Korax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 odtu fena mars oldu ya, sabanci patates gibi eziyo herifleri
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi odtünün seçtikleri hero'lar bile baştan ofsayt yada ben hakkaten hiç anlamıyorum oyundan ikisinden biri.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mage densin bence, en iyisi Latince. DM'lik yaparken zaten Mage demeyenlerin basina cesitli musallatlar getiriyorum =)
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 üniv turnuvası bildiğin bronze league ya. http://tr.twitch.tv/tsmtournaments bile daha iyi hani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 summoner sihirbaz demek değil ki
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Murray said: oyunları beter yapan, o oyunların Türkçe oluşu değil. Senin ülkende oyunculuk kültürünün gelişmemiş olması. Doğaldır ki çoğu Türk genci öyle 90'lardan bu yana oyun oynama imkanına sahip değildi, çoğu genç 2000'lerde oyun dünyasıyla tanıştı. Çömezlik ve kültürsüzlük oyun dünyasıyla geç tanışmamızdan kaynaklanıyor. Oyunların Türkçe oluşundan değil. Geçin şu önyargıları artık. işte o yüzden oyun türkçe diye beter gözüküyor. adam nedenini açıklayıp sonucu reddediyor var mı böyle şey ya asdfg
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 türkçe karşılığını geçsek bile seslendirmeler inanılmaz kötü. Seslendirme sanatçısı diye birşey bizim ülkede gelişmemiş. Çocukluğumdan beri aynı sesleri dinleyerek çok fazla film izledim... :p
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oyun türkçe diye kötü değil oynanan gameplay shittier direk anlatan elemanlarda oyundan bi haber internet kafede böyle arkandan monitöre bakıp bık bık konuşan veletleri koymuşlar oraya hani az biraz oyun oynasalar skiller ne işe yarıyor bilseler eyw. mid-camp fight baslıyacak 3v4 root ccler atılıyor gidip orda bana bot busha ward koyan zyrayı gösteriyor mide gelene kadar zaten carryler ultileri harcamış hpler 40% ne aksiyon oldu göremiyosun ? bide maç anlatır gibi dandikler hani
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 combati takip edebilseler izlicez de
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Abi oyun çok fena sardı ya. Bebeler de olmasa çok güzel olacak. Yalnız bir kaç gündür euwestte normalde 50 latencym 250'ye çıkıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Murray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Densiz said: türkçe karşılığını geçsek bile seslendirmeler inanılmaz kötü. Seslendirme sanatçısı diye birşey bizim ülkede gelişmemiş. Çocukluğumdan beri aynı sesleri dinleyerek çok fazla film izledim... :p Burası yeri değil ama şu bariz yanlış bence. İnsan bi azeri, ne bileyim italyan, alman dublajı izler de öyle bi yargılamaya varır arkadaş. Dublaj milli kültürümüz, ayıp.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Türkiyede seslendirme nasıl kötü ya, orijinalinden güzel olan dublajlar var
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish chati ne kadar leş ya
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Densiz said: türkçe karşılığını geçsek bile seslendirmeler inanılmaz kötü. Seslendirme sanatçısı diye birşey bizim ülkede gelişmemiş. Çocukluğumdan beri aynı sesleri dinleyerek çok fazla film izledim... :p http://media.animevice.com/uploads/2/22568/395697-tumblr_kxawe8rw1d1qzxzwwo1_400.jpg
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oyunu sunanlar aşırı kötü ya, hadi maçlardaki takımlar shit tier oyuncu olsalarda aşşa yukarı denk olduklarndan izlenir ama Sunum, gerek seslendirme gerek kamerayla olayları yakalayamama olarak fenalık geçirtiyor.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Myshkin said: Türkiyede seslendirme nasıl kötü ya, orijinalinden güzel olan dublajlar var Sadece animasyonlarda oluyor o.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yapmayın abi dublaj da açık ara en iyi ülkelerden biriyiz oyunun dublajı süper bazen sırf seslendirme için tr de oynuyorum. sadece size yıllardır orjinalini duyduğunuz kelimeleri türkçe duymak garip geliyor o kadar.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bence genel olarak oldukça başarılıyız seslendirme konusunda. Oyunlara yansımadı henüz. O değil de stream kanser etti bu ne yavaşlık ake
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 AAA/Copenhagen Wolves shittier direk ya 0/20 falan w/l ratio adamlarda sdf
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 o BİZİM DUBLAJ HİGH TİER muhabbeti 20 sene önce falan vardı ya şu anda epey ortalama
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ice age iyi bide haluk bilginer iyi ki ice age de haluk bilginer var
Öne çıkan mesajlar