BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Cuce said: ne ırkıcılık vamrı patide be7 gökçen gel dota yolliyim sana steamden gör ırkçılığı 2 güne gemiye biner samsun limanı yerine hamburg limanına çıkar 4üncü reichi başlatırsın moskovayı alcam diye
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 rubick pickleyip 13 e kadar ultiye vermediler invoker pickleyip 14 e kadar ultiye vermediler bunun üstüne çıkın
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 crtsyal 1 e 19 oynadı bu ölümlerin 4 tanesi ultisi ile natural camp keserken oldu bu arada bütün oyun bu şekilde creep kastı 40 ıncı dakkaya kadar I rest my case!
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Gün 2: 8/2 başladığım oyunda ench 38. dakikada tek bir ward almadan aghanim yaptı, sniper ilk item mkb gitmeye çalıştı elinden geldiğince. Olmadı. Dil olarak ingilizce seçip gelen adama ingilizce bilmiyorsan neden seçtim diye sorunca haters gonna hate cevabı aldık.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ilk mkb çıkan adam tahminen 1. skill e de vermemiştir
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi ward almamak yada ne biliyim mesela snipe mkb yapmak bence rusluk için yeterli kıdemler değil ward almayan ama iyi oynayan adama razıyım ben hatta kötü oynayan adamada razıyım rusa değilim dede oynayıp karşıda brood warken I AM CARRY diyip last hit çalıp sonra eşşek yüküyle feedleyince noob noob diye rus aksanıyla bağıran adama karşıyım
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 .. yoksa yine bir şarapnel vakası mı vuku bulacak..
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Rus olduklarını söylediğim için önde tek yakalanıp ölme gibi raciallardan özellikle bahsetmedim.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben şeyi anlamıyorum abi snipeta tamam range aldın eyvallah bashi neden levellıyosun 1 den sonra %40 bash sans var işte ha 20 vurmus ha 30 ne değişiyo smokesuz riki kadar olmasada acı veririci şarapnelsiz sniper
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ekmek turnuvaya katılsana hacı harcanma buralarda
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sen sağa sola random kız resmi koymaya devam et bence.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bash KAMYON gibi vuruyor yalnız. 90 damage veriyor level 4 de.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben snibe ilk skill vermiyorum başta :D Hatta mom bile kasıyorum uzaktan saydırıyorum gayet etkili oluyor. Öbür türlü item arşivi yapman lazım bütün takımın seni koruması falan lazım 2 kill alcan die :D Farmlarken aynı zamanda kill alabilen carrynin takımı her zaman daha avantajlı oluyor. Ruslar 40 dk farm yapıyorlar. En son antimage 40 dk kastı manta bf heart ama 1 tane kill alamadı o itemlarla :D Biz lan gel bitirek derken adam gelmiodu geldiğinde de yenildik :D 4 kişi daha üstündük meğersem :D
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 pt > mom > butter > buryza gg ilk skille tabi ki vericeksiniz. dmg veren her skille puan verilir
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi almasın demiyorum alsın bash de alsında abi sıfır attack speed varken bash almanın bi manası yok shrapnel al bi slowun olsun ffs
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sniper a pt yapan herkes suan moba forumlarından banlansın ve bu konuyu bi daha hic konusmayalım.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oh benim lanet olası allahım
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 success chance bashi olan heroya neden pt yapmamak?
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 screwy said: sniper a pt yapan herkes suan moba forumlarından banlansın ve bu konuyu bi daha hic konusmayalım. EVET! gidiyolar pt yapıyolar manabot yerine. sonra 1 ulti atınca manaları bitiyor ilk skill atamıyorlar. snipe manabot şart.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oyun bulma süreleri uzamış. Ruslar sadece rusça seçiyor sanırım.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 screwy said: sniper a pt yapan herkes suan moba forumlarından banlansın ve bu konuyu bi daha hic konusmayalım. ben bot yapmadan senden daha iyi oynarım. item çıkmam yine rezil ederim seni.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şu muydu dota oynuyoruz dediğiniz :D bende bir ara gelmeyi flm düşünüyordum dotaya neyse iyi oyunlar :)
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sadece rus diye reportlamaya gireceğim
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sniper support herosu olm hic bilmionuz arcane meka drum kasılır slow atarsın bide ultiyle harasslarsın bunun dışında çöp direk
Öne çıkan mesajlar