Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus güncesi.

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:

Rusların da iyisi kötüsü var ya, bak mesela deminki oyun 9 rus geldi oyunuma. Herkes rusça konuşuyor falan feedin allahını yaptı bizim takım.

9 rus ne lan oyundan çıkıp ayarları kontrol ettim rusça mı seçili diye...

rus forumlarinda, lan dun takima bi turk geldi oyunun icine sicti diye anlatiyolar bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

dün girdim 4 rusla. arkadaşlar bunlar sanırım. dazzle al lütfen dedi azıcık ingilizce bilen birisi. kıyamadım aldım bende. adamlar tide, magmus, dark seer ve naga ile ezdiler. naganın ultiyi kapattığı anda dark seerin vakumlaması, magmusun çıkan adamların hepsini tekrar ultiden geçirmesi, tide hunterın ultisi falan o kadar iyi kullandılarki. bir kere bile fail olmadılar. bana söylemek istedikleri tek şey ise biz ultileri atarken sen ultini at yeter oldu sanırsam. 49 - 18 oyun kazandık.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm dün aksam ruslar geldi takimima baya böyle kiril alfabesiyle konusuyorlardi dedim ingilizce lütfen adamlar pardon ikisini de sectik bilmiyduk dediler cok da güzel oynadilar. Böyle combatlar gangler tavuklar wardlar counter wardlar falan. Böyle orta solo atiyorum hafif hafif eziyor karsimdaki adam ama ölmüyorum bu arada alttan üstten kill sesleri geliyor bi baktim 8-0 öndeyiz sonra alttan sven geliyor gange ortayi kesiyoruz tesekkür ediyorum bisey degil diyor arka tarafa gecip bekliyor tp ile gelince bidaha kesiyoruz adami...

Sonra uyandim emenike...
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Ruslu oyunlardan sonra nasıl gelip burada anlatabiliyorsunuz aklım almıyor ya.

1 saatlik oyun attık yine ve Rus yani.

Detaya falan hiç girmiyorum. Rus.

ahaha :D bu gün hayatımın en güzel kordineli oyununu oynadım.Sadece bi yerde bi olmadı Karsımda slardar vardı ben ogre magi agaçla fog yapıp sight vermiom diğerlerini bekliyom sonra stormla birlikte öldürdüler ama diğerleride geliyordu o sırada sadece biraz geç gördüler ikisini de öldürdüler sora : D

Karşıda anti mage var şaka gibi adam kaçamıyor :D son 20 dakkada stun üstüne stun en sonunda cıldırdı rusca bişeyler yazdı asdf : D süper ya rusları delirtmek
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece admiralvisage ile 3 oyun attık. (Admiralvisage şu rus prolardan biri.) Bi arkadaşım nası yapmış bilmiyorum ama adamla kanka olmuş 4 Türk 1 Rus pubda RD takılıyoruz. Streamini de açmış mübarek. Bayaa da geyik bi adammış.

İlk oyun meepo aldı. Solo easy lane geçti. Ben Lich aldım. WR arkadaşla beraber hardlane'e ecel terleri döktürelim dedik. Adam daha level 1den ultra agresif bir Rubick ile karşılaştı. Hemen yanına geçtim. 4 kill aldık. Akıyoruz ama öyle böyle değil. Adama creep stackliyorum. Exp range'in dışında duruyorum falan mutlu mesut takılıyoruz.

Sonra bizim weaver hangi akla hizmeten bilmiyorum. Perseverance ile başlamaya karar verdi. Naiximizde farmın F'si yok. 3 HotS, Aghanim, Travel olan bir meeepo ile garibim 5 kişiye karşı savaştı. Tahmin edebileceğiniz üzre hüsran ile sonuçlandı.

2. oyunda adam Lion solo mid oynuyor. PL ve SD ile easylanedeyiz. SD var bende. Distruption, soul catcher, FoD... Akıyoruz resmen Lionla. Amaaa... Dakika 25 PL'de diffusal daha yeni bitiyordu. Carrysiz kaldık. GG olduk.

Son oyun. Bizim çocuklardan carry olmayacak dedim. PL pickledim. Axe aldı. 25-30 arasında bir yerde, Tranq, Aquila, Dif, Manta tamamladım. Gel gelelim bizim çocuklar last pickte offlane'e BH'nin yanına Balanar picklediler. Mal gibi kaldı offlane. Alchemist-Naix ikilisine free farmı geçtim, feed sağladılar. Yine yenildik.

Herif doğal olarak direk takımdan çıktı. Streame baktım. Adam bildiğin isyanlarda. Bişeler bişeler diyo ama anlamıyorum tabii. Ama adamın yerinde olsam böle monitöre kafa falan atardım heralde.

Bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...