yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. ortaokuldan beri çıkıyosunuz glb .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lisde tnştk ünvrste 2. snftn bri slk .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Suark said: ... "şey tanışmayı bilmiyorum da"... AHAHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Biz de de var ama sadece biz goruyoruz unutmayalim diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Database israfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 olay ciddi bişiy içinse örnek: nişanlanır sözlenir evlenir filan gayet güzel bişiy bu. tebrik filan etmiş oluyoruz çeyrek takmaya gerek kalmadan. onun dışında banane sizin seks hayatınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 liseli işi değilde, pekte gerekli bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bence asıl liseli işi olan ilişkisi var durumu dışındaki seçenekler. baya da var hatırladığım kadarıyla. çıkıyoruz ama seks yapamıyoruz, çıkıyoruz ama anca öpebiliyorum, çıkmıyoruz ama oha paso sevişiyoruz. sonra bas it's complicated'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sonuncusu iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ilişkisi var ya da yok karşıdaki kişiye yavşama harekatının ilk noktası gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 evli bir çift için bile, bunu feysbukta bildirseler de bildirmeseler de garipsemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Myshkin said: facebook liseli işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 facebook telefonunu almaya gerek duymadığın insanlara ulaşman gerektiğinde süper işe yarıyor. komik video, resim filan da oluyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 insanların ne düşeneceğini bu kadar önemsemek tam bir liseli işi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hem durumunu complicated yapıyorlar hem de alkol aldıklarında yanlışlıkla başkaları ile sevişmiyorlar diye böyle yapıyorsunuz bence. çok acıklı tabi. elalemin ilişkisi karıştığında çorba oluyor, bizimkinden zorlasan hazır çorba çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. hayatinda bazi seyler yanlis gidiyor haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deno ile aynı kaderi paylaşıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Öyle demeyin kezbanlar bunun üzerinden sağlam ego tatmin ediyorlar.Onlara yarayan bir şey.Öte yandan yapıyorsun duruyor konusunun açılması bile garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ilişki zaten ergen işi. aşkitom bebeğim, sebgilim, küçük kedim, tırtılım böceğim, kuşum kuzum böyle jargonu var lan. bak gene sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Seele said: -Deno- said: 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. hayatinda bazi seyler yanlis gidiyor haber vereyim dedim. ne gibi ? monoscope said: deno ile aynı kaderi paylaşıorm çoğu erkekle aynı kaderi paylaşıyoruz, başka arkadaşlarımda da aynı hareketi görüyorum ben şahsen. girl logic işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok anlatilacak bisi degil. zaman gerekli anlayabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deno'ya acıdım şuan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kader utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Seele said: -Deno- said: 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. hayatinda bazi seyler yanlis gidiyor haber vereyim dedim. liseli mi kız arkadaşın ? siz kesin telefonda birbirinize kızıp sessiz 3 dk geçirenlerdensinizdir. allahaşükür böyle bir sevgilim yok. en sinir olduğum şey bir şeye trip atıp sadece susan, "yok bir şey" diyen, saçma sapan hareketler yapan. karşındaki söyleyecek ağzına geleni. böyle böyle yapma, bunu yaptın bak sinirlerim bozuldu, adam insan gibi davran diyecek. söyleyecek ki bunları ilişkin kalite olarak artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar