nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 giden var mı nasıl bir yer ortam olarak? fiyatları baya iyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 one lan hard rock bar die okudum girdim bida baktım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 HAYDAR ROCK BAR DOLANDIRICI HAYDAR ROCK BAR HIRSIZ HAYRDAR ROCK BAR BERBAT HAYDAR ROCK BAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ters viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 saglamayi önce yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fiyatlar gzel de ortam biraz leş, motorcu abiler dövmeli ablalar var sürekli Rammstein çalınıyo. Bir üstünde gay bar var onun da üstünde papillon var bu ikisi daha tercih edilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 haydar rock bar ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gittim ben bir kez. google mapsten baka baka buluruz diye tarlabaşına girmiştim, derinlere gece gece, google maps sapıtmıitı. hani başkasına da olur filan, gitmeyin sdfs. sonra bulduk. bira 3.5tl idi(arkadaş aldı, onun dediği). o fiyata kesin bir şey vardır diye düşünüyorum. ama ilginç şekilde kız ortalamaıs diğer barlara göre yüksekti. ama tercih etmem yani. daha iyi yerlre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bir de "haydar rock bardayım kızlar, gelin" diyince hoş durmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bira 3.5 tl dio adam herşey değişir isimin önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tarlabaşında kız dolu bardan çıksa çıksa ya torbacı ya travesti çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 barbu said: gittim ben bir kez. google mapsten baka baka buluruz diye tarlabaşına girmiştim, derinlere gece gece, google maps sapıtmıitı. hani başkasına da olur filan, gitmeyin sdfs. sonra bulduk. bira 3.5tl idi(arkadaş aldı, onun dediği). o fiyata kesin bir şey vardır diye düşünüyorum. ama ilginç şekilde kız ortalamaıs diğer barlara göre yüksekti. ama tercih etmem yani. daha iyi yerlre var.fıçı biradan 50lik bardağa doldurmanın mekan için maliyeti 1 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Fistan gelsin söylesin gerçeği. O yüzden her türlü kar elde edebilir sürümden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Taksimde ki ilk rock barlardan biridir ama leş bir yerdir. Bira 3.5 TL ama yarısı köpük yarısı artan bira şeklinde geliyor genelde. Sokakta bir tl var mı abi gezen tiplerden, her türden insanı bulabilirsiniz. Ben gitmem açıkçası önermemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar