Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Ben quinn'in ultiyi kaçmak için kullanıyorum genelde, bi deniyim teamfighta onunla girmeyi.

Kesin ultiye nerf, scaling ve statlara buff gelicek. Trade edemiyo çünkü.

scaling kötü burstü az ulti op falan değil adam akıllı rated da ulti açıp adamlara okadar yaklaşp hepsinide düşük canla tutturup cc yada instant kill yemeden onu atmak 100 oyunda 1 başarılabilecek birşey. 220 dmg + %50 ad ve max 440+%100 ad vuruyor (ki bu %0 can için fantazi maximumu).

Dün den beri 10 oyun yaptm 8 ni yendik(2 si rateddı), Draven e göre bariz daha kötü quinn bana göre. Verdiğim ip ye acıdım.
Mesaj tarihi:

lan haftada bi tane boş günümüz var onda da server mı gitti

neyse urf hilesiyle girdim yine, undefined diyordu websitesi de açılmıyor o_O

btw rumble powa tbc

Mesaj tarihi:
oyun tier atlatmamak için saçmalıyor

silver I'dayım bana ve karşıya gold I ve II'den adamlar geliyor paso

onu geçtim 86 puan varken bir maç +7 diğer maç +3 geliyor 96 puanda oyun kaybediyorum -17. 79'a dönüyorum, kazansam +1 gelecek herhalde 99 puanda da küsüratlı puan mı verecek? tier atlamayı bu kadar zor yapmamaları lazım eski sistem olsa 300 elo tırmanmıştım şu kadar maçla ayıp
Mesaj tarihi:
DoruK said:

oyun tier atlatmamak için saçmalıyor

silver I'dayım bana ve karşıya gold I ve II'den adamlar geliyor paso

onu geçtim 86 puan varken bir maç +7 diğer maç +3 geliyor 96 puanda oyun kaybediyorum -17. 79'a dönüyorum, kazansam +1 gelecek herhalde 99 puanda da küsüratlı puan mı verecek? tier atlamayı bu kadar zor yapmamaları lazım eski sistem olsa 300 elo tırmanmıştım şu kadar maçla ayıp

aynen bana da 93 96 98 99 100 olarak geldi puan. 90lara gelince winning streak gerekiyor baska yolu yok tier atlamanin.
Mesaj tarihi:
bu arada böyle yükselme falan gibi bir dünya yok.

tek tek alıcam yani ss ve riota yollayacam sanırım.
her oyun takımda 2 tane 0-10 var. veya afk var falan.
nasıl çıkayım ki ben yukarı. fb başlayıp 5-0 gidiyorum ad carry.

adam yukarda midde feedliyor kaybediyorum. sorgusuz sualsiz puanım gidiyor. true skill yok bişey yok. inanılmaz gerçekten.

bu herif varken nasıl yukarı çıkıcam ki ben? yok ki bir yolu.
hani bişiler yapmaya çalışıp kaybetse helal ama başlıyo koşup ölüyo koşup ölüyo sınırsız. dakka 15'te 10 kere NASIL ölürsün ya revive atıp mı ölüyosun nedir
Mesaj tarihi:
moba'nın yapısı böyle,takımın yoksa şansın yoksa tek başına ancak bir yere kadar gidebiliyorsun.şöyle diyeyim de millet yanlış anlamasın;karşı takım ekstra efor sarf edip daha iyi oynayarak kazanılması gayet doğal bişey demiyorum ama karşı takımda herkes 0 oynuyor ve sizin takımınızdakiler nötr bile kalamıyorsa hep negatifse olmuyor işte.
Mesaj tarihi:
valla işte 40 küsür lp vardı, üstüne neredeyse hepsini kendi başıma kazandığım 9 oyunluk winstreak ile 96 lp oldu. tier atlayabilmek için 7 oyun daha kazanmam gerekiyordu. hani elo hell dediğimiz yerde bikaç oyun üst üste kazanmak ekstra bi işken aşağı yukarı 20 oyun üst üste kazanmak imkansız gibi bir şey. tek bir oyun kaybedince de 4-5 oyun geriye atması saçmalık. hoş eski elo gizli duruyor sanırım arkada yoksa oynadığım adamların büyük çoğunluğu gold I ve II'den olmazdı. o zaman bu lig sistemi gereksiz bir kozmetikten başka bir şey değil.
Mesaj tarihi:
soloq ya en fazla iki kişi giriliyor :/

bu arada division atlamak kolay onu yaptım zaten bahsettiğim şey tier atlamakla ilgili silver'dan gold'a

son oyunda bi de çok rahat kazanmamız gerekirken yenilince oyundan soğudum
Mesaj tarihi:

evet salak teemo yüzünden verdik oyunu hayır anlamıyorum arkadaşım support lan o hero amacına uygun kullanılsın madem. mushroom atmaktan aciz adam.

Mesaj tarihi:
runaan jax, rylai kayle, spirit visage taric daha bulwarkı bile ypamamış.
teemoya laf yetiştirene kadar bi tane armor bi tane magic res yada hp itemı alsaymışsın. yi sırf o mallet yüzünden almıştır son teamfightı, sonra gg report teemo.

büyük ihtimal adam senle aynı oynamış burst değil DoT gittiği için killer sana kalmış, adamın 18 assisti var. feedinde allahını yapmışın, o kadar kille ne bountyler verdin kimbilir
Mesaj tarihi:

yok abi zaten iyi oynadım diye atmadım ben o ssi, rus bu teemo başta mid dedim gittim geldi harassladı vs olay çıkmasın diye top gittim, bende şöyle bir şey varki middeysem iyi eyvallah dengeli oynuyorumda top ya da botsa direk glass cannon.

örnek şundada topda idim mesela, yine kaybettik, bu sefer resi armor itemları yapmıştım, bu gördüğün son itemlar ise direk karşı takımın ortasına atlayıp yi ile dağıtıyorduk. penta dahi aldım ama oyunu alamadık, takım hiç bir zaman gelmedi benimle. hani düzgün biri denk gelse ben kendi eksiğimi kapatıcam ama böyle heves bırakmıyorlar cidden.

Mesaj tarihi:
ayrıca teemonun 18 assistinin 10unda teemo mide girdi öldü ultiyle gittim ben aldım tower divela sonra bende öldüm sırf midde denge bozulmasın diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...