aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ringe davet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 duel atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 teorikraft yapalım hadi. mesela ving alıp pt almayan banlansın abi nedir? ving'e lifesteal yapmıcan canı azaldıkça daha çok vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ving ney lan? Undead karakterlere vururken life-steal çalışmaması lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahahah vingthor kendisini dota herosu sandı adfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 her türlü vuruşta çalışıyor ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yılan at yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 illa "Summon screwy" büyüsünü kullandırıcaksınız bana, zorlamayın bak 1 shot geçer size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 onu kaytlaya kaytlaya kesiyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fors sıtafla yanınıza iterim bi de degır attı mı yersin ağzına tandır kılepi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 serhati disable etmek cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dünkü oyunumda bir chaos knight vardı. adam temiz sıçtı oyunun içine. hayır zaten diğerleri de iyi değildi ama hani dengedeydi. fb filan almıştık iyi gidiyordu. adam stun fulledi. bir kez attığını gördüm 25. dakikada. o da alakasız bir yerde savaş yokken stun attı. mesela bir savaş oldu. bu uzaktan koşuyo. dedik girecek heralde. bi baktık transiit geçti biraz. sonra geri döndü gene savaşa katılmak için. bu sırada dayak yedi bizimkiler tabiki. VE adam tek kelime ingilizce konuşmuyor. hayır bu tür şeyler için report da yok, bilerek yardım etmeme vs gibisinden. afk reportu bile yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Silencerdım yanımda rus vardı uzaktan haraslıom garibimde bloodseeker dı garibim haraslamaya calısıo bana güvenerek 2 sinin arasına giriyo 1 kere vurmak için geri çekiliom öldürüyorlar bunu asd. 6 defa falan aynı şeyi yaptık.Bot gibiler yemin ediyorum ya aynı şeyi 6 defa yemek nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dun oyunda birini reportladik, 9 kisi. daha sonra oyuna girdigimde 'report ettiginiz adamlarin biri hakkinda islem yaptik, buyuksun panpa' diye mesaj geldi. kendimi rus avcisi gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 benim harbiden hakeden ve scope a uyan şikayetlerimi bile sallamıyor lan valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ruslardan kaçmak için us east serverına girdim, kiril alfabesi ile nickini yazmış bir rus geldi takıma. morphling seçip "mid" yazdı ve oyun boyunca başka bir şey yazmadı. bir şey de yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fakkoo said: Silencerdım yanımda rus vardı uzaktan haraslıom garibimde bloodseeker dı garibim haraslamaya calısıo bana güvenerek 2 sinin arasına giriyo 1 kere vurmak için geri çekiliom öldürüyorlar bunu asd. 6 defa falan aynı şeyi yaptık.Bot gibiler yemin ediyorum ya aynı şeyi 6 defa yemek nedir lan ayni angutlugu ust uste 6 kez yapicagini dusunememistir. sunu yapip ondan sonra da ruslardan sikayet etmek cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Topic: Türk Güncesi Cyka said: Bloodseekerdım yanımda türk vardı uzaktan haraslamaya başlıyo silencer türk bende ona güvenerek 2 sinin arasına giriyorum geri çekiliyo öldürüyolar beni ve gülebiliyo buna asd. 6 defa falan aynı şeyi yaptı.Bot gibiler yemin ediyorum ya aynı şeyi 6 defa yapmak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 2 tane Rus girdi dün oyuna, aynı takımdayız ve mikrofonla Rusça konuşuyorlar. Aha dedim sıçtık, rezil edecekler oyunu yine. Ben bari kasayım dedim, az ihtimal de olsa belki kasarsam tek başıma alırım oyunu. Herifler domine etti oyunu, neredeyse bütün oyun NC kastım, girmeme gerek bile kalmadı combat'lara. Böylesi ilk kez geldi valla başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ne diyosunuz abi ya. adam silencer, harraslıcak tabi. atlaması mı lazım bloodseekerın içimizdeki ruslar açığa çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abi tamamda adam combatı başlatıp gazı verip sonra her seferinde geri çekilip dokunmuyo combata bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 silencerden support mu olur abi. 2 lvl bloodun ne özelliği var da dalacak adam kesecek filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 silencer support dememiş zaten, harasslicak tabi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 levelden falan bahsetmemis ki hic, ordan anlasilan, karsiyi haraslarken yanindaki dalinca geri cekilip adami oldurtup karsiyi beslemis iste. bunu da 6 kere yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar