Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Wispy said:

10-7'le silver 5'e attı lol. elo hell'in dibini boyladık gg.

3-2'yle bronze 1'e gittim ben ya sdf. Ki bu lig olayından önce 1420 falandım, boş rakipler gelmiyor karşıya.

biri 10-7 biri 3-2 demiş benimde yarım level kaldı 30 olmama, kaç oyun oynatıyor placement için? full win yaparsak nereye atıyor?
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

turnuva internet üzerinden oluyor galiba. normalde oyuncuları gösterirler. ama varoş ülkemizde öyle bir olay olmadığı içni sanırım göstericek tek bunlar var. loadin ekranın gördüm çünkü plat, gold borderları vrdı. internet üzerinden kesin.

aynen öyle muhtemelen ama ilk yapılan büyük turnuva sizin dediğiniz gibi(alıştığımız gibi) olmuş,tüm takımlar toplanıp gelmişlerdi.görüntüleri gösteriyolar maç aralarında.

@lectre

ben 10 diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

deadwoll said:

Wispy said:

10-7'le silver 5'e attı lol. elo hell'in dibini boyladık gg.

3-2'yle bronze 1'e gittim ben ya sdf. Ki bu lig olayından önce 1420 falandım, boş rakipler gelmiyor karşıya.

biri 10-7 biri 3-2 demiş benimde yarım level kaldı 30 olmama, kaç oyun oynatıyor placement için? full win yaparsak nereye atıyor?

Hepsini kazanırsan plata falan atar herhalde. Benim lig öncesi placement'ım vardı o yüzden 5 maç yaptırdı bana sanırım. Hiç lig öncesi sezon içi ranked yoksa solo que'de ne oluyor bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Az önce bi maç yaptık;

Top'ta adamlar Riven'le Nasus'u counter'lıyor; mid'de Vlad'la beni counter'lıyor. Üstüne Maokai, Vayne ve Cho'gathları var.

Verdik ellerine yolladık.
Mesaj tarihi:
ahahahah zaytung haberi gibi

gerçi 2 herodan birinde rng skill varken ESPORTZZ diye oynanan oyunlar bile varken bu kadar salak internet yazarlarına şaşırmamak lazım
Mesaj tarihi:
yi al ad git 1 infinity al 1 statik al birde botrk, ötesi yok, üzerine lifesteal gidebilirsin.

gördüğün her 1-2 adamı direk dalıp alabiliyorsun.

son 5 oyunumda 25+ hep killer yi ile neredeyse ve hani 3 4 kere ölmüşümdür, 11 kere ölüp sonra oyunu çevirdiğimi biliyorum. placement maçlarınıda yi ile yapıcam bayıyorum ama napayım
Mesaj tarihi:
j4 almıştım,karşımda nasus vardı(blind pick)

herifi sürekli harraslamaya çalıştım ama yok abi adam sadece creeplere focuslanıp full hp tuttu kendini,bana dokunmadı bile.yanında da mokai+malphite full armor ve hp stackledi,hiç bişey yapamadık.
Mesaj tarihi:
brutalizer rushlamak pek iyi olmuyor ya. hp vermiyor, sustain vermiyor, verdiği armorpen de zaten azıcık bi şey. 2 doran alıp botrk yapmak her türlü daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
ya 1700 rp aldım ama ne alsam bilemedim champ mi skin mi ne bileyim ya.

çokta heveslenmiştim kaldım böyle. pulsefire ezreal alacaktım pahalıymış böhü.

adc, pure ap falan ne alayım ki?
Mesaj tarihi:
Bekleye bekleye 487 rp'ye inen yeni heroları alabilirsin. Ben istediğim bir heroda indirim varsa rp alıyorum mesela. Öyle öyle topladım bayağı.

Geçende de 1 alana 1 bedava vardı rune page'de. Kaçırmadım sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...