moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 İkinci el alıyorum da galaxy s3 orjinal mi replika mı nasıl anlarız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi eğer fesbuk'daki, '%100 orjinal, gerçeğinden hiçbir farkı yok :D :D' lara tıklayıp alırsan replikadır. yoksa orjinaldir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yok sahibinden üzerinden buldum öğleden sonra gidip bakıcam da yemesinler bizi diye sorayım dedim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 imei nosundan servisi arayıp kontrol ettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Replikayla gerçeği ayırt edemiyormusun abi ,iki menusune gir sağ sol yap tamam işte anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 s3 kullanmamış biri anlasın ? http://www.youtube.com/watch?v=j_bncn8mdJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 baya güzel yapmış lan adamlar sdfjadhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Replika S3 Harbi güzel yapmış lan adamlar , videodaki telefon burdan satılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Samsung'ların kasası o kadar ucuz duruyor ki zaten, replikasını yapmakta zor olmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ekran ve cpu yu dandik koydun mu orjinal telefon da 500 liraya iniyo zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Slint said: Samsung'ların kasası o kadar ucuz duruyor ki zaten, replikasını yapmakta zor olmuyordur. Hepsini yapıyor adamlar , iphone 4s ve 5 i de koymuşlar aynı siteye. Hiçbirinin kasası para etmiyor ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Slint said: Samsung'ların kasası o kadar ucuz duruyor ki zaten, replikasını yapmakta zor olmuyordur. laf sokmuş olmak için bir çabalama olmuş resmen. bu arada o plastik ucuz kötü duruyor dediğiniz kasa iphone kasasından çok daha sağlam ve çizilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sabo çizilmiyo yalanına kendin inandın mı şimdi =P plastik olm o nasıl cizilmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ekran çizilmiyor kolay kolay ( Cornilla glass mı ne vardı hele ondan ise ) , kasa ise cidden sağlam Samsung'ların Samsung Nexus S vardı bende , ben kırmayı başardım gerçi :) Cebimde kırıldı , öyle bir düşüştü ki , taşın sivri kısmına düştüm , kotun cebi yırtıldı , telefonun ekran parçalandı , bacağımda morluklar vardı :D Yalnız onda bile çalışıyordu sadece ekran gitti , arama geliyor gidiyor vs herşey çalışıyordu normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 replika orjinalinden çabuk açılıyor sdfsssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cok pahali bu replika. 160$ spedisyon dahil cinden alirsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hatta note2 210 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bu videolarda gördüğümüz gibi performanslı kullanılabiliyor mu bu aletler? Açıkcası şuan sıfır bi S3 alıcak maddi durumum yok replikalar şu videodakiler gibiyse eğer almak istiyorum bir tane, öneri istiyorum plx. Sar değeri falan için zaten kulaklıkla yapıyorum görüşmeleri mi ondan sakınmıyorum fazla. fakir detected. PS:Android'li bir telefonu ilk defa kullanıcam göz önünde bulundurun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 1. kalite bu videodaki ürünü note2 yi iphone 4s ve 5 i satın alabilirsin .Adamlar kadıköyden mağazadan satıyor .Yani kullanıp alabilirsin. Yada netten kartlada alabilirsin. facebookdan birebirürünler diye arat tüm videoları izleyip alırsın. Benim bu işten karım yok valla satan eski bir dost :p iphone 4s 399 note 2 399 iphone 5 499 s 3 499 son iki modele çift çekirdek 1gb ram mtk işlemciler dir ve gayetde kaliteli ürünlerdir. Ama sonuçda kore malı bozulursa ne olur bilemem fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 MT6575 çipsetini ve Powervr SGX531 gpu'sunu kullanıyor bu cihazların hepsi.. Antutu'dan 6k, Quadrant'tan ise 3k puan alıyorlar. Eğer 300'e 400'e bulursanız ve malzeme kalitesi iyiyse alın ancak 500 lira verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oha ne iyi replikaymış bu.. her halükarda benim 5800 dan iyi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hatta replika satıyor olup da adam gibi dükkan garantisi veren, sorun oldupunda götürdüğümüzde ilgilenen dükkan bilen var mı? beni,m telefonu da değiştirmem gerekecek eheh ama çok para vermek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kadıköyde nerde dükkan bi gidip bakalım cidden iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 5800 mı kaldı artık ya değiştirmenin zamanı gelmiş kesinlikle.. Mesela Galaxy S3 mini telefonları benchmark'ların hepsinde tokatlıyor bu telefonlar.. Bende Gigabyte GS202 var bu telefonlarla aynı donanımda 2 yıl da garantisi var ve datastar en ufak arızalanmada telefonu değiştiriyor. Gayet memnunum yaza kadar kullanıp üst sınıf bir android alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 6k civarı antutu diyorsun sonra s3 miniyi tokatlıyor diyorsun da s3 mini 7k civarı alıyor ortalama sdf xperia sola daha ucuza alıyor aynısını hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar