Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: http://glenbrookzerowaste.files.wordpress.com/2010/09/safety-razzor.jpg eski teknoloci ama en iyi bu bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bence neyle tras oldugumuzu degil, neden tras oldugumuzu tartisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tras olmak kendi icinde bi kultur yaratmis lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: bence neyle tras oldugumuzu degil, neden tras oldugumuzu tartisalim.Emir kuluyuz da ondan. Yoksa traş olmak benim fizyolojime aykırı şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Absolut said: Gilette kullan at 3 bıçak veya berber. Ben de kullanıyordum da o turuncu kayganlaştırıcı yüzeyi traşın yarısında sökülüyor, sonra suratımı rencide ediyor bıçak. Dün gittim para bayılıp fusion aldım bakalım, yarın kaza bela olmazsa ilk kez deneyeceğim. (DAHA İYİ SONUÇ İÇİN TRAŞ KÖPÜĞÜNÜ DE ALDIM) Bu arada ben de aynı dertten muzdaribim, çok yoğun değil benim sakalım ama tersli düzlü çıkıyor ve kolay kesilmiyor ne alakaysa, denemediğim bıçak kalmadı ama hala ya kesiyorum ya da suratım kabarıyor traş sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Şu Fusion ı bir dene de sana bir şey olmazsa ben de alayım. Elim gitmedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Agdayla aliyorum sakallari ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 çok uzarsa makinayla kesiyorum. sinek kaydı falan olmam leş gibi bi işim yok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Masticore said: Fistan said: SeaGle said: Jileti ve sabunu iyi seçip, sıcak suyla iyice sakalı yumuşatıp, biraz da nazik olursan jiletle traş en iyisi. Köpük, sabun vs çok şey denedim, en iyisi şu hakikatten. Berberler boşuna kullanmıyor. http://www.pratikparfum.com/images/detailed/0/30184_buyuk.jpg Sıcak suyla iyice yedireceksin bunun köpüğünü sakalına. Ben 5 dakika sadece bununla uğraşıyorum, ama çok rahat oluyor. Jilet de şu olacak; http://images.gittigidiyor.com/3393/10-Adet-Gillette-Permatik-Kullan-At-Tiras-Bicagi__33930164_0.jpg Bunun plastiğini kırıp yaparsan rahat edersin. Diğerlerinin plastiğini kırınca direk döner bıçağı oluyor, köşelerini yuvarlatmıyorlar çünkü jiletlerin. Ama permatiğin jiletlerinin köşeleri yuvarlatılmış, o yüzden suratı kesmiyor çok dikkatsiz olmadığınız sürece.köyüne geri dön bence Valla ben okurken askerligime dondum bende lisede git sakalını kes olayına döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Mach3 ile ilk önce yukarıdan aşağıya normal kesim. Sonrasında da 90° ve 180° ters bıçak hareketleriyle sinek kaydı; kısaca 2 pasoda yüzeyden talaş kaldırıyorum. Sonrasında da bol limon kolanyası; yanma hissine bayılıyorum! 10 dakika sonra da soğuk su ile yıkayıp Emolium krem. Traşı mutlaka banyo/duş öncesi yaparım. Kesinlikle yumuşamış sakalı traş etmem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sipeyskeyk said: Şu Fusion ı bir dene de sana bir şey olmazsa ben de alayım. Elim gitmedi resmen. ben demiştim fusion proglide var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya şu sakal işi çok rahatsız ediyor beni eskiden sıkıntım yoktu ama artık traştan böyle 2 gün sonra deli gibi kaşıntı oluyor alerji yapıyor. 1 hafta fln kesmediğim olurdu artık o kaşıntı başlayınca kesmek zorunda kalıyorum. 2 li jilet + ustura kullanıyorum uzadığında usturasız kesilmiyor çok sert. üstünden inceleri normal 2 li bıçakla kesiyorum. yüzün üst kısımlarında kalanları da cımbızla fln. çile tam ya. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 boğaz çok aşırı tahriş oluyor benim ya = kıpkırmızı geziyorum 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senko said: tras olmak kendi icinde bi kultur yaratmis lan resmen Genc koseler rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yoo çok rahatım esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ahmedinejad said: sıcak su kullanmadan traş mı? yüzünüz tokat yemekten falan nasır mı tuttu nedir? fhasgjfa kahkaha attim ya asklfjsakfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sicak su ve bol kopuklu firca trasini mumkunse de berberin usturasi gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 araba yıkama kullanılan köpüklerden kullanın en güzeli o. sonra da maglev raylarından yapılmış 4kere su verilmiş çelik işte manyetik bi şekilde, kuantum mekaniği traşı oluyorum. lan altı üstü traş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bugün makineyle traş oldum sinekkaydı olmadım ama o kadar rahat kesti ki sinekkaydı da olurmuş yani üzerindeki zamazingoyu çıkartsam bunca zaman boşuna uğraşmışım tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Sıcak su cildimi de yumuşattığı için traş esnasında tahriş oluyor ve kırmızı kırmızı dolaşıp yanma hissiyle boğuşuyorum. O sebeple ben soğuk su tercih ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Soğuk suda da cilt sert olduğu için traş olmak işkenceye dönmüyor mu ya? Ben her zaman duş alırken traş oluyorum mesela, suratım yumuşuyor tertemiz hallediyorum ha sonrasında boğaz kısmı birazcık sıkıntı olabiliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 paramecium said: Traşı mutlaka banyo/duş öncesi yaparım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hakikaten soğuk suyla daha çok tahriş etmesi gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ya önce yüzünü gözünü güzelce sıcak suyla bi yıka Sonra nivea nın tahriş karşıtı bi traş kremi var Ayrıca Mach 3 ler satılıyor toplu halde 20 25 liraya titreşimlisini almana gerek yok bittikten sonra da ben avon dan alınma mentollü traş sonrası bakım kremi kullanıyorum Soğuk suyla yıkamış etkisi veriyor hoş oluyor güzelde bi kokusu var Tabii en makbulü berber traşı + ustura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar