Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Support'ken Sona'nın ultisine de 9 da falan veriyorum. Early harrassment açısından q'ya abanmak bayağı işe yarıyor.

evet ben de bu taktiği seviyorum. zaten 9'da direkt double kill ile tower'ı alıyoruz
Mesaj tarihi:
LethE said:

homeguar alabilceğin en kötü bot upgrdei, summoenr spell olarak revive almak gibi bişi. kullanman için önce kaybetmen gerekiyor.

sürekli gang atması gereken junglerlar için ideal
hayatımda gördüğüm en iyi shacolardan biri hız botunun üstüne onu yapmıştı, top ww oynuyordum akaliye gange gelirken pembe ward alındığını ilk defa ondan görmüştüm.
Mesaj tarihi:
nameless said:

dar fikirli olmamak lazım. diğerleri de konuşuyor ulti'yi lvl 10 ya da 11'de alınca, biz de biliyoruz lvl 4'te almayı ama farklı bir şey deniyor olabilirim.

Ahaha başarılı bu.
Mesaj tarihi:
Valla benim arkadaş herhangi bir ligde değildi başladığında.3 oyun kazanması gerekti bronze 5 e girmesi için.

Başladığında dediğim yeni lig sistemi geldiğinde.Puanı 800 falandı heralde ama az oyun oynamıştı.
Mesaj tarihi:
Millette acaip acaip avatarlar var ya, hadi bikaç tanesi turnuva döneminde verilmişti, hangi takımı tutuyosan ona göre falandı da diğerleri nerden geliyo lan? Noel baba şapkalı kogmaw, kırmızı scroll bilmemne
Mesaj tarihi:
Abi niye herkes mid/carry istiyor anlamıyorum ben. Beslenemezsen, killing blowları alamazsan, gankleri kaçırırsan diğer 4 kişi ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar yine de bir dezavantaj yaşanabilir, yetoysanız almayın diye login screene yazsınlar :p

Kayle'yle adam kovalayan vayne'e speed burst verip yetiştiğini görmek, tresh'in lanterniyle adam kurtarmak falan çok hoş feel'ler bunlar. Carryken bile asheyle "en birinci en güçlü benim eriyin karşımda"'dansa, arrowun hayat kurtardığını gören karşı takımdaki türkün /all ARROWUNA ATTIRIYIM demesi falan daha güzel bir duygu.
Mesaj tarihi:
Jkidd said:

Fin said:

TL:DR

çok fazla yazmamamın sebeplerinden biri de bu tarz insanların olması.
Okumazsan okuma da niye bunu belirtme ihtiyacı hissediyorsun ki?

o kadar stupid-proof konuşuyorsun ki kısa yazsanda okunmaz sıkıntı yok.

bu arada rammus hariç jungle a homeguard so meh.
Mesaj tarihi:
oyuna yeni başladım, 11 levelim anlayamadıgım bisey var. guidelara baktıgımda benim item menumde olmayan itemlar goruyorum. belli bir levela gelmem mi lazım o itemları görmek için ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...