Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
k1nJo said:

Ama tr'de işte bok beyinliler çok olduğu için oyundan zevk alamıyorsun. Adamın biri champ. selection'da solotop istiyor iyi diyip jungle alıyorsun ondan sonra karşıda jungle giden olmadığını görünce bu sefer spam üstüne spam yaparak seni toplane'e çağırıyor yalnız gank'e değil. Gank atıp karşı tarafı öldürseniz bile adam 2v1 olduğu için sürekli yanında durman için çağırıyor.
Niye ? Çünkü karşıda jungler yok.
E o zaman 2 top daha avantajlıymış ?
Tabi yaa biz düşünemedik ya la.

Bir de mesela sen tamam deyip adamın yanına gidersen bile creep kesmek yok çünkü o solotop dedi. Sen öyle smite ile kukumav kuşu gibi bekliycen lane'de.

abi aynısı euwdede var 2 kere başıma geldi aynen senin dediğin olay biri panth ikincisi malphite idi, gittim busha dive dedim koştuk koştuk adam turret dive eylerken direk recall attım sonra konuşmadılar :)

mutela direk geç.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Promenader said:

yanlız karşı takımda jungler olmazsa 2v1'de dağıtıyorlar direk. adamlar feedlenincede gerisi çorap söküğü.

Yok ya biraz düzgün gankle iki top ezilebiliniyor.

asıl sorun o laneyi tek başına idare edebilecek adam bulmak zaten.
Mesaj tarihi:
emanet said:

abi jungle olmanın altın kuralı, kesinlikle dinlemeyeceksin kimseyi.

+ kimseye kill bırakmayacaksın.

Uzun süre killeri lane'dekilere bırakarak oynadım, eğer oyun kaybedilirse 100% suçlu jungler ilan ediliyor, başta flashını harcama pahasına kill aldırdığın bezevenkler de en çok bağıranlar oluyor.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Anevqmar var Meov diye not almışım o Meov ise MEOV kim?? o da paticik grubumun altında

adamı şaşırtmayın la

meov benim abi banlediler acımadılar lectre oldum. meovken eklemiştim ondan şeyolmuş :D
Mesaj tarihi:
placement maçlarımı oynuyorum.
5-0 gittim bir heyecan aldı beni.
sonra 3 maç üstüste middeki adamı feedlediler 5-0, 6-0 gibi skorlarla. ilk 15 dk içinde. gg no re.
Mesaj tarihi:
turnuva internet üzerinden oluyor galiba. normalde oyuncuları gösterirler. ama varoş ülkemizde öyle bir olay olmadığı içni sanırım göstericek tek bunlar var. loadin ekranın gördüm çünkü plat, gold borderları vrdı. internet üzerinden kesin.
Mesaj tarihi:
CARVAN AFETİYLE SALDIRI GÜCÜ TAŞIYICISINI KİTLEDİĞİNDE BİR ANDA HERŞEY DEĞİŞEBİLİR.

BENCE DİANANIN TUTUŞTURDAN VAZGEÇMEMESİ LAZIM.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

10-7'le silver 5'e attı lol. elo hell'in dibini boyladık gg.

3-2'yle bronze 1'e gittim ben ya sdf. Ki bu lig olayından önce 1420 falandım, boş rakipler gelmiyor karşıya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...