karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Eternal said: olm şu son 4 hafta çok süpriz gelicek rahat olun.. kimse matematiksel olarak bişeyleri garanti etmeden show yapmaya başlamasın.. Şu an öle 3 hafta öncede şampiyonluk falan ligtv'nin dogasına aykırı bi kere.. Rıdvan bile " Galatasaray şampiyon olmuştur.. tebrikler " falan dedigine göre kesinlikle bişeyler olucak.. Bekleyelim.. fb baslatti bence 10 maç 3 kupa 5 maç 4 kupa diye heryerde okuyordum ziya sengüle döner umarim uefayi alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://g1303.hizliresim.com/17/l/l6vr5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://inciswf.com/1290373622.swf :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hn94-BTjy8g&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ahahah ziya şengül tahminde bulunduğundan beri maç kazanıyoruz :D son yenilgimizi şengül ün tahmininden önceki hafta almışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Rasim Ozan Benfica Feneri paspas yapar dedi Malzeme çıktı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 23 Nisan'ınız kutlu olsun çocuklar Bugünlük , sizin yeriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=475550862518322 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fenn said: Rasim Ozan Benfica Feneri paspas yapar dedi Malzeme çıktı gene doğruya doğru,maç günü ne olur bilinmez sonuçta bi şekilde yarı finale çıktık ama hiç bir fenerlinin bu oynanan oyunla çok umudu olacağını sanmıyorum.5 yıl önce chelsea'yi gider deplasmanda yenebiliriz diyordum mesela çünkü takım o güveni veriyordu,şimdi maçlara çıkarken yenmeyi değil gol yememeyi umuyorum.Gs'maçlarında da öyle 2 yıldır puan aldığımız maçlarda bile eziliyoruz.geçen yıl playofflarda gs'yi 2-1 yendiğimiz maça sevinemedim bile,yenilmekten beter olmuştuk.şansımız varsa o maça benzer bi oyunla 2-1,1-0 falan belki yeneriz,deplasmanda da 3-0 2-0 yenilir döneriz.umarım finale çıkarız tabi ama bu oyunla final veya kupa için feci şans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ultraslan'dan aciklama gelmis Galatasaray Kadiköyde alkislanirsa biz de Amsterdam'a geliriz alkislamaya seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 galatasaray kadıköyde alkışlanmasa da fenerbahçe amsterdam'a giderse alkışlayacak galatasaraylı çıkar. ikisi aynı şeyler değil, gurbetçilerde de milliyetçilik yüksek düzeyde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 3-5 milliyetcinin alkislamasiyla taraftar grubunun otobüs kaldirip desteklemeye gitmesi cok farkli seyler aslinda. Neyse bosa bu muhabbete gerek yok, FB stadinda alkis falan olmaz zaten bosa geriyorlar ortami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 S-H said: fenn said: Rasim Ozan Benfica Feneri paspas yapar dedi Malzeme çıktı gene doğruya doğru,maç günü ne olur bilinmez sonuçta bi şekilde yarı finale çıktık ama hiç bir fenerlinin bu oynanan oyunla çok umudu olacağını sanmıyorum.5 yıl önce chelsea'yi gider deplasmanda yenebiliriz diyordum mesela çünkü takım o güveni veriyordu,şimdi maçlara çıkarken yenmeyi değil gol yememeyi umuyorum.Gs'maçlarında da öyle 2 yıldır puan aldığımız maçlarda bile eziliyoruz.geçen yıl playofflarda gs'yi 2-1 yendiğimiz maça sevinemedim bile,yenilmekten beter olmuştuk.şansımız varsa o maça benzer bi oyunla 2-1,1-0 falan belki yeneriz,deplasmanda da 3-0 2-0 yenilir döneriz.umarım finale çıkarız tabi ama bu oyunla final veya kupa için feci şans lazım. sen dedikten sonra bizim sampiyonlar ligi zamanini gezeyim dedim de pek umutlu degilmissin http://forum.paticik.com/read.php?29,3133210,page=1#msg-3133280 S-H said: 2-1 sevilla alıcak gibi geliyor umarım yanılırım Fenerbahçem kazanır. simdinin oldboyzlari da ne masummus o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aa ilk maçmış,hatırlayamadım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 futboldan ne zevk aliyomusun o zamanlar ya vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 evet,takım iyi olunca şl falan güzel şeyler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 turu geçen alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 dua ediyorum fb geçsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Benfica demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Maliye, Topuk Yaylası'na yıkım kararı istemiş. Sebebi ise spor amaçlı tahsis edilen araziye otel ve Fenerium açılmasından ötürü ticari olarak kullanmakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Adamlar yenilgisiz hem ligde hemde avrupada bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Zaten o Topuk Yaylası olayı çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 DarKRideR said: Maliye, Topuk Yaylası'na yıkım kararı istemiş. Sebebi ise spor amaçlı tahsis edilen araziye otel ve Fenerium açılmasından ötürü ticari olarak kullanmakmış. Federasyondan aldilar zaten bütün parayi insa etmek icin, araziyi de devletten ayarlamislardi spor tesisi diye ama sorun olmaz RTE girer araya halleder FB sinin isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar