coco Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ankarayı hiç sevmem. kültür şokumu orada yaşadım ben. ama vs'e bir yorum yapacaksam: istanbul dişi ankara ise erkek bir şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ankara´dan ferman geldikten sonra, İstanbul´ da padişah olsan kellen gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 panpa biz cumhuriyet bisiler kurduyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 istanbul her türlü ankarayı ezer...ama ankaralılar üzülmesin. prag,varşova,miami,amsterdam,paris,barcelona,atina,münih,frankfurt, porto,londra................hepsini ezer istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ankara'nın dikmeni, bi daha gelirsem ... beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahah dikmende bir yokus var, direk konya yoluna baglaniyor. acisi 45 derece sanirsam :) yanik balata kokusu almak icin birebir orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cebeci'de de cebeci doruğu sokak var. taksicilerin bir kısmı girmiyor oraya, oraya gidiyorsan gitmem diyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 senko said: korax emlak olarak istanbul ile ankaranin hicbir farki yok. Nasil farki yok ya, istanbul anadolu yakasiyla ankarayi kiyasliyosan assagi yukari yakin fiyatlar evet, ankarada yasanabilir bi semtte verecegin kiraya umraniyede,maltepede, kartalda falan ev bulursun istanbulda anca. Tabi avrupa yakasindan bahsedecek olursak ankarada yasanabilir deyip ödedigin kiranin 2 katini virane bi eve verirsin istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nereyle nereyi muadil tutacagina bakar tabiki de o ama ben atasehirde 1k veriyordum, burda cayyolunda da 1k veriyorum. atasehirdekinde yuzme havuzu vardi burdakinde o da yok sdf ama yakin yani, besiktasta 1.5 civarlarinda kiralar, burda cukurambarda da o civarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 amsterdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 KuddusiMavra said: istanbul her türlü ankarayı ezer...ama ankaralılar üzülmesin. prag,varşova,miami,amsterdam,paris,barcelona,atina,münih,frankfurt, porto,londra................hepsini ezer istanbul. Doğrusu sonuna Londra ekleyince komik durmuş , Istanbul o kadar modern o kadar düzenli ve bi o kadar kaliteli diyerek bize yutturucan , yani görmesek neyse bence Londrayı değilde Istanbul ve Hakkariyi karşılaştırsak daha mantıklı olur asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 senko said: nereyle nereyi muadil tutacagina bakar tabiki de o ama ben atasehirde 1k veriyordum, burda cayyolunda da 1k veriyorum. atasehirdekinde yuzme havuzu vardi burdakinde o da yok sdf ama yakin yani, besiktasta 1.5 civarlarinda kiralar, burda cukurambarda da o civarlarda. e abi cukurambarda super luks sitede oturuyosun ama 1.5k ya. konya yolunu gecip öveclere gecince yine luks bi daireye 700-800 veriyosun. Bide cayyolu ne lan, taaa ebesinin dami. Neyse yav, sonuc olarak tamamen beklenti meselesi bence. Insan alistigi yeride özluyo dogal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ankara düz özelliksiz bir sehir ama bunlar bile istanbulu gecmek için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bahcelievler sirinevler bagcilar umraniye kartal bu gibi yerlerde oturup istanbulluyum diyenler var. fakirim demiyor istanbulluyum diyor. sonra bi lodos cikiyor haberlerde soba zehirlenmesinden 4 kisi hayatini kaybetti. e kaybeder tabi. sen 250 liraya ev tutarsan olacagi odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 saydığın yerler gayet merkezi ya :D 15 milyon kişinin hepsi nişantaşı'na nasıl sığacak, onu açıkla bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi umraniye'ye gittiniz mi son zamanlarda? serifali'de cilgin luks konutlar var. umraniye atasehiri iceriyor mu bilmiyorum da atasehirden bahsetmeme bile gerek yok sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 KuddusiMavra said: istanbul her türlü ankarayı ezer...ama ankaralılar üzülmesin. prag,varşova,miami,amsterdam,paris,barcelona,atina,münih,frankfurt, porto,londra................hepsini ezer istanbul.yavaş. yazdığın yerlere giden tek sen değilsin üsturuplu at bari İstanbul bildiğin çöplük diyen vardı katılıyorum fakat bu tarz metropollerin çoğu öyle. daha konforlu yaşanacak şehirlerde iş bulamayan ve yetemeyen istanbula göçüyor 1000 tl daha fazla kazanacak diye ama o paranın fazlası da cebinden çıkıyor, asıl lüks yaşayan zengin kesime yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Masakari said: Bir de benim memletim şöyle güzel, böyle tatlı diyip, inatla İstanbul'da kalanlar var, onlara bir şey demiyorum zaten. (Defolup gidin lan özellikle İzmirliler ) Heh abi şunu gördümde güldüm yav:) Bizi hiç bir yere almıyorlar! Her açıdan fazla geliyormuşuz bu ülkeye:) Özerk izmir! fuck yeahhhhh:S Şaka bir yana ne güzel olur la ,izmiri şehir devletler kategorisine falan soksalar şöyle ne bileyim "monaco" gibi mesela :)ama aziz kocaoğlu falan başta olmasın ,adamın durduğu her yıl metro inşaatı falan biraz daha gecikiyor. Birde geçen yaz angaraya gittim Ben hiç bronzlaşmış insan göremedim ! havuz falanda mı yok bu şehirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 izmir özerk olsa kumar serbest bırakılsa falan off ne güzel olur yanına manisayla aydını da alsın ama manisadan arabayla girişler için ekstra ücret ödensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ExtraJudical said: KuddusiMavra said: istanbul her türlü ankarayı ezer...ama ankaralılar üzülmesin. prag,varşova,miami,amsterdam,paris,barcelona,atina,münih,frankfurt, porto,londra................hepsini ezer istanbul. Doğrusu sonuna Londra ekleyince komik durmuş , Istanbul o kadar modern o kadar düzenli ve bi o kadar kaliteli diyerek bize yutturucan , yani görmesek neyse bence Londrayı değilde Istanbul ve Hakkariyi karşılaştırsak daha mantıklı olur asdfds dostum...ben istanbul için modern,düzenli,kaliteli(ne demekse)demedim...neyi yutarsan yut,senin bileceğin iş...ancak ben istanbulun enfes boğazı ile birlikte tarihi dokusunun, eşsiz tarihinin, coğrafi konumunun(kaçınız düşünüyorsunuz bilmiyorum ama dünya üzerinde iki kıta üzerinde yer alan başka bir şehir yok),kozmopolit yapısının onu tüm yukarıdaki şehirlerden daha farklı kıldığını düşünüyorum. sen öyle düşünmeyebilirsin. eyvallah. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 DoruK said: KuddusiMavra said: istanbul her türlü ankarayı ezer...ama ankaralılar üzülmesin. prag,varşova,miami,amsterdam,paris,barcelona,atina,münih,frankfurt, porto,londra................hepsini ezer istanbul.yavaş. yazdığın yerlere giden tek sen değilsin üsturuplu at bari İstanbul bildiğin çöplük diyen vardı katılıyorum fakat bu tarz metropollerin çoğu öyle. daha konforlu yaşanacak şehirlerde iş bulamayan ve yetemeyen istanbula göçüyor 1000 tl daha fazla kazanacak diye ama o paranın fazlası da cebinden çıkıyor, asıl lüks yaşayan zengin kesime yarıyor. hep aynı tarz yorum. yukarıdaki arkadaşa verdim cevabı. sana da ayrıca yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gençler sakin olun izmir > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cempostaci said: bahcelievler sirinevler bagcilar umraniye kartal bu gibi yerlerde oturup istanbulluyum diyenler var. fakirim demiyor istanbulluyum diyor. sonra bi lodos cikiyor haberlerde soba zehirlenmesinden 4 kisi hayatini kaybetti. e kaybeder tabi. sen 250 liraya ev tutarsan olacagi odur. sen bahçelievler deyince ne anlıyorsun? bahçelievler yenibosna,şirinevler,siyavuşpaşa'dan ibaret değil...bahçelievler merkez,çalışlar,incirli gayet nezih semtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar