Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Havar komşular havar, pattis etmişler milleti havar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Lisede bir kere yapmıştım 145 çıkmıştı, 3 sene sonra aynı testi yaptığımda 136 çıkmıştı. Bu hesaba göre 2050de falan sıfırlıyordum.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyide adam aramaya üşenmiş burdan sormuş. üşengeç insanlar zeki olmazlar mıydılar.
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 "bugün yatakta çok zekisin" yok olmadı.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kafasına elma düşebilirdi ama onu da kaçırdı başkasına düştü zaten
moncici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.mensa.org.tr/civicrm/event/ical?reset=1&list=1&html=1 git yaptır mensa.org tescilli yüzde 2 ye girersen üye falan olabiliyorsun ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 moncici said: ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah AHAHAHA
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 moncici said: http://www.mensa.org.tr/civicrm/event/ical?reset=1&list=1&html=1 git yaptır mensa.org tescilli yüzde 2 ye girersen üye falan olabiliyorsun ama şu teste 75 tl verenler arasında yüzde 2yse kötü hahahah ya şu mensayı övenlerin %90ı 75 lira verdik boru mu diye düşünüp toz kondurmayanlar
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Aket-Atum said: Lisede bir kere yapmıştım 145 çıkmıştı, 3 sene sonra aynı testi yaptığımda 136 çıkmıştı. Bu hesaba göre 2050de falan sıfırlıyordum. hmm
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 escape said: şimdi şurda okuduğumu yazıcaktım buraya bikaç paragraf ama üşendim... http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30179264 alın okuyun şunu. bu topik de kapansın dfs linke tıkladım brocayı gördüm hemen googleladım broca brain stuttering diye tavşan deliği mübarek
cantug Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Merhaba, Editor Mensa üyesi istersen yardımcı olabilir. Direkt olarak test belgelerini alabiliyor sanırsam.
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zararlı ya bu testler insan kendisini bişey sanabiliyor 140 civarı çıkınca halbuki büyük şehirde iyi eğitimli refah bir ailede büyüyünce çok normal o skor sonra vasatlara bakıp nasılsa iyiyim nasılsa iyi olurum deyip kendini atıl bırakınca devamı iyi gelmiyor.
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Çelişkileri de var zaten. Şu anki zamana ve şu anki değerler sistemine göre değerlendiriliyorsunuz. Ama hakikat bu deyil, daha manalı söylemek gerekirse bu olmayabilir. Mesela vaktinde abd'deki ırççı beyaz bilim adamları siyah ırkın iq seviyesinin düşük olduğunu iddia edip bu geleneksel iq testini afrika'daki insanlara uygulayıp ardından haklı çıkarak tezini doğruladığını savunmuş vaktinde. Mesela bunun fazla mekanik ve de hakikatle alakası olmayan bir durum olduğunu anlamak için iq'nun ölçtüğünden daha farklı ve derin insani bir bakış açısı lazım gerekiyor. Batılı eğitim sistemine göre yetişmeyen bir beynin bu sisteme göre yapılan testte sınıfta kalması çok doğalken bu yüzden zekasız kabul edilmesi çok da anlamlı değil aslında. Gelgelelim benim de mesela şimdi beynim tam yetmedi ne demek istediğimi anlatmaya :D
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2'li sayı sistemine göre çalışan elektronik devrelerin farklı bir sayı sistemine göre çalışan sistemde işlevsiz olması ne dediğimi biraz daha iyi açıklar sanırım.
Tron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 orta 2. sınıfta iken 7 tane zayıf getirince babam bu oğlan aptal herhalde diye iq testi yaptırtmıştı benim için. 127 çıkmıştı, lisede epey hava attığımı hatırlarım =) valla çok net hatırlamıyorum, fakat epey bir gidip gelmiştim hastahaneye. öyle iki günde sonucu bulamıyorlar.
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 orta 2 de 7 zayıfa hastaneye sokmamaları lazımdı aslında..
bck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fistan said: IQ testini nerde yaptırabilirim diye foruma konu açtıgın için ben tahmin edeyim maksimum 110 falan çıkar senin IQ'n yani daha yüksek olsa çok kolay araştırıp bulurdun hatta IQ testi yaptırcam zeki miyim aptal mıyım diye sormazdın adam iq
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 internetten niye yapmıyoruz lan googledan çıkan ilk siteden yaptım 140 çıktı. internetten yapmalıyız bence sonuçların çok doğru olduğu apaçık ortada.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben de http://www.zekatestimerkezi.com/ şuradan çözdüm 146 çıktı ücretsiz sertifika da veriyor temizz.,.,.,.,.,
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu iq testinin bilimsel dayanağı varmı cidden? yanı tam olarak neyi ölcüyo? processing powermı ölcüyo? ilişki kurma kabiliyetinimi ölcüyo? nedir yanı ölctüğü, süreli olmasının sebebi nedir veya? veya yazılı olmasının sebebi nedir? veya görsel olmasın sebebi? vs vs vs varmı arastırmıs etmiş olan bi anlatıversenize, bu seferlik üsendim kendim arastırmaya. yoksa kimse napalım el mahkum okuruz.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 iq testi matematiksel zekayı ölçüyor sadece. sosyal-duygusal zeka veya diğer yetenekler için bir referans değil.
Öne çıkan mesajlar