Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elise yeni irelia ya
her patch nerf

>riot oyun içi denge görüşmeleri

>BU İŞ BÖYLE OLMAZ SÜREKLİ AMUMU MALPH SHEN BAN BİŞEY YAPMAK LAZIM
>elisei nerfliyelim
>brilliant.jpg
Mesaj tarihi:
Fin said:

ap runlarla botta tf oynayabilirsin
top içinde nidalee elise.

ya beni aydınlatsana abi bi.

main olarak tf böyle 20+ kill istediğimde yi oynuyorum ve bu ikisinide ad oynuyorum. fakat kimi görsem ap oynuyor ve hani bugüne kadar adam gibi oynayanıda görmedim bir ap tf dışında. hangisi daha efektif lan hata mı ediyorum ben?

hoş artık tf yi ile oyun kaybetmiyorum neredeyse nidaleleleleye sardım ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Fin said:

ap runlarla botta tf oynayabilirsin
top içinde nidalee elise.

ya beni aydınlatsana abi bi.

main olarak tf böyle 20+ kill istediğimde yi oynuyorum ve bu ikisinide ad oynuyorum. fakat kimi görsem ap oynuyor ve hani bugüne kadar adam gibi oynayanıda görmedim bir ap tf dışında. hangisi daha efektif lan hata mı ediyorum ben?

hoş artık tf yi ile oyun kaybetmiyorum neredeyse nidaleleleleye sardım ama bilemedim.

TF AD > AP
Mesaj tarihi:
tf ad güzel scale olmuyor ya benim hoşuma gitmedi hani skilleri ad oynamak icin cok uygun değil gibi ad gidince cart vurmuyor yüksek cdlu stun kalıyor geriye.

onun yerine ap daha mantıklı + lich bane ilk item olsun mumkunse morel bide 3.skille cokzel kart atılıyor
Mesaj tarihi:
AD TF kötü. Dendiği gibi scale'i çok kötü, sadece stun/aoe slow ve attack speed'i var tool olarak.

AP iyi oynandığında farmı ve harrası çok iyi, mana sıkıntısı yaşamadan spam spam spam, ayrıca mid oynandığı için lvl 6'dan sonra top ve bot'u instant gankleyebiliyor. Bot'ta oynarken böyle bir avantajı yok ne yazık ki.
Mesaj tarihi:

şöyle bir şey oldu.

voli ile top gittim mid yerine, genelde takımı suppladım adam kurtardım killi bıraktım vs.

ama nedense bir ad tf kadar efektif bulmadım hoş daha ilk ap oynayışım ama ne bileyim. hani ad tf ile kaçan 3 kişinin arkasına port olup 3ünüde alabiliyorsun öyle bir esnekliği var as + crit gidersen.

neyse uzatmayayım dis.

1-2 oyun daha ap oynarım ama zevkli duruyor.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...