Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sıkıldım. normalde kişisele birşeyler yazmak isterdim ama üşendim ona da. aslında geniş vakte sahip olmak güzel gözüküyor, hiç bitirmediğim oyunları oynarım, mmorpglerde maximum levela gelirim, izlediğim dizileri izlerim felan diyorsun da, her şey saçma sapan geliyor. bir şeye başlayınca sıkıyor, bırakıyorum. boş zamanım boş boş oturarak geçiyor hep. o da saçma, bu da saçma. o değil, eski sevdiğim kıza facebookta sulanıyım dedim ama yazacak söylüycek bir şey bulamadım. inb4 "sıkı can iyidir, kolay çıkmaz" esprisi.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kıza mmorpglardan falan bahsedesin geliyor dimi? açık konuş.
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 uzun zamandır gitmediğin, sevdiğin bir şehre git.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 niye bu kadar çok boş zamanın var ki? okul, iş, güç bişey yok muydu
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ankara kalesi. ama güvenliğin sana emanet.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 valla laraken yine çok haklı lan. bam diye ampul yandı sayesinde kafamda. gidip rakı içeyim
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 rakı içelim, ankara kalesi bize gelsin
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Laraken said: var rakı içecek, daha ne işi gücü? hayır yani bone ne iş yapıyor? okuyor mu? adama sanki birileri "şöyle otur hacı. al bütün oyunları oyna" demiş gibi.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Saeros said: niye bu kadar çok boş zamanın var ki? okul, iş, güç bişey yok muydu
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 öldürmeyin adamı, kanka evde iç. sigarada içmiyon bone bi kırık beyaz peynir al. iki domates doğra yanına. bi de efkarlı şarkılarını aç. iç. rakı.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 efkara gerek yok rakı içiyoruz diye ölmüycez yav. neşeli şarkılar koyarız, bi de dansöz oynattırırız.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Memeleri büyük olsın bıngıl bıngıl sallansın
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bone böyle causal bi konu açıp altını da doldurunca bi tuhaf oldum.
Öne çıkan mesajlar