Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Havar komşular havar, pattis etmişler milleti havar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Lisede bir kere yapmıştım 145 çıkmıştı, 3 sene sonra aynı testi yaptığımda 136 çıkmıştı. Bu hesaba göre 2050de falan sıfırlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyide adam aramaya üşenmiş burdan sormuş. üşengeç insanlar zeki olmazlar mıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 usengec adam zeki olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 "bugün yatakta çok zekisin" yok olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kafasına elma düşebilirdi ama onu da kaçırdı başkasına düştü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.mensa.org.tr/civicrm/event/ical?reset=1&list=1&html=1 git yaptır mensa.org tescilli yüzde 2 ye girersen üye falan olabiliyorsun ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 moncici said: ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 moncici said: http://www.mensa.org.tr/civicrm/event/ical?reset=1&list=1&html=1 git yaptır mensa.org tescilli yüzde 2 ye girersen üye falan olabiliyorsun ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah ya şu mensayı övenlerin %90ı 75 lira verdik boru mu diye düşünüp toz kondurmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Aket-Atum said: Lisede bir kere yapmıştım 145 çıkmıştı, 3 sene sonra aynı testi yaptığımda 136 çıkmıştı. Bu hesaba göre 2050de falan sıfırlıyordum. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 escape said: şimdi şurda okuduğumu yazıcaktım buraya bikaç paragraf ama üşendim... http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30179264 alın okuyun şunu. bu topik de kapansın dfs linke tıkladım brocayı gördüm hemen googleladım broca brain stuttering diye tavşan deliği mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Merhaba, Editor Mensa üyesi istersen yardımcı olabilir. Direkt olarak test belgelerini alabiliyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zararlı ya bu testler insan kendisini bişey sanabiliyor 140 civarı çıkınca halbuki büyük şehirde iyi eğitimli refah bir ailede büyüyünce çok normal o skor sonra vasatlara bakıp nasılsa iyiyim nasılsa iyi olurum deyip kendini atıl bırakınca devamı iyi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Çelişkileri de var zaten. Şu anki zamana ve şu anki değerler sistemine göre değerlendiriliyorsunuz. Ama hakikat bu deyil, daha manalı söylemek gerekirse bu olmayabilir. Mesela vaktinde abd'deki ırççı beyaz bilim adamları siyah ırkın iq seviyesinin düşük olduğunu iddia edip bu geleneksel iq testini afrika'daki insanlara uygulayıp ardından haklı çıkarak tezini doğruladığını savunmuş vaktinde. Mesela bunun fazla mekanik ve de hakikatle alakası olmayan bir durum olduğunu anlamak için iq'nun ölçtüğünden daha farklı ve derin insani bir bakış açısı lazım gerekiyor. Batılı eğitim sistemine göre yetişmeyen bir beynin bu sisteme göre yapılan testte sınıfta kalması çok doğalken bu yüzden zekasız kabul edilmesi çok da anlamlı değil aslında. Gelgelelim benim de mesela şimdi beynim tam yetmedi ne demek istediğimi anlatmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2'li sayı sistemine göre çalışan elektronik devrelerin farklı bir sayı sistemine göre çalışan sistemde işlevsiz olması ne dediğimi biraz daha iyi açıklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bende 9inch IQ var sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 orta 2. sınıfta iken 7 tane zayıf getirince babam bu oğlan aptal herhalde diye iq testi yaptırtmıştı benim için. 127 çıkmıştı, lisede epey hava attığımı hatırlarım =) valla çok net hatırlamıyorum, fakat epey bir gidip gelmiştim hastahaneye. öyle iki günde sonucu bulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 orta 2 de 7 zayıfa hastaneye sokmamaları lazımdı aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fistan said: IQ testini nerde yaptırabilirim diye foruma konu açtıgın için ben tahmin edeyim maksimum 110 falan çıkar senin IQ'n yani daha yüksek olsa çok kolay araştırıp bulurdun hatta IQ testi yaptırcam zeki miyim aptal mıyım diye sormazdın adam iq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 iq'üm düşük eq'um daha da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 internetten niye yapmıyoruz lan googledan çıkan ilk siteden yaptım 140 çıktı. internetten yapmalıyız bence sonuçların çok doğru olduğu apaçık ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben de http://www.zekatestimerkezi.com/ şuradan çözdüm 146 çıktı ücretsiz sertifika da veriyor temizz.,.,.,.,., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu iq testinin bilimsel dayanağı varmı cidden? yanı tam olarak neyi ölcüyo? processing powermı ölcüyo? ilişki kurma kabiliyetinimi ölcüyo? nedir yanı ölctüğü, süreli olmasının sebebi nedir veya? veya yazılı olmasının sebebi nedir? veya görsel olmasın sebebi? vs vs vs varmı arastırmıs etmiş olan bi anlatıversenize, bu seferlik üsendim kendim arastırmaya. yoksa kimse napalım el mahkum okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 iq testi matematiksel zekayı ölçüyor sadece. sosyal-duygusal zeka veya diğer yetenekler için bir referans değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar