Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne kadar geri zekalı adam varsa beni buluyor, inanılmaz.

Cho'gath'la mid'e gank'e geliyorum. Adam combatı bırakıp kaçmaya başlıyor göt gibi kalıyor.

Top'a gidiyorum, (adam Annie'yle top oynuyor) combatta yine, xin her şeyi kullanmış stunlıyorum bir bakıyorum bizim Annie tower'ın dibine kaçmış yine.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Sık oynuyorsan 1 haftalık ip boost al. Farm yap. İstediğin tüm heroları runeları al.

Kalanıyla da indirime giren skinleri al işte.

Aynı paraya denk geliyor ,ip boostla kasabileceğin hero sayısı belli direk rp ile hero almak aynı
Mesaj tarihi:
bazen vi falan alasım geliyor ama oynamadım hiç, kat + skin alsam rankedlarda ekmek edicekler kat öyle aman aman bir champ değil ne bileyim arada kaldım çok ya. kat alayım mı? alim mi kat?
Mesaj tarihi:
melee, tank ya da supp istemiyorum, yani en azından reach skilli olmayan melee istemiyorum ne bileyim. hmm. bir olaf değil yani. e ezreal yetiyor istediklerime ama frosted ezrealın skilleri hala sarı sarı. skin alayım diyorum bilemedim.

kassadin leblanc falan mı alsam

op bir şey söyleyin bana zaten alacağım champi ya da yi ya da ezrealı placement maçlarında kullanıcam.

son durum: kassadin, leblanc, katarina? ya da öneriniz varsa? böyle assassin olacak, kille oynuyorum soloque eylediğim için.
Mesaj tarihi:
Zilean çok underrated bir adam lan.

Herifin passive'i HERHANGİ BİR LANE BİR TANE KİLL ALSIN TAMAM DİREK OUTLEVEL.

Late game'de o bitiyor 30 sec cd res işkencesi geliyor. Ta ebesinin bir tarafından nukeleyen tristanayı kogmawı caitlyni hedeyi iki kere öldür, tyrandemere 3 canlı falan.

Zileana doymadım free haftası boyunca, yarın kesin satın alıcam sfdsfds.
Mesaj tarihi:
bende mallarla oynayip saatler kaybede kaybede biraktigimdan buara tekrar bi killattiim dedim. Bi troll acc actim, herkesin troll oldugunu farkettim, gerci yine mallara denk geliyoruz, yine vakit kaybi asdasg
Mesaj tarihi:
Tori said:

Şu oyuna wowdaki gibi role check koysunlar ya.

Adam Udyr mid aldı ya.

+1

supp alan daha kısada oyun bulur,adc-mid daha uzun vs..

çok zor olmasa gerek.
Mesaj tarihi:
Devil's Pact recruite devam ediyor.

23 Nisan tarihine kadar, ciddi bir şekilde LoL oynayan ve turnuvalarda yer almak isteyen, yada şuan da hali hazırda turnuvalarda yer alan, 30 oyuncudan oluşacak olan Turnuva Takımı Havuzu Adayları kadromuzu hazırlıyoruz.

23 Nisan tarihinden sonra yapılacak seçmeler sonrasında; 20 kişiden oluşacak Turnuva Takımı Havuzu kadromuzu oluşturacağız.

Turnuva Takımı Havuzundan ise yapılacak seçmeler neticesinde 10 kişilik Devil's Pact Resmi Turnuva Takımı oluşacak.

Şuanda geldiğimiz nokta, platinium, gold, bronz veya silver olmak üzere her ranktan, ama ranked maç tecrübesi olan 24/30 kişi.

Özellikle NA ve EU West transferlerinin açılması ile birlikte bir çok oyuncudan bize katılım geliyor, bu sebepten ötürü 30 kişilik sayıyı da hiç bir mahsur yoktur ki 40'a çıkartmayalım. O yüzden turnuvalarda boy göstermek isteyen ciddi oyuncuların katılımını bekliyoruz.

Web sitemiz www.devilspact.org adresinden, Bize Katıl bölümünden guild başvurusunda bulunabilir, başvurunuz kabul edildikten sonra da League of Legends bölümünden oyuncu havuzuna adınızı yazdırabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
RRa said:

Devil's Pact recruite devam ediyor.

23 Nisan tarihine kadar, ciddi bir şekilde LoL oynayan ve turnuvalarda yer almak isteyen, yada şuan da hali hazırda turnuvalarda yer alan, 30 oyuncudan oluşacak olan Turnuva Takımı Havuzu Adayları kadromuzu hazırlıyoruz.

23 Nisan tarihinden sonra yapılacak seçmeler sonrasında; 20 kişiden oluşacak Turnuva Takımı Havuzu kadromuzu oluşturacağız.

Turnuva Takımı Havuzundan ise yapılacak seçmeler neticesinde 10 kişilik Devil's Pact Resmi Turnuva Takımı oluşacak.

Şuanda geldiğimiz nokta, platinium, gold, bronz veya silver olmak üzere her ranktan, ama ranked maç tecrübesi olan 24/30 kişi.

Özellikle NA ve EU West transferlerinin açılması ile birlikte bir çok oyuncudan bize katılım geliyor, bu sebepten ötürü 30 kişilik sayıyı da hiç bir mahsur yoktur ki 40'a çıkartmayalım. O yüzden turnuvalarda boy göstermek isteyen ciddi oyuncuların katılımını bekliyoruz.

Web sitemiz www.devilspact.org adresinden, Bize Katıl bölümünden guild başvurusunda bulunabilir, başvurunuz kabul edildikten sonra da League of Legends bölümünden oyuncu havuzuna adınızı yazdırabilirsiniz.

tr serverda olmasaydınız keşke euwde olsaydınız katılabilirdim, dota hon vs geçmişimde var.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

tr serverda olmasaydınız keşke euwde olsaydınız katılabilirdim, dota hon vs geçmişimde var.

Akhlaur said:

Na ya gelsenize süper buralar.

keşke oralardaki turnuvalarda başarılı olacak bir ekip kurabilsek, belki tr de bir başarı gelirse, o tarafa da yansıtabiliriz
Mesaj tarihi:
Tori said:

Zilean çok underrated bir adam lan.

Herifin passive'i HERHANGİ BİR LANE BİR TANE KİLL ALSIN TAMAM DİREK OUTLEVEL.

Late game'de o bitiyor 30 sec cd res işkencesi geliyor. Ta ebesinin bir tarafından nukeleyen tristanayı kogmawı caitlyni hedeyi iki kere öldür, tyrandemere 3 canlı falan.

Zileana doymadım free haftası boyunca, yarın kesin satın alıcam sfdsfds.

zileanın sorunu bi boka yaramaması işte ulti ve passive dışında, ki passive i late game de bir avantajı yok. zileanla ap gitmen lazım, e bu sefer support olmanın bir mantığiı yok. zilean yerine lux support git daha keyifli.
Mesaj tarihi:
S-H said:

9/10 yaptım placement maçlarında silver 2 meh..

ben hiç kasmıyorum abi o zaman placementlara ya iyiki söyledin.

bu arada katarinaya ben hep böyle skill gerektirmeyen bir hero olarak bakmıştımda hero çok squishy, zaman alıcak alışmak :/
Mesaj tarihi:
bana şöyle dediler,ne kadar doğru bilmiyorum

galibiyet başına lig atlıyosun,işte ilk 5 galibiyetle bronze 1 sonraki 4 ile silver 2'ye çıkıyorsun diye,ne kadar doğru bilmiyorum da hesap doğru öyleyse.yani en fazla silver 1 oluyor sanırım.
Mesaj tarihi:
e neden bronze 5 ten başlıyorum? bu hidden elo muhabbeti falan mı ki? önceki oynadığım maçlar sayılıyor mu bir şekilde? şu teamwork honoroble opponent flm sayılsa diamonda kadar yolum var :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...