Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyuna s3'te başladım placementlarda 3te3 yaptım hadi hayırlısı.

Bugün blindpickte 2 tane bebe geldi. 4-2-2'ye dont feed dedi benim de tepem attı. Adam yanlışlıkla for yerine de für diyince de fucking germans diye bütün maç adamı trolledim. Bir de avusturyalı varmış, o da hitler diyince ortalık iyice şenlendi. En son alman hitlerin aslında avusturyalı olduğunu savunuyordu eheheh.

Banlarlarsa yazık olacak ama iyi eğlendim bu akşam
Mesaj tarihi:
supportla çıktım ben silver a. en güzeli support. deli gibi wardla. eşşek olsa kazanıyor hakkaten. millet ne olup bittiğini görürse ona göre oynuyor iyi oluyor. alistar favorim, hem stun var hem op ulti hem heal. inanılmaz.
Mesaj tarihi:
aynen iyi support çok farkediyor oyunda, genelde gönülsüz oynandığı için gönüllü saportu olan takım avantajlı oluyor. ben de golda saport oynaya oynaya çıktım.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

oyuna s3'te başladım placementlarda 3te3 yaptım hadi hayırlısı.

Bugün blindpickte 2 tane bebe geldi. 4-2-2'ye dont feed dedi benim de tepem attı. Adam yanlışlıkla for yerine de für diyince de fucking germans diye bütün maç adamı trolledim. Bir de avusturyalı varmış, o da hitler diyince ortalık iyice şenlendi. En son alman hitlerin aslında avusturyalı olduğunu savunuyordu eheheh.

Banlarlarsa yazık olacak ama iyi eğlendim bu akşam

Bişi olmaz ben 8 aydır nazileri + hitlerin işgal ettiği bütün ülkeleri trolledim 4-5 tane warn geldi 6.da ban yedim
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda?

Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı.

Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim.

Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf

Tek başına oyun kazanmak istiyorsan mid oynamaya çalış.
Akali, Kayle, Twisted Fate ve Lux'ı öneririm.

Diğer lane'ler için tavsiyelerim;
Top - Renekton
Jungle - Jarvan
Support - Leona, Thresh
Adc - Cait, Varus, Vayne
Mesaj tarihi:
Adc için vayne tamam da cait ile varusu salla, draven.

Jungle için hec te ustalaşırsan oyun alırsın, voli de ustalaş, top için de olur.Hatta voli top için aslında.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

deadwoll said:

Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda?

Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı.

Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim.

Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf

Tek başına oyun kazanmak istiyorsan mid oynamaya çalış.
Akali, Kayle, Twisted Fate ve Lux'ı öneririm.

Diğer lane'ler için tavsiyelerim;
Top - Renekton
Jungle - Jarvan
Support - Leona, Thresh
Adc - Cait, Varus, Vayne

Şu liste dogru. Firstpick'sem akali ve kassa bbanlayıp Syndra alıp oyun boyuncca anal bead doldurabilirsin adamlara.
Mesaj tarihi:
Çıkılmıyor ya sistem bir yerden sonra çıkamazsın diyor resmen anlamıyorum.
Yeni yeni teoriler üretmeye başlıyorum artık. Sanki çok reportlanan insanları aynı takıma koyuyor gibime geliyor çünkü sürekli arıza tipler bana denk geliyor. Ben de o kadar andavalı görünce flamelediğim için ben de reportlanıyorumdur sonuçta.
Teorim doğruysa kurtuluş imkansız gibi.
Mesaj tarihi:
Bu arada top'ta 2 gündür Zed oynuyorum, escape mechanism'leri biraz zayıf ama çok iyi burst'ü var. Top'ta resmen Q spamlaya spamlaya mundar ediyorum adamları early game'de. Dün bir ara Wukong'a karşı 55 - 16 gibi bir creep kill'le oynuyordum sflşdjgh

Zed'le tek sıkıntım team fight'larda ölmek, min. 1 kill alıyorum ama ölüyorum sonra hop diye. Ultim'le varsa adamların ultilerini avoid ediyorum falan da, W'yu kullanmadan energy yetmiyor, burst yarım kalıyor; kullanınca da flash yoksa ölüsün tam ortalarında kalıyorsun.
Mesaj tarihi:
İlk itemların Brutalizer ve Bilgewater Cutlass olsun. Zaten o Bilgewater Cutlass çok iyi sustain veriyor lane'deyken. Sonra da Botrk'e çevirirsin.
Botrk'in damage'ı da çok iyi iş yapıyor ulti ile. W kullanmadan karşı tarafın carrylerini kesebiliyorsun. W ile de kaçmayı denersin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...