Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mage densin bence, en iyisi Latince. DM'lik yaparken zaten Mage demeyenlerin basina cesitli musallatlar getiriyorum =)
Mesaj tarihi:
Murray said:

oyunları beter yapan, o oyunların Türkçe oluşu değil. Senin ülkende oyunculuk kültürünün gelişmemiş olması.

Doğaldır ki çoğu Türk genci öyle 90'lardan bu yana oyun oynama imkanına sahip değildi, çoğu genç 2000'lerde oyun dünyasıyla tanıştı. Çömezlik ve kültürsüzlük oyun dünyasıyla geç tanışmamızdan kaynaklanıyor.

Oyunların Türkçe oluşundan değil. Geçin şu önyargıları artık.

işte o yüzden oyun türkçe diye beter gözüküyor.

adam nedenini açıklayıp sonucu reddediyor var mı böyle şey ya asdfg
Mesaj tarihi:
türkçe karşılığını geçsek bile seslendirmeler inanılmaz kötü. Seslendirme sanatçısı diye birşey bizim ülkede gelişmemiş. Çocukluğumdan beri aynı sesleri dinleyerek çok fazla film izledim...
:p
Mesaj tarihi:
oyun türkçe diye kötü değil
oynanan gameplay shittier direk
anlatan elemanlarda oyundan bi haber internet kafede böyle arkandan monitöre bakıp bık bık konuşan veletleri koymuşlar oraya hani az biraz oyun oynasalar skiller ne işe yarıyor bilseler eyw.
mid-camp fight baslıyacak 3v4 root ccler atılıyor gidip orda bana bot busha ward koyan zyrayı gösteriyor mide gelene kadar zaten carryler ultileri harcamış hpler 40% ne aksiyon oldu göremiyosun ?
bide maç anlatır gibi dandikler hani
Mesaj tarihi:
Abi oyun çok fena sardı ya. Bebeler de olmasa çok güzel olacak.

Yalnız bir kaç gündür euwestte normalde 50 latencym 250'ye çıkıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Mesaj tarihi:
Densiz said:

türkçe karşılığını geçsek bile seslendirmeler inanılmaz kötü. Seslendirme sanatçısı diye birşey bizim ülkede gelişmemiş. Çocukluğumdan beri aynı sesleri dinleyerek çok fazla film izledim...

Burası yeri değil ama şu bariz yanlış bence. İnsan bi azeri, ne bileyim italyan, alman dublajı izler de öyle bi yargılamaya varır arkadaş.

Dublaj milli kültürümüz, ayıp.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

http://media.animevice.com/uploads/2/22568/395697-tumblr_kxawe8rw1d1qzxzwwo1_400.jpg
Mesaj tarihi:
oyunu sunanlar aşırı kötü ya, hadi maçlardaki takımlar shit tier oyuncu olsalarda aşşa yukarı denk olduklarndan izlenir ama Sunum, gerek seslendirme gerek kamerayla olayları yakalayamama olarak fenalık geçirtiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...