nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Deathblade said: Support'ken Sona'nın ultisine de 9 da falan veriyorum. Early harrassment açısından q'ya abanmak bayağı işe yarıyor. evet ben de bu taktiği seviyorum. zaten 9'da direkt double kill ile tower'ı alıyoruz
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 wat zaten ilk Q maxlanır sonada. ultiye 6 da vermemek cidden bambaşkaymış ama
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Alistair'a phantom ve bloodthirster kasıyorum. Domine ettim bugüne kadar. Ultiye basıp 5 kişiye dalıyorum, stun'ı koyup hepsini öldürüyorum.
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 early game homeguard da tavsiye ederim. lane'de ölünce çok hızlı yerinize dönüyorsunuz. fight'ta canı azalanı alırsınız böylece
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 homeguar alabilceğin en kötü bot upgrdei, summoenr spell olarak revive almak gibi bişi. kullanman için önce kaybetmen gerekiyor.
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dar fikirli olmamak lazım. diğerleri de konuşuyor ulti'yi lvl 10 ya da 11'de alınca, biz de biliyoruz lvl 4'te almayı ama farklı bir şey deniyor olabilirim.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Yok zaten iyi kötü streamlere bakarsanız platinium üstünde homeguardlar akıyor.
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 deathblade'yi de tebrik ederim açık fikirli olduğu için. sen de mi platinum 1'desin yoksa challenge tier mi?
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 LethE said: homeguar alabilceğin en kötü bot upgrdei, summoenr spell olarak revive almak gibi bişi. kullanman için önce kaybetmen gerekiyor. sürekli gang atması gereken junglerlar için ideal hayatımda gördüğüm en iyi shacolardan biri hız botunun üstüne onu yapmıştı, top ww oynuyordum akaliye gange gelirken pembe ward alındığını ilk defa ondan görmüştüm.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben genelde ultiye hiç vermiyorum middle 2.tower a splash damage upgrade i basıyorum bide bir işçiyi kaçırıp üst kırmızının bush una wonder dikiyorum
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nameless said: dar fikirli olmamak lazım. diğerleri de konuşuyor ulti'yi lvl 10 ya da 11'de alınca, biz de biliyoruz lvl 4'te almayı ama farklı bir şey deniyor olabilirim. Ahaha başarılı bu.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bana sorun bana. en çok bana soracaksınız.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adeta kazanmayı unuttum 0 puanla bronze v en son sıradayım daha dibi yok dimi lan?
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Valla benim arkadaş herhangi bir ligde değildi başladığında.3 oyun kazanması gerekti bronze 5 e girmesi için. Başladığında dediğim yeni lig sistemi geldiğinde.Puanı 800 falandı heralde ama az oyun oynamıştı.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://i.imgur.com/rv0zVxK.jpg
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Millette acaip acaip avatarlar var ya, hadi bikaç tanesi turnuva döneminde verilmişti, hangi takımı tutuyosan ona göre falandı da diğerleri nerden geliyo lan? Noel baba şapkalı kogmaw, kırmızı scroll bilmemne
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Off aram'da Thresh oynadım ilk defa, acaip bi şeymiş, direk alıp denicem.
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Abi niye herkes mid/carry istiyor anlamıyorum ben. Beslenemezsen, killing blowları alamazsan, gankleri kaçırırsan diğer 4 kişi ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar yine de bir dezavantaj yaşanabilir, yetoysanız almayın diye login screene yazsınlar :p Kayle'yle adam kovalayan vayne'e speed burst verip yetiştiğini görmek, tresh'in lanterniyle adam kurtarmak falan çok hoş feel'ler bunlar. Carryken bile asheyle "en birinci en güçlü benim eriyin karşımda"'dansa, arrowun hayat kurtardığını gören karşı takımdaki türkün /all ARROWUNA ATTIRIYIM demesi falan daha güzel bir duygu.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Onun sebebi feel'dan ziyade oyunun akışına mid ve jungle'ın daha fazla etkisi olması. Insan kaybederse de kendi hatasından kaybetmek istiyor.
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Jkidd said: Fin said: TL:DR çok fazla yazmamamın sebeplerinden biri de bu tarz insanların olması. Okumazsan okuma da niye bunu belirtme ihtiyacı hissediyorsun ki? o kadar stupid-proof konuşuyorsun ki kısa yazsanda okunmaz sıkıntı yok. bu arada rammus hariç jungle a homeguard so meh.
sloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 oyuna yeni başladım, 11 levelim anlayamadıgım bisey var. guidelara baktıgımda benim item menumde olmayan itemlar goruyorum. belli bir levela gelmem mi lazım o itemları görmek için ?
Öne çıkan mesajlar