DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ben artık oyunda rus olmayınca eğlenemiyorum ya çok kolay oluyor. Takımımda ruslar olduğunda kendimi Serengeti'de ayağı yaralanmış yaşamak için avlanmak zorunda bir aslan gibi hissediyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Sizle oynarken yaralı olmuyorum, sadece yavrularımı beslemek için avlanıyorum sizle oynarken :) Hatta bazen siz de iyi oynuyorsunuz ve sadece eğlenmek için avlanıyorum. Pis çakalları boğup boğup leşlerini ortalıkta bırakıyorum öyle olunca :)
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kafası böyle milletle ne oynanabilir ki :D http://www.youtube.com/watch?v=E-l4w-DIiXk
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DeathLord said: AP oyunda bir insan niye meepo seçer ki hiç anlamam. şu lafı zamanında wish bize azımıza kürekle vura vura yedirtmişti oynayan oynuyo
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 wish hero seçmese de muhtemelen ağzınıza vura vura yener sizi çok alakalı bir argüman değil seninki. Hele ki wish bildiğin micro özürlü bir adam meepo ile şov yapması mümkün değil sağ tıklamıştır sadece. Hero kötü, iyi oynayan birisinin sizi o heroyla yenmiş olması heroyu iyi yapmıyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya deathlord1907 bir dotayla bir insan bu kadar kimlik oluşturamamalı ya. bi çık artık dotadan bi git nefes al ben hayatımda böle oyun egosu görmedim arkadaş.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ruslarda haklı aslında meepo oynaması en zevkli hero heralde oyunda :P
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 meepo entresan hero puff earlyde hayvan gibi dmg vuruyo oyun sonunda da hayvan gibivuruyo bide kürek olayı bence türk insanına yakın ağza kürekle vurmak tadı farklı
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Vingthor said: ya deathlord1907 bir dotayla bir insan bu kadar kimlik oluşturamamalı ya. bi çık artık dotadan bi git nefes al ben hayatımda böle oyun egosu görmedim arkadaş. Off hala mı canın yanıyor para espirisine şakaydı lan o ciddiye alma bu kadar.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya hiç mi okumadın vingthor postu. 8 senedir canım ne zaman acımış bu forumda lan
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ne bileyim butthurtle beni takip ediyorsun havası sezdim =) Ha beni trollemeye çalışıyorsan da belli ki unutmuşsun sen =)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sizi boyle gorunce iki atin karsilikli kosup kafa kafaya carpismasi canlandi gozumde.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aynı görüntü bende de oluştu ama ben daha büyük bir at olduğumu düşünüyorum şahsen.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kimdi hatırlamıyorum ama meepo ile yöneten bir adam vardı. onun olduğu maçlarda ilk bandı meepo.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-4m_ICNuCyrY/UKZPFGUwMzI/AAAAAAABheM/FVl1_r0ejw0/s640/a.jpg
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Arma said: kimdi hatırlamıyorum ama meepo ile yöneten bir adam vardı. onun olduğu maçlarda ilk bandı meepo. fnatic.n0tail'i diyosundur muhtemelen
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 DeathLord said: Ne bileyim butthurtle beni takip ediyorsun havası sezdim =) Ha beni trollemeye çalışıyorsan da belli ki unutmuşsun sen =) ya arkadaş dürüstçe laf sokmak kalmamış illa trol falan. çok düşünmeden yazdığım bişey ki sırf nikten dolayı zorluyodum ben. sonradan 'hakan' olduğunu öğrenince tam oldu. bide öle daha büyük at falan. bide inatla bana denk geliyor bu tip meydan okumalar. sonra ving gördüğüne uçan diz attı oluyor. insanlar lan partilere gelmiyor falan. şakalaşıyorsak ayrı ama meydan okunmasın artık lütfen.
Öne çıkan mesajlar