Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Recomended items diye acımamış basmış heralde sdfs.

Yanlız bende ilk olafla oynadığımda fena küfür işitmiştim milletten.Yetemedim bi türlü.
Mesaj tarihi:
nesi op doğru düzgün kaçıcak skilli yok burst desen öyle abartı değil, e biraz fail. göta kaçma ve yakalama skilli kaçmak için attğnda voli,singed yada slow atan bir adam varsa genede atıyor atıcağını. Adc den kaçmaya çalşsan zıplama sırasında sana vuruyor. o zıplamada sanki 1 saniye sürüyor hem dps kaybediyorsun hem dmg yiyosun. Op bir tarafı yok bence sadece kaçanı kesmede en başarılı adc olmuş.

edit: he dersen normal blind pick atıcam ozmn zaten şukella
Mesaj tarihi:
vayne'e rakip

edit:üçüncü kez oynarken quadra falan patladı. böle saçma sapan bişey yok o ulti nerf yer. takımın arasına girip üzerlerine uçup bi anda bütün takıma o kadar çok vurmak diye birşey yok olamaz yani.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/a0dv3WE.jpg

bu tipler niye beni buluyor sürekli
bi kere de karşıda feeder olsun,bizde feeder karşıda pub oyunda jungle basan her yeri wardlayan try hard takımlar peeh
Mesaj tarihi:
Ya deli olcam baya, 3 tane herif girdi, full troll.. Karsi base'e gidip wardlayip orda takildi herifler full, feed biyandan. Yani hani bi tanesini gecirsem söyle elime öyle bi döverimki baya baya yani. Hayatimdan 30 dakika caldilar diye sirf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...