xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 nidalee oynamadım pek de elise de çok para ya şu an almak istediğim herolardan birisi elise aslında
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Elise'i çok eglenceli hero, biraz positional akıl istiyor, tek olayı o. Skillshotları çok zor değil, kafası rahat champ.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 elise yeni irelia ya her patch nerf >riot oyun içi denge görüşmeleri >BU İŞ BÖYLE OLMAZ SÜREKLİ AMUMU MALPH SHEN BAN BİŞEY YAPMAK LAZIM >elisei nerfliyelim >brilliant.jpg
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Fin said: ap runlarla botta tf oynayabilirsin top içinde nidalee elise. ya beni aydınlatsana abi bi. main olarak tf böyle 20+ kill istediğimde yi oynuyorum ve bu ikisinide ad oynuyorum. fakat kimi görsem ap oynuyor ve hani bugüne kadar adam gibi oynayanıda görmedim bir ap tf dışında. hangisi daha efektif lan hata mı ediyorum ben? hoş artık tf yi ile oyun kaybetmiyorum neredeyse nidaleleleleye sardım ama bilemedim.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tf mid maini olanlar hem plat-diamond çünkü
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Lectre said: Fin said: ap runlarla botta tf oynayabilirsin top içinde nidalee elise. ya beni aydınlatsana abi bi. main olarak tf böyle 20+ kill istediğimde yi oynuyorum ve bu ikisinide ad oynuyorum. fakat kimi görsem ap oynuyor ve hani bugüne kadar adam gibi oynayanıda görmedim bir ap tf dışında. hangisi daha efektif lan hata mı ediyorum ben? hoş artık tf yi ile oyun kaybetmiyorum neredeyse nidaleleleleye sardım ama bilemedim. TF AD > AP
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tf ad güzel scale olmuyor ya benim hoşuma gitmedi hani skilleri ad oynamak icin cok uygun değil gibi ad gidince cart vurmuyor yüksek cdlu stun kalıyor geriye. onun yerine ap daha mantıklı + lich bane ilk item olsun mumkunse morel bide 3.skille cokzel kart atılıyor
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 AD TF kötü. Dendiği gibi scale'i çok kötü, sadece stun/aoe slow ve attack speed'i var tool olarak. AP iyi oynandığında farmı ve harrası çok iyi, mana sıkıntısı yaşamadan spam spam spam, ayrıca mid oynandığı için lvl 6'dan sonra top ve bot'u instant gankleyebiliyor. Bot'ta oynarken böyle bir avantajı yok ne yazık ki.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şöyle bir şey oldu. voli ile top gittim mid yerine, genelde takımı suppladım adam kurtardım killi bıraktım vs. ama nedense bir ad tf kadar efektif bulmadım hoş daha ilk ap oynayışım ama ne bileyim. hani ad tf ile kaçan 3 kişinin arkasına port olup 3ünüde alabiliyorsun öyle bir esnekliği var as + crit gidersen. neyse uzatmayayım dis. 1-2 oyun daha ap oynarım ama zevkli duruyor.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 wit's endide champi biraz dengelemek için aldım ne öyle kart at kaç nereye kadar ^^
Harvey Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 DeathLord said: 1mzy86 Kod 8 haneli olmalıymış :(
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Götümden uydurmustum eksik cikmis desene ::
Harvey Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Riot Graves ve Amethyst Ashe kodu olan varmı fazladan ? TR serverı için
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yazsam kimse denemez bile dimi artik?
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 HarveyQuinn said: Riot Graves ve Amethyst Ashe kodu olan varmı fazladan ? TR serverı için bedava mı dağıtıyolar bunları :)
Harvey Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GameX 2012 de su gibi bedava dağıttılar ama gidemedim :(
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ahah amerika betasından bu yana ilk defa ceza aldım 5 oyun konuşamıyacakmışım çok negatif olduğum için :(((((((((
Öne çıkan mesajlar