Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 oyuna s3'te başladım placementlarda 3te3 yaptım hadi hayırlısı. Bugün blindpickte 2 tane bebe geldi. 4-2-2'ye dont feed dedi benim de tepem attı. Adam yanlışlıkla for yerine de für diyince de fucking germans diye bütün maç adamı trolledim. Bir de avusturyalı varmış, o da hitler diyince ortalık iyice şenlendi. En son alman hitlerin aslında avusturyalı olduğunu savunuyordu eheheh. Banlarlarsa yazık olacak ama iyi eğlendim bu akşam
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 supportla çıktım ben silver a. en güzeli support. deli gibi wardla. eşşek olsa kazanıyor hakkaten. millet ne olup bittiğini görürse ona göre oynuyor iyi oluyor. alistar favorim, hem stun var hem op ulti hem heal. inanılmaz.
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aynen iyi support çok farkediyor oyunda, genelde gönülsüz oynandığı için gönüllü saportu olan takım avantajlı oluyor. ben de golda saport oynaya oynaya çıktım.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Wispy said: oyuna s3'te başladım placementlarda 3te3 yaptım hadi hayırlısı. Bugün blindpickte 2 tane bebe geldi. 4-2-2'ye dont feed dedi benim de tepem attı. Adam yanlışlıkla for yerine de für diyince de fucking germans diye bütün maç adamı trolledim. Bir de avusturyalı varmış, o da hitler diyince ortalık iyice şenlendi. En son alman hitlerin aslında avusturyalı olduğunu savunuyordu eheheh. Banlarlarsa yazık olacak ama iyi eğlendim bu akşam Bişi olmaz ben 8 aydır nazileri + hitlerin işgal ettiği bütün ülkeleri trolledim 4-5 tane warn geldi 6.da ban yedim
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu olayı yaşayalı baya bi oldu konusu acılmışken atayım dedim :D http://b1304.hizliresim.com/18/2/lpxlm.jpg
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 deadwoll said: Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda? Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı. Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim. Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf Tek başına oyun kazanmak istiyorsan mid oynamaya çalış. Akali, Kayle, Twisted Fate ve Lux'ı öneririm. Diğer lane'ler için tavsiyelerim; Top - Renekton Jungle - Jarvan Support - Leona, Thresh Adc - Cait, Varus, Vayne
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Adc için vayne tamam da cait ile varusu salla, draven. Jungle için hec te ustalaşırsan oyun alırsın, voli de ustalaş, top için de olur.Hatta voli top için aslında.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Varus ve Cait en iyi adc'ler şu an. Voli top da useless, lvl4'ten sonra en basitinden Renekton tokatlıyor. Hecarim'e katılıyorum.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 k1nJo said: deadwoll said: Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda? Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı. Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim. Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf Tek başına oyun kazanmak istiyorsan mid oynamaya çalış. Akali, Kayle, Twisted Fate ve Lux'ı öneririm. Diğer lane'ler için tavsiyelerim; Top - Renekton Jungle - Jarvan Support - Leona, Thresh Adc - Cait, Varus, Vayne Şu liste dogru. Firstpick'sem akali ve kassa bbanlayıp Syndra alıp oyun boyuncca anal bead doldurabilirsin adamlara.
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ben 1 aydır aktif oynamıyorum son 2 haftadır hiç oynamıyorum.Doğrudur dedikleri.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bak mesela tam şu an dedigimi yaptım. Düşülen ligleri geri çıkıcaz başka yolu yok. http://i.imgur.com/XmnExGv.jpg
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Çıkılmıyor ya sistem bir yerden sonra çıkamazsın diyor resmen anlamıyorum. Yeni yeni teoriler üretmeye başlıyorum artık. Sanki çok reportlanan insanları aynı takıma koyuyor gibime geliyor çünkü sürekli arıza tipler bana denk geliyor. Ben de o kadar andavalı görünce flamelediğim için ben de reportlanıyorumdur sonuçta. Teorim doğruysa kurtuluş imkansız gibi.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Tespit baya dogru bence. Ya çok düzgün ya çok kötü takıma geliyorum ben genelde.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Zaten warning aldım yakın zamanda yani baya reportlanıyorum. Teorimi güçlendirdi.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bu arada top'ta 2 gündür Zed oynuyorum, escape mechanism'leri biraz zayıf ama çok iyi burst'ü var. Top'ta resmen Q spamlaya spamlaya mundar ediyorum adamları early game'de. Dün bir ara Wukong'a karşı 55 - 16 gibi bir creep kill'le oynuyordum sflşdjgh Zed'le tek sıkıntım team fight'larda ölmek, min. 1 kill alıyorum ama ölüyorum sonra hop diye. Ultim'le varsa adamların ultilerini avoid ediyorum falan da, W'yu kullanmadan energy yetmiyor, burst yarım kalıyor; kullanınca da flash yoksa ölüsün tam ortalarında kalıyorsun.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 İlk itemların Brutalizer ve Bilgewater Cutlass olsun. Zaten o Bilgewater Cutlass çok iyi sustain veriyor lane'deyken. Sonra da Botrk'e çevirirsin. Botrk'in damage'ı da çok iyi iş yapıyor ulti ile. W kullanmadan karşı tarafın carrylerini kesebiliyorsun. W ile de kaçmayı denersin.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ya bu dravenın esprisi ne? Lolwikide falan heryeri draven kafasıyla doldurmuşlar.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kungenin şu anda twitch'deki sıfatı fssddffsd, dün zacla atlarken YOLO diye bağrıyordu zaten her seferinde.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 SONA MILK. http://i.imgur.com/lrB3SqJ.jpg
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 https://images.encyclopediadramatica.se/1/11/HNNNNNNGGGGG_Original.jpg
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Twitch açuk ara en ii carry! Cait/Varus takip ediyor.
Öne çıkan mesajlar