DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Rusların da iyisi kötüsü var ya, bak mesela deminki oyun 9 rus geldi oyunuma. Herkes rusça konuşuyor falan feedin allahını yaptı bizim takım. 9 rus ne lan oyundan çıkıp ayarları kontrol ettim rusça mı seçili diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 benim rus arkadaşlarım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Benim de vardı eskiden, iyi dota oynayamasalar da çok iyi stres alıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 anca parayla tabi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Biz Antalya'lıyız kardeş, para vermeyiz rusa almana :) Onlar zaten aksiyona geliyor bizim memlekete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cyka ne demek yaahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: Rusların da iyisi kötüsü var ya, bak mesela deminki oyun 9 rus geldi oyunuma. Herkes rusça konuşuyor falan feedin allahını yaptı bizim takım. 9 rus ne lan oyundan çıkıp ayarları kontrol ettim rusça mı seçili diye... rus forumlarinda, lan dun takima bi turk geldi oyunun icine sicti diye anlatiyolar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dün girdim 4 rusla. arkadaşlar bunlar sanırım. dazzle al lütfen dedi azıcık ingilizce bilen birisi. kıyamadım aldım bende. adamlar tide, magmus, dark seer ve naga ile ezdiler. naganın ultiyi kapattığı anda dark seerin vakumlaması, magmusun çıkan adamların hepsini tekrar ultiden geçirmesi, tide hunterın ultisi falan o kadar iyi kullandılarki. bir kere bile fail olmadılar. bana söylemek istedikleri tek şey ise biz ultileri atarken sen ultini at yeter oldu sanırsam. 49 - 18 oyun kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ukraynalı falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 belkide olabilir. ama skype yapıp ta naganın ultisinin kapanmasını ayarlayamadan fail olan dark seer yada başka hero ultileride çok gördüm. bunlar mili saniye ile yönettiler ya oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yine bir rus dramı. hayvan gibi domine ediyoruz takımda void dazzle tinker shaman seer var. karşıda nyx medusa tusk krobelus morphling. mallar push yok bişey yok tabi. geldiler tecavüz ettiler sonra. bıktm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bir 47 dakika daha boşa gitti 25. dakikada oyun bitebilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: Benim de vardı eskiden, iyi dota oynayamasalar da çok iyi stres alıyorlar :) http://i.imgur.com/0vuHTlg.jpg muhabbetleri iyiydi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ruslu oyunlardan sonra nasıl gelip burada anlatabiliyorsunuz aklım almıyor ya. 1 saatlik oyun attık yine ve Rus yani. Detaya falan hiç girmiyorum. Rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Olm dün aksam ruslar geldi takimima baya böyle kiril alfabesiyle konusuyorlardi dedim ingilizce lütfen adamlar pardon ikisini de sectik bilmiyduk dediler cok da güzel oynadilar. Böyle combatlar gangler tavuklar wardlar counter wardlar falan. Böyle orta solo atiyorum hafif hafif eziyor karsimdaki adam ama ölmüyorum bu arada alttan üstten kill sesleri geliyor bi baktim 8-0 öndeyiz sonra alttan sven geliyor gange ortayi kesiyoruz tesekkür ediyorum bisey degil diyor arka tarafa gecip bekliyor tp ile gelince bidaha kesiyoruz adami... Sonra uyandim emenike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 okurken o kadar mutlu oldum ki. yalnız o kuranda yazıyor cennet öle biyer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ortayi kaybeder gibi oldugumda anlamaliydim rüya oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 14. cüz 367. ayet 211. sure roomır ve saport sureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Benim yaptığım bir Rusluk da, Support alıp tavukla başlamamam. Ama bir de şöyle bir şey var, ward'lar tavuklar, kill derdi olmadan support'lar ve harasslarla besliyorum takımı, sonra 0/8 falan oynayıp üzüyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 arkadaşlar rusluk niyette gizlidir. kötü oynamak rusluk değildir. rusluk ayrı bir olay. sokaktaki çocuğa tükürmekte bir rusluk mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu arada lolde rus yok lolde rus yok diyoruz ben ne ruslar gördüm loldekilerden katkat daha iyi katkat daha insan. bak şunu diyen bi rus vardı 'i cannot speak english well. sorry i am new to dota' ya bunu desin rus canımı yesin 20 kere ölsün falan önemli değil ki hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Asteroth said: Ruslu oyunlardan sonra nasıl gelip burada anlatabiliyorsunuz aklım almıyor ya. 1 saatlik oyun attık yine ve Rus yani. Detaya falan hiç girmiyorum. Rus. ahaha :D bu gün hayatımın en güzel kordineli oyununu oynadım.Sadece bi yerde bi olmadı Karsımda slardar vardı ben ogre magi agaçla fog yapıp sight vermiom diğerlerini bekliyom sonra stormla birlikte öldürdüler ama diğerleride geliyordu o sırada sadece biraz geç gördüler ikisini de öldürdüler sora : D Karşıda anti mage var şaka gibi adam kaçamıyor :D son 20 dakkada stun üstüne stun en sonunda cıldırdı rusca bişeyler yazdı asdf : D süper ya rusları delirtmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dün gece admiralvisage ile 3 oyun attık. (Admiralvisage şu rus prolardan biri.) Bi arkadaşım nası yapmış bilmiyorum ama adamla kanka olmuş 4 Türk 1 Rus pubda RD takılıyoruz. Streamini de açmış mübarek. Bayaa da geyik bi adammış. İlk oyun meepo aldı. Solo easy lane geçti. Ben Lich aldım. WR arkadaşla beraber hardlane'e ecel terleri döktürelim dedik. Adam daha level 1den ultra agresif bir Rubick ile karşılaştı. Hemen yanına geçtim. 4 kill aldık. Akıyoruz ama öyle böyle değil. Adama creep stackliyorum. Exp range'in dışında duruyorum falan mutlu mesut takılıyoruz. Sonra bizim weaver hangi akla hizmeten bilmiyorum. Perseverance ile başlamaya karar verdi. Naiximizde farmın F'si yok. 3 HotS, Aghanim, Travel olan bir meeepo ile garibim 5 kişiye karşı savaştı. Tahmin edebileceğiniz üzre hüsran ile sonuçlandı. 2. oyunda adam Lion solo mid oynuyor. PL ve SD ile easylanedeyiz. SD var bende. Distruption, soul catcher, FoD... Akıyoruz resmen Lionla. Amaaa... Dakika 25 PL'de diffusal daha yeni bitiyordu. Carrysiz kaldık. GG olduk. Son oyun. Bizim çocuklardan carry olmayacak dedim. PL pickledim. Axe aldı. 25-30 arasında bir yerde, Tranq, Aquila, Dif, Manta tamamladım. Gel gelelim bizim çocuklar last pickte offlane'e BH'nin yanına Balanar picklediler. Mal gibi kaldı offlane. Alchemist-Naix ikilisine free farmı geçtim, feed sağladılar. Yine yenildik. Herif doğal olarak direk takımdan çıktı. Streame baktım. Adam bildiğin isyanlarda. Bişeler bişeler diyo ama anlamıyorum tabii. Ama adamın yerinde olsam böle monitöre kafa falan atardım heralde. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar