Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'ta "ilişkisi var" çok mu liseli işi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

3.5 senedir gururla taşıyorum.

ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli.

ortaokuldan beri çıkıyosunuz glb .S
Mesaj tarihi:
olay ciddi bişiy içinse örnek: nişanlanır sözlenir evlenir filan gayet güzel bişiy bu. tebrik filan etmiş oluyoruz çeyrek takmaya gerek kalmadan.
onun dışında banane sizin seks hayatınızdan.
Mesaj tarihi:
bence asıl liseli işi olan ilişkisi var durumu dışındaki seçenekler. baya da var hatırladığım kadarıyla.

çıkıyoruz ama seks yapamıyoruz, çıkıyoruz ama anca öpebiliyorum, çıkmıyoruz ama oha paso sevişiyoruz. sonra bas it's complicated'ı.
Mesaj tarihi:
hem durumunu complicated yapıyorlar hem de alkol aldıklarında yanlışlıkla başkaları ile sevişmiyorlar diye böyle yapıyorsunuz bence.

çok acıklı tabi. elalemin ilişkisi karıştığında çorba oluyor, bizimkinden zorlasan hazır çorba çıkmaz.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli.

hayatinda bazi seyler yanlis gidiyor haber vereyim dedim.
Mesaj tarihi:
Seele said:

-Deno- said:

ne gibi ?

monoscope said:

deno ile aynı kaderi paylaşıorm

çoğu erkekle aynı kaderi paylaşıyoruz, başka arkadaşlarımda da aynı hareketi görüyorum ben şahsen. girl logic işte.
Mesaj tarihi:
Seele said:

-Deno- said:

liseli mi kız arkadaşın ?
siz kesin telefonda birbirinize kızıp sessiz 3 dk geçirenlerdensinizdir.
allahaşükür böyle bir sevgilim yok. en sinir olduğum şey bir şeye trip atıp sadece susan, "yok bir şey" diyen, saçma sapan hareketler yapan.
karşındaki söyleyecek ağzına geleni. böyle böyle yapma, bunu yaptın bak sinirlerim bozuldu, adam insan gibi davran diyecek. söyleyecek ki bunları ilişkin kalite olarak artsın.
  • Yeni Oluştur...