Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş olmak

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Gilette kullan at 3 bıçak veya berber.

Ben de kullanıyordum da o turuncu kayganlaştırıcı yüzeyi traşın yarısında sökülüyor, sonra suratımı rencide ediyor bıçak.

Dün gittim para bayılıp fusion aldım bakalım, yarın kaza bela olmazsa ilk kez deneyeceğim. (DAHA İYİ SONUÇ İÇİN TRAŞ KÖPÜĞÜNÜ DE ALDIM)

Bu arada ben de aynı dertten muzdaribim, çok yoğun değil benim sakalım ama tersli düzlü çıkıyor ve kolay kesilmiyor ne alakaysa, denemediğim bıçak kalmadı ama hala ya kesiyorum ya da suratım kabarıyor traş sonrası.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Fistan said:

SeaGle said:

Jileti ve sabunu iyi seçip, sıcak suyla iyice sakalı yumuşatıp, biraz da nazik olursan jiletle traş en iyisi.

Köpük, sabun vs çok şey denedim, en iyisi şu hakikatten. Berberler boşuna kullanmıyor.

http://www.pratikparfum.com/images/detailed/0/30184_buyuk.jpg

Sıcak suyla iyice yedireceksin bunun köpüğünü sakalına. Ben 5 dakika sadece bununla uğraşıyorum, ama çok rahat oluyor.

Jilet de şu olacak;

http://images.gittigidiyor.com/3393/10-Adet-Gillette-Permatik-Kullan-At-Tiras-Bicagi__33930164_0.jpg

Bunun plastiğini kırıp yaparsan rahat edersin. Diğerlerinin plastiğini kırınca direk döner bıçağı oluyor, köşelerini yuvarlatmıyorlar çünkü jiletlerin. Ama permatiğin jiletlerinin köşeleri yuvarlatılmış, o yüzden suratı kesmiyor çok dikkatsiz olmadığınız sürece.
köyüne geri dön bence

Valla ben okurken askerligime dondum

bende lisede git sakalını kes olayına döndüm
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Mach3 ile ilk önce yukarıdan aşağıya normal kesim. Sonrasında da 90° ve 180° ters bıçak hareketleriyle sinek kaydı; kısaca 2 pasoda yüzeyden talaş kaldırıyorum.

Sonrasında da bol limon kolanyası; yanma hissine bayılıyorum! 10 dakika sonra da soğuk su ile yıkayıp Emolium krem.

Traşı mutlaka banyo/duş öncesi yaparım. Kesinlikle yumuşamış sakalı traş etmem.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu sakal işi çok rahatsız ediyor beni eskiden sıkıntım yoktu ama artık traştan böyle 2 gün sonra deli gibi kaşıntı oluyor alerji yapıyor. 1 hafta fln kesmediğim olurdu artık o kaşıntı başlayınca kesmek zorunda kalıyorum. 2 li jilet + ustura kullanıyorum uzadığında usturasız kesilmiyor çok sert. üstünden inceleri normal 2 li bıçakla kesiyorum. yüzün üst kısımlarında kalanları da cımbızla fln. çile tam ya. :d
Sosyal ağlarda paylaş

Ya önce yüzünü gözünü güzelce sıcak suyla bi yıka

Sonra nivea nın tahriş karşıtı bi traş kremi var

Ayrıca Mach 3 ler satılıyor toplu halde 20 25 liraya titreşimlisini almana gerek yok

bittikten sonra da ben avon dan alınma mentollü traş sonrası bakım kremi kullanıyorum

Soğuk suyla yıkamış etkisi veriyor hoş oluyor güzelde bi kokusu var

Tabii en makbulü berber traşı + ustura
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...