Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyundaki boktan sistemden kurtulmanın bir yolu var mı?

Adam oyuna girdi "telefondayım" dedi. Dakika 16 da geldi. Oyunu unutmuşum pardon dedi.

Mal mal mal bekliyorum. Dota daki gibi safe to leave gibi birşey yok mu? çıkamıyormuyum böyle durumlarda?

tr serverı felan değil yani. eu west. kaçtır böyle şeyler geliyor. Önceki oyunumda lvl 10 da morgana yemek dedi kalktı.
Mesaj tarihi:
Amumu ile rune sız düşük lvl da solo jungle nasıl yaparım?
yani araştırıyorum alayı rune lı felan.. Düşük lvl buldum diyorum, arkadaşı yardım ediyor.
Banada oyunda jungle mı gideceksin diye soruyolar. Kendi başıma oyun kurdum denedim olayı pek çözemedim. Canım çok fazla gitti. Belkide bu normaldir bilemedim.

Kurtları alıp daha sonra 4 lü cadımıdır nedir onlara gidip, oradan dönüp altdaki noob golemi kesmek lazım felan gibi... nedir yani :P.
önerilenlerde olan %10 fazla hasar yerine zırh felan mı alsam..
Mesaj tarihi:
low level olarak soyle yapıyorum kurt ve maviye yardım lazım biraz. ilk vuruken pot sonra surekli pot u up tutarak hp yi olabildigince yuksek tutuyorum sonra sıra ile cadı golem kırmızıyı kesip base donuyorum philospher stone alıyorum. level 4 olmus oluyosun zaten sonra gankten ganke kosuyorum

hep base e donup item aldıktan sonra uzerine artan parayla pot ve sight alıyorum ki olurda 2. mavi alırken ganke gelirlerse patlamayak diye
Mesaj tarihi:
önce blue buff başla, biri yardım ederse bayaa kolaylaşır. yardım derken de sonuna kadar kalması değil, 1-2 autoattack verip bi de skill kullansa yeter. ondan sonra wolves / wraiths , hp pot falan kalırsa golemleri yapar geri dönersin.
Mesaj tarihi:
Jungle istiyorsan shaco öğren bence.Hem baya eğlenceli hemde çok temiz jungle cı.Kurt mavi yardımla smitesız sonra red e geç iki tane jack box koy smitela onu da al gank at millet lvl 2 sen 3 sün.
Mesaj tarihi:
lvl düşük ip problemi var. Amumu hoşuma gitti, o da hoşuna gider diyosan onuda açarm. Jungle felan sorun değilde, takımın eksiğini kapatabiliyorum amumu ile. Ne bileyim, kill için değil yardım içinde kullanabiliyorum yetenekleri. O yüzden biraz eğlendirdi (hiç olmazsa karşı taraf domine edemiyor çok noob yoksa aramızda)
Mesaj tarihi:
Level alıp gitme çok iyi fikir değil jungle da scale oluyor. Yardım iste sadece mide giden birkaç tane vursa rahatlarsın ilerde zaten 2-3 kişi çöküyor smitesız falan alıyorsun.
Mesaj tarihi:
pug da iş yapıyor ya amumu. Millet bir ileri bir geri yapıp haraslanırken, amumuyu görünce biraz daha agresif oynuyorlar.
şuda var grup tırtsa suicide olabiliyor amumu ile oyun ortasında.

Bu arada shaco biraz tuzluymuş ya. Onu açana kadar 3 tane 1350 lik hero açarım :D. 3 1350 liğe değermiki shaco.
Mesaj tarihi:
oluyor çok uzun sürüyor mesela kayle-annie-ryze almıstım ben geçen yıl mail geldi size su kadar ip iade ediyoruz diye su su heroları almıssınız bunların fiyatı düştü falan diye
Mesaj tarihi:
onların kalıcı olarak o fiyata düşmediler mi zaten ?

yani onlar indirim değil de fiyat değişikliği gibi bişey.
anvia 1.5 aydır o fiyatta.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...