Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Emmioglu said:

Dp menzil şampiyonlarını çok iyi kullanıyor.
whiscutter dedikleri adamı da yere göğe sığdıramıyolardı feeder çıktı bildiğin eleman .

cünkü EUx teki herhangi random bir diamond bizim bu adamlardan daha iyi niye izleyelim ki?
Mesaj tarihi:

hesaplardan birini geçirdim de main acc değil tabii ki. westte smurf acc aldım bi tane diğer smurfü trye attım.

meanwhile in tr serverı gold IV

hehe

işin ilginç yanı uzun süredir singed oynamıyordum bu accte de top karakter olarak sadece singed ve kayle var rune tamamlayana kadar ikisiyle oynuyorum genelde.

Mesaj tarihi:
Swaggobaggins said:

gg alacakta fnatic haketti bildiğin ya.
sOAZ iyi baya gerçekten (tu)

Soaz gezegendeki en iyi top olabilir, dryus falan hikaye. Wickd'ın da eline verdiydi all stardan önce twitchde 150k kişinin önünde 1v1de.
Mesaj tarihi:
Bir taraf counterlanınca direk botlane ile yer değiştiriliyor zaten artık. Ondan sonra da hızlı bir şekilde turret almaya çalışıyor iki taraf da. Doğru düzgün izleyemiyoruz aslında toplane'i.
Mesaj tarihi:
Counterlanmaktan değil o pek mor takımın bot lane de golemler yok mavi takıma avantaj sağlıyor. Aynı şekilde top lanede mavi tarafınki kadar güvenli değil. Onun için duoyu topa gönderip kule almaya oynuyorlar zaten kule metası.
Mesaj tarihi:
Golemler yüzünden değil, counterlanıldığı için yapılıyor direk. Wolflar da alınır. O, o kadar önemli değil. Zaten dikkat et level1'de invade denemelerine girerlerse çoğu zaman goleme dönmeye vakitleri kalmıyor. Ayrıca sadece mor takım yapmıyor ki o işi, mavi takım da yapmak zorunda kalıyor. Golemle alakası yok yani. Hatta bazen asyalı stayla midlane'e bile gitmek zorunda kalıyor hard counter yiyen takımın adcarry ve supportu. Fantazi olsun diye yapanlar varsa bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
Quinn

We wanted to highlight Quinn’s great strengths as an unconventional AD carry with high cross-map mobility. As such, Quinn can now use Tag Team more reliably in and out of fights, and the additional movement speed on Heightened Senses should allow her to remain more elusive in skirmishes.

For the other two changes, we gave Blinding Assault an ability power ratio so that players can gain some additional power when building items like Trinity Force or when receiving the Baron Nashor buff. For Vault, we added a mini stun on Quinn’s target as she dashes toward them, making it more reliable as an escape.

Blinding Assault
Now has a 0.5 ability power ratio
Heightened Senses
Passive as Quinn now grants 20/30/40/50/60 movement speed in addition to the attack speed bonus
Vault
Now briefly interrupts the target
Tag Team
Maximum movement speed bonus increased to 80/90/100% from 80% at all ranks
Base movement speed bonus increased to 20/30/40% from 20% at all ranks
Cooldown reduced to 140/110/80 seconds from 140/120/100
Skystrike can now be cast 1 second after activating Tag Team, down from 2.5

herşeyini buffladıktan sonra bile quinn hala en kötü adclik tahtını bırakmıyacak gibi ahahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...