlamı olduğunu tahmin ediyorum da, ben hayatımda böyle bir kullanım duymamıştım. Bence gizli mesaj var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 eldar said: said: Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde hiçbir değişiklik olmaksızın genel kuruldan aldığı yetki ve süre boyunca tahtınınbaşındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Eternal said: fenebahce yeni sezon süperlig ve sampiyonlar ligi kadrosu aşagıdadır -------------VOLKAN----------- --Gökhan Gönül -- Paulinho --- Egemen-- H.Ali-- Arjen Robben - Emre - Meireles - Frank Ribery-- ----------Oscar Cardozo ------- Moussa Sow 4 - 4 - 2 HADİ HAYIRLI OLSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 eldar said: said: Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde hiçbir değişiklik olmaksızın genel kuruldan aldığı yetki ve süre tahtında görevinin başındadır. Haha tahtında mı? Adam artik kabul de ediyor padisahligini, zaten arabayi durdurup taraftarla atistigi bir olay vardi orda da diyordu naaparsaniz yapin ben baskanim trollolo diye. Olmeden gitmez bu herif cumleten gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 taht "altında" demek ayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 arapçadan geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 baska anlami da olabilir ama orda verilmek istenen mesaj belli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tabe lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fakin sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 "Tatar Ramazan" said: eldar said: said: Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde hiçbir değişiklik olmaksızın genel kuruldan aldığı yetki ve süre tahtında görevinin başındadır. Haha tahtında mı? Adam artik kabul de ediyor padisahligini, zaten arabayi durdurup taraftarla atistigi bir olay vardi orda da diyordu naaparsaniz yapin ben baskanim trollolo diye. Olmeden gitmez bu herif cumleten gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Eternal said: fenebahce yeni sezon süperlig ve sampiyonlar ligi kadrosu aşagıdadır -------------VOLKAN----------- --Gökhan Gönül -- Paulinho --- Egemen-- H.Ali-- Arjen Robben - Emre - Meireles - Frank Ribery-- ----------Oscar Cardozo ------- Moussa Sow 4 - 4 - 2 HADİ HAYIRLI OLSN ya dayanamıcam bende..napmısım ak sdfs http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 AHAHA Eternal su hareketini cok takdir ettim valla keske herkes kendi dedigini sonradan okuyup elestirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.nationalturk.com/miroslav-kroch-sampiyonlar-ligi-fenerbahce-kirmizi-kart-456677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kıyamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Stoch Baroni Ziegler Krasic Selçuk Semih Sezer bu arkadaşlara teşekkür ediyoruz.. ziegler hariç digerlerinden kazanıcagımız parada takası makası bilmem toplam = 20milyon bulur.. baroni 8milyon gibi bi rakama romaya krasic 5-6 milyona rusyaya döner stoch 6 milyon gibi bi rakam işte selcuk semih o bu falan toplam 20milyon sezer + 4-5 milyon = fernandes yapıcaz büyük ihtmal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Eternal eter mi kokladin lan, Roma nerden 8m euro bulup verecek Baroniye hemde lol bir sifir fazla yazmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Onu gectim 2 yildir oynamayan stocha kim neden 6mio versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Baroniye 8 milyon verirler ama eski türk lirası ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 @tatar hahaha haklısında romayı amerikalılar aldı diye biliyorum para vardırda baroniyi niye alsınlar abi baroni kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Nedanko bot eklesin bi tane, Eternal bu topiğe her yazdığında altına rüyalar.swf yapıştırsın. Ya da eternalin imzayı öyle yapsın bi admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Eternal büyük oynuyo bi gün tutturacak sora ben demiştim çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Eternal said: sezer + 4-5 milyon = fernandes yapıcaz büyük ihtmal adpmgsdgmsdpüdaf yüksek dozda fenerbahçe izlemiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben de bi tahmin yapayım çıkarsa ben demiştim diye hava atarım; Şu son maçtan sonra GS kadıköyde tarihi fark atar, TS de kupayı alır. Ama Aziz-Aykut kalır, ben büyük ihtimalle beyin kanseri olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahaha yok ya öyle bişey. biz ne zaman ağır favori olsak fener tokatlıyor. hatta golleri de fenerbahçe taraftarının o sezon en kıl olduğu adamlar atıyor. sizin kaderde yine aykutlu-azizli 3-5 yıl daha var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar