Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 türkler salak falan değil emin ol :D Türklerde bi amele sınıfı birde amelelikten kendini sıyırmış insanlar var.Rusların alayı amele. Hoş türkiyede insanların amele olması Paraya doymuş olamaması parasal bir psikolojik etki içinde olması.Kalkınmış yıllık geliri yüksek olan ülkelere baktığında zaten anlaşılabiliyor paranın insanlar üzerindeki gelişimi.Türkiye ırgatta 1 numara o yüzden sana salak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Türkiyede adam 1 kişinin önüne geçicem diye bütün trafikle sevişecek kadar saygısız ve köylü. Ruslar dümdüz gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 dota2 grubunda bu çıktı karşıma adsjdasjdajd kastığı şeye bak ya adamların alıştık zaten rusçaya yavaştan http://www.youtube.com/watch?v=NL4ebRt3gyI AXE MAKHA YETA PAROOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ekmek said: Nasıl ya nasıl her rus gerizekalı olabilir bu kadar. Yani tüm rusların gerizekalı olması o kadar tutarlı ki hipotez olarak, yaptığın predictionlar evrimden daha çok asimptot ediyor gerçeğe. Yok mu olm aranızda sosyolog falan gidin bir araştırın ne veriyorlar bunlara iq yu 7 nin üstüne çıkarmıyor. çok iyi ruslar da var ya onlar nasıl çıkmış aradan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Az önce kermitle 2 kişi yargıladık ama 3 tane rus HAYVANla oynadığımız için sadece yalnız gidip öldüler. adam aegisi var diye 1v5 base e girdi. İngilizce konuşmicaksan neden english seçtin dedim THIS IS OUR GAME dedi kodumun hayvanları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 analarını avratlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bu sinirle uyunmazda şinmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 şu sahne özeti direk http://www.youtube.com/watch?v=0gwLXZ970L8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 nasil denk geliyo size bu kadar abi. bana almanlar gelmeye basladi son oyunlarda ve noobsuz cekismeli geciyo tum oyun. baska acc ile falan deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 2 oyun attıydım sabah 1inde Öyle bi puç oynamışımki quardesh Karşı takımdan türkçe küfürler geldi sora team up olduk :D bi tanede yarı türk buldum ispanyolca konusuyor onlarla da atıyom iyi en azından takım oyunu kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 rus, ursa, 25-0, totalde 37 kill vardı ve oyunu kazandık. bir rusu commendlediğime inanmakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ursa ve pudge lu rusu commendleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 typo var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hatirladiklarinizi yazin cevirim gencler, anavatandan bildiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 En sevdiğim topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Esh said: Ursa ve pudge lu rusu commendleyin abi rus pudge kanser bildiğin pancreas kanseri rus invoker karaciğer kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 rus invo kanserde favorim , 2 skill ile 45dk sun strike + ghost walk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi ben hayatımda invoker oynamadım ama yane hiç bilmiyosan hurricane al altına emp at bütün oyun team fight manasız olsun adamlar sunstrikela dandi olma aşkı nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Pro bir oyundan çıktım. Takımım aşağıdakileri aldı. 1. Sniper 2. Venom 3. Razor 4. Bloodseeker gülücük attım, rusça cevap geldi. Rusçayı duyunca bende "Slark" aldım yanlarına. Oyun sonu süpriz, 4 kişilik parti yapıp gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kim ruslara kızıp dota konusunu kitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 rusçaya başladım. tekrar dotaya mı başlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9MYmD2MuQtY ABİ DENDİ DE BİLDİĞİN LEŞ RUSMUŞ YA SMOKESUZ RİKİ OYNUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ultisiz riki oynayanlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bugün abilty draft modu oynuyordum rus gene rusluğunu yaparak sadece kendi herosunun skillerini aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar