cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 girdim oyuna takımımda 4 tane rus. sanırım arkadaşlar. hepsi mid dedi. 4 tane mide gittiler bende kaldım üst lane'de tek başıma. karşı tarafta ortada mirana vardı. sonra 4 kişi olduklarını farkettikleri için keeper of the light ortaya geçti. alt lane free farm bu arada. üst lane'de ben mirana ve ağaç'a yaklaşamıyorum bile. bizim 4 kişinin taktiği, aralarından birinden anladığım kadarı ile ortadan 2 kuleyi alıp, sonra diğer kulelere geçmekti. bizim bu rus arkadaşlar keeper of the light a karşı sadece 1 kuleyi alabilirlerken, karşı taraf üst ve alt lane'den 2 şet kuleyi de aldılar. dakika 14te ise üst kuleden hep beraber baseimize girerek barakaları aldılar. sonra aşağıya geçtiler. bizimkiler bu sırada ortayı zorluyorlar. 2. kuleyi aldılar. geri dönmeyi düşünmüyorlar bile. alt barakaları alırlarken ağaç ve mirana base'e tp çekti. ağaç bizim 4 salağın arasına atladı. ultiyle tuttu. o sırada keepr of the light'ın 1. skilli level hala level 4 5 olan bizim aptallar da hp bırakmadı. mirana gökten yıldız yağdırdı derken 4 salak ta geberdi. alttan girdiler ve sonra oyun 17. dakika 28. saniyede bitti. çok güzel taktik yaptılar ve sadece 2 kule aldılar. salakların heroları dazzle, necrolyte, ayı ve furion. hayatımdan 17 dakikayı yediler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ruslar ırkçılık kelimesini öğrenmiş. her ingilizce oyunda rus konuşanları görünce reportluyorum. sonra beni ırkçılık ile suçluyorlar. sadece kendi takımımdakiler değil karşı takımdaki ruslar birlik ve beraberlik olup herkesi ırkçılıkla suçluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben taktiği öğrendim ya. giriyorum rus serverina. kendi takımımda orman herosu alan varsa eğer bütün parama ward alıp, bütün ormandaki nc spawn yerlerini wardlıyorum. rusça bir şeyler yazıyor anlamıyorum da. "I MID" yazan varsa gidip yanında takılıyorum yine rusça bir şeyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi rusları inatla iyi yad akotu oynasınlar reportluyorum rusca konusur yada yazarlarsa direk ırkcılık yapıyorum umrumda değil http://dotabuff.com/matches/120207156 ben silencer mighty luna mirana ve enigma bütün oyun rusca konusup bize noob dediler mirana 2/9 bitirdi enigma bi tane düzgün black hole atamadı phantomun saçma offlane pushları olmas avericektik oynu oyun sonunda efsane bi anda attıgım ulti ile juggernautu kestik öle aldık maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sırf ruslara karşı götlük yapmak için alt acc aldım. rus serverinde oyunda sıraya giriyorum. alt tab yapıyorum işlerimi hallediyorum. sıra gelince basmıyorum. tekrar giriyorum tekrar basmıyorum. pudge alıp kendi adamımı çekiyorum. naga alıp kazanacakları combatta ulti açıyorum. cronos alıp bizimkilerin kafasına ulti açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cuce said: Vingthor said: ursa aldı. jangıla girdi. hiç çıkmadı. hiç konuşmadı. hiçbişi yapmadı. bütün raxlar falan gitti adam hiç bize cevap vermedi. sadece jangılda creep kesti arada gidip kong aldı. bu kadar başka hiçbirşey yapmadı. öldü bikaç kere genklediler ama yılmadı. buarada düzgün item falanda yaptı. ama ancienta vuruyolardı en son hala adam cangılda farmlıyodu. hiçbir fightta görmedik adamı. teşekkürler dusmanı ona cekıcektınız. tower neden combata gelmıyo dıyomusun? ahaha bizde bunun aynısını yapmıştık :D baktık herif wood çıkmıyor full kasıyor ve en ufak iletişime geçmiyor,rusça bile yazmıyordu herif,bizde 4 kişi anlaşıp adamla takıldık,karşı takım bize saldırınca 50.dk'da ilk kez 5v5 fight yapıp kazandık,yarıp bitirdik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 RUSLAR ÖLMELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ruslar ölürse dünya üzerindeki mutlak güç amerika olur. o yüzden yaşayabilirler. ama internetlerini kesebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 genelde solo girip de kaybettiğim oyunların 80-85% i rus takımdaşların olduğu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Rus güncesi varsa, LoL Tr server güncesi de olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aç olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tr güncesine negerek varki değiştir serverı olsun bitsin mızmılanıcağına dota da çare yok adamlar çaresizce haykırmak için açtılar senin tr serverını değiştirme gibi bi lüksün var git onu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Netten buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 -ward sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 honda ultiye lvl 9 da veren riki vardi rus smoke da vermiyodu arti bs ve ziplama gidiyordu 11 kere öldü 9 a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 screwy said: sniper a pt yapan herkes suan moba forumlarından banlansın ve bu konuyu bi daha hic konusmayalım. Ben pt yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 xieon said: Netten buldum ahahaahdfasfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ruslar muhtaç etmiş ya la sizi benim berbat dota skillerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 void 45dk farm,0 team fight midas,pt,domi,bkb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dk 35 rakip 4 kişi pushlayıp 2 tane tower aldılar,mid rax tower yarı hp'ye geldi,tek başıma skill spamlayarak son tower yarı hp'deyken püskürtebildim,regen olmaya gittiler ama geri gelmeleri çok uzun sürmeyecek,ruslar hala farmlıyor,ward yok,courier upg edilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ruslari, rusca konusanlari ne diye reportluyorsunuz ? ben de reportlicam da hangi kategoride reportlasam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar