screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dun aksam cok guldum kısmetse aynı kadro bugun de oynayak.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bu oyundaki boktan sistemden kurtulmanın bir yolu var mı? Adam oyuna girdi "telefondayım" dedi. Dakika 16 da geldi. Oyunu unutmuşum pardon dedi. Mal mal mal bekliyorum. Dota daki gibi safe to leave gibi birşey yok mu? çıkamıyormuyum böyle durumlarda? tr serverı felan değil yani. eu west. kaçtır böyle şeyler geliyor. Önceki oyunumda lvl 10 da morgana yemek dedi kalktı.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abi elo hell tam bir mallar yuvası çıkmak imkansız yeni account mu açsam ya nasıl düştüm nasıl kaldım bilmiyorum ama olmuyor yoruldum artık
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Amumu ile rune sız düşük lvl da solo jungle nasıl yaparım? yani araştırıyorum alayı rune lı felan.. Düşük lvl buldum diyorum, arkadaşı yardım ediyor. Banada oyunda jungle mı gideceksin diye soruyolar. Kendi başıma oyun kurdum denedim olayı pek çözemedim. Canım çok fazla gitti. Belkide bu normaldir bilemedim. Kurtları alıp daha sonra 4 lü cadımıdır nedir onlara gidip, oradan dönüp altdaki noob golemi kesmek lazım felan gibi... nedir yani :P. önerilenlerde olan %10 fazla hasar yerine zırh felan mı alsam..
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 low level olarak soyle yapıyorum kurt ve maviye yardım lazım biraz. ilk vuruken pot sonra surekli pot u up tutarak hp yi olabildigince yuksek tutuyorum sonra sıra ile cadı golem kırmızıyı kesip base donuyorum philospher stone alıyorum. level 4 olmus oluyosun zaten sonra gankten ganke kosuyorum hep base e donup item aldıktan sonra uzerine artan parayla pot ve sight alıyorum ki olurda 2. mavi alırken ganke gelirlerse patlamayak diye
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 önce blue buff başla, biri yardım ederse bayaa kolaylaşır. yardım derken de sonuna kadar kalması değil, 1-2 autoattack verip bi de skill kullansa yeter. ondan sonra wolves / wraiths , hp pot falan kalırsa golemleri yapar geri dönersin.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 pup, kimse yardım etmiyor :P en temizi gidip 1-2 lvl alıp mı başlasam? hiç olmazsa problem çıkmaz. Zaman kaybetmem.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Jungle istiyorsan shaco öğren bence.Hem baya eğlenceli hemde çok temiz jungle cı.Kurt mavi yardımla smitesız sonra red e geç iki tane jack box koy smitela onu da al gank at millet lvl 2 sen 3 sün.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 lvl düşük ip problemi var. Amumu hoşuma gitti, o da hoşuna gider diyosan onuda açarm. Jungle felan sorun değilde, takımın eksiğini kapatabiliyorum amumu ile. Ne bileyim, kill için değil yardım içinde kullanabiliyorum yetenekleri. O yüzden biraz eğlendirdi (hiç olmazsa karşı taraf domine edemiyor çok noob yoksa aramızda)
Narius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Level alıp gitme çok iyi fikir değil jungle da scale oluyor. Yardım iste sadece mide giden birkaç tane vursa rahatlarsın ilerde zaten 2-3 kişi çöküyor smitesız falan alıyorsun.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 amumuyla 3v5 oyun kazandım ahahaha,şaaane heroymuşsun amumu.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 pug da iş yapıyor ya amumu. Millet bir ileri bir geri yapıp haraslanırken, amumuyu görünce biraz daha agresif oynuyorlar. şuda var grup tırtsa suicide olabiliyor amumu ile oyun ortasında. Bu arada shaco biraz tuzluymuş ya. Onu açana kadar 3 tane 1350 lik hero açarım :D. 3 1350 liğe değermiki shaco.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 pantheon için rune dizicem rune suz oynuyorum hep =) de araştırıyorum her yerde farklı şeyler çıkıyor hybrid olayı nasıl acaba? hem armor hem magic penetratior var
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hybrid herolar için penetration rune'u almayın, flat dmg/ap alın
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 amumu her türlü iş yapar sadece pug değil :)
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 amumu çok iyi de ranked da free olarak bulmak çok zor hep banllanıyor yavrum
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kardeşim ranked oynuyor bazen en az 20-30 oyun izlemişimdir,amumu'yu bansız görmedim henüz.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 herolarda ip indirimi oluyor mu? wikiden bakıyorum bazı ip ler yeşille yazılmış. Onlar kaçmadan 1350 likleri açsammı ki.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 olmuyor sadece yeni hero geldiği zaman 7300 den 2 hafta sonra 6300 e iniyor o kadar
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oluyor çok uzun sürüyor mesela kayle-annie-ryze almıstım ben geçen yıl mail geldi size su kadar ip iade ediyoruz diye su su heroları almıssınız bunların fiyatı düştü falan diye
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 mf lee sin falan 4800 e düştü anivia falanda 3150 şu an var öyle çok fiyatı düşen hero.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 onların kalıcı olarak o fiyata düşmediler mi zaten ? yani onlar indirim değil de fiyat değişikliği gibi bişey. anvia 1.5 aydır o fiyatta.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Veigar aldim simdi, ilk oyun biraz zorladi ama alistim baya. Iyi kasabilirsem 1000 ap'yi zorlarim gibi ehueh, sakat baya
Öne çıkan mesajlar