monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Nerden yaptırabiliriz bu mereti. Artık bir açıklığa kavuşturmak lazım moron muyum yoksa zeki miyim kağıt üstünde belgemiz olsun şahitlerimiz olsun. Ciddi anlamda nedir yani internetten yaptırabilir miyim güvenilirliği ve kabul edilebilirliği yüksek olan bir yer fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bin tane yer var belgeli bir şekilde yapan, internet üzerinden yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 teste gerek yok, ben aptalim diye dolas, daha rahat oluyo hersey. taniyanlar yemiyo ama her zaman. devlet hastanesi aileye mesaj gonderir, oglunuz gercekten gerizekaliymis, hakliymissiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 IQ testini nerde yaptırabilirim diye foruma konu açtıgın için ben tahmin edeyim maksimum 110 falan çıkar senin IQ'n yani daha yüksek olsa çok kolay araştırıp bulurdun hatta IQ testi yaptırcam zeki miyim aptal mıyım diye sormazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 monoscope said: kağıt üstünde belgemiz olsun şahitlerimiz olsun. Belge verin bi de arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 OHA ADAM ZEKİ POSTTAN IQ ANALİZİ YAPTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 monoscope said: OHA ADAM ZEKİ POSTTAN IQ ANALİZİ YAPTI adwhuadhua özel yerler %110 yapıyolar onun dışında devletin zibilyon tane yeri var hastane-klinik olsun ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 anladığımız anlamda zeka diye bişey yok. o ölçtükleri başka bişey. yada var galiba ya bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Fistan said: IQ testini nerde yaptırabilirim diye foruma konu açtıgın için ben tahmin edeyim maksimum 110 falan çıkar senin IQ'n yani daha yüksek olsa çok kolay araştırıp bulurdun hatta IQ testi yaptırcam zeki miyim aptal mıyım diye sormazdın baya başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 iqm 110 sa iyi işte sıradan insan iqsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=skxBbcQYwWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Zamanında Trabzon'da hastaneye başvurup bekaret raporu isteyen erkeğe deli raporu vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şimdi şurda okuduğumu yazıcaktım buraya bikaç paragraf ama üşendim... http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30179264 alın okuyun şunu. bu topik de kapansın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Fistan said: IQ testini nerde yaptırabilirim diye foruma konu açtıgın için ben tahmin edeyim maksimum 110 falan çıkar senin IQ'n yani daha yüksek olsa çok kolay araştırıp bulurdun hatta IQ testi yaptırcam zeki miyim aptal mıyım diye sormazdın 10 numara analiz. Ustune birsey soylemeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 escape said: şimdi şurda okuduğumu yazıcaktım buraya bikaç paragraf ama üşendim... http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30179264 alın okuyun şunu. bu topik de kapansın dfstopiği kapatacak bişey göremedim yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 "iq testi beynin sadece belli bir kesmini ölçer. iq testi sonucu sizin beyin gelişmişliğinizi ve 'süperliliğinizi' vermez. sadece pratik zeka ile alakalıdır, ya da değildir." heh senin anlayacağın şekile sadeleştirdim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben de senin yorumlayamadıgın yeri koyayım bari iq testleri önemli olduğu sanılan bir şeyleri ölçtüğü kesin olan; ama neyi ölçtüğü tam da bilinmeyen testlerdir , gerçi yine yapamayacaksın da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eee anlamışsın işte daha ne soruyorsun? ben aklımda kalanı söyledim. makina mıyım ben aklımda tutuyim her cümleyi? ama genel olarak benim söylediğim gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben anladım da... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hehe ilahi fistan. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 çirkin misiniz olm iqyu ne yapacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 144 cıktı en son, bı boka yaradıgını gormedım 27 senede, tescıllendı onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 fistan'in neden sevilmedigini anliyorum yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 fistan dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 escape said: hehe ilahi fistan. 4/10 Not falan vermeye özenmiş bir de bu, lurk more. 0/10 for trying too hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar