Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 S-H said: jarvan mı alsam leona mı alsam(4.8k olmuş) yoksa biriktirip vi mi alsam karar veremedim jarvan basaril (tu)
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 evet zevkli heroymuş jarvan ama şöyle biri olunca takımda ... http://i.imgur.com/rqP9Ow8.jpg yenildik haliyle.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 adamın 3 assisti var daha ne istiyorsun?
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Küçük kardeş falandır ya.Benim ev arkadaşı arada kız arkadaşına veriyordu oynamak isteyince kız böyle skorlar çıkıyordu.Öyle bir şeydir bu da.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 S-H said: jung değildi :) hiç konuşmadı zaten adam jung itemi almış
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 _Rave said: S-H said: jung değildi :) hiç konuşmadı zaten adam jung itemi almış biliyorum ama gitmedi :)
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Recomended items diye acımamış basmış heralde sdfs. Yanlız bende ilk olafla oynadığımda fena küfür işitmiştim milletten.Yetemedim bi türlü.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben yettimde ne oldu teemo solo mid dedi geçti 0/9 bitirdi.
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 quinn ilk rated 6/1/5 20 de sur, alşmaya başladm şu silverdan kurtulsam bide -.-
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nesi op doğru düzgün kaçıcak skilli yok burst desen öyle abartı değil, e biraz fail. göta kaçma ve yakalama skilli kaçmak için attğnda voli,singed yada slow atan bir adam varsa genede atıyor atıcağını. Adc den kaçmaya çalşsan zıplama sırasında sana vuruyor. o zıplamada sanki 1 saniye sürüyor hem dps kaybediyorsun hem dmg yiyosun. Op bir tarafı yok bence sadece kaçanı kesmede en başarılı adc olmuş. edit: he dersen normal blind pick atıcam ozmn zaten şukella
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Quinn'in scaling ve damage baya kötü, ama 1v1'de çok korkuncc iş yaptıgı için kurtaran bi champ. Bir de millet henüz çözemedi ekmegi yeniyo ondan
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 saçma sapan güçlü üzgünüm. 1v1 güçlü geçtim o ultiyi açıp girince saçmalıyor öle bi dmg yok. üzerine atladığın adam ölüyor falan
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 vayne'e rakip edit:üçüncü kez oynarken quadra falan patladı. böle saçma sapan bişey yok o ulti nerf yer. takımın arasına girip üzerlerine uçup bi anda bütün takıma o kadar çok vurmak diye birşey yok olamaz yani.
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://i.imgur.com/a0dv3WE.jpg bu tipler niye beni buluyor sürekli bi kere de karşıda feeder olsun,bizde feeder karşıda pub oyunda jungle basan her yeri wardlayan try hard takımlar peeh
Korax Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ya deli olcam baya, 3 tane herif girdi, full troll.. Karsi base'e gidip wardlayip orda takildi herifler full, feed biyandan. Yani hani bi tanesini gecirsem söyle elime öyle bi döverimki baya baya yani. Hayatimdan 30 dakika caldilar diye sirf
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Quinn abartı evet. Bu arada Voyboy'u 42k insan izliyor öeh.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ben quinn'in ultiyi kaçmak için kullanıyorum genelde, bi deniyim teamfighta onunla girmeyi. Kesin ultiye nerf, scaling ve statlara buff gelicek. Trade edemiyo çünkü.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Buda böyle bir anım. Ranked değil ama napayım 30 olamıyorum. diğer yi ile birlikte middeydik bu arada
Öne çıkan mesajlar