GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Beyler GLORIOUS PLATE isimli beyaz-mavi-rare farketmez itemleri vendorlamayin 1 orb of chance veriyorum herbirine. Stream yapicam 40 tane topladigimda. help this bitchh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Xenocide said: http://b1302.hizliresim.com/16/8/jx12u.png fiyat olarak 4 orb of regret düşünüyorum 2 regrete sattım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Gule gule skill değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hep Holy iti yüzünden abi. "coldda summon yapamıyon yeaaa fire git sen" dedi, coldu silip fire aldım bok gibi BOK BOKBOKBOKBOKBOKBOKBOKBOKBOK şimdi fireı silip colduma döndüm mutluyum ama 12 regrete mal oldu şu süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 holye o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Regret ne ki abi sen mutlu ol yeter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Abi şu oyunu oynayanlarin %98 i falan moron yada gerizekalı. Adam wtb çekiyor iteme, WUG diyorum OFFER diyor. ulan mal ulan gerizekalı herif kanser ettin beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Flassh said: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/103456 şurda 1-2 item var. 1h mace falan. bakıp pm at vereyim Sağolasın ama aradığım gibi silah ve shield yok. 1 tane silah belki olabilirdi ama onun da leveli yüksek. Teşekkürler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 wtb çek istediğin iteme benim adimi ver alayim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyler chain lazım ya quality olursa tadından yenmez ama normal olursada çok iyi olur bi yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 3GCP herkes satiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çok 3GCP şimdi alıcam gidip sonra vendorun teki hediye edicek uyuz olucam ucuza lazım :D 1 chaos çalışır dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 chain quest reward değil rare drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi exalted kaç gcp eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 5/6 adamına göre degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bozduriyim o zaman ya peh , alacam şu chaini inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bozdur. aklinda olsun divine ve blessedlar pek tercih edilmiyor. cok istedigin bisi olur sirf adam blessed-divine istemiyor diye satmayabilir. mümkün oldugunca exalted-gemcutter-chaos-alchemy-fuse kullanmaya bak currency olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şuana kadar ne almak istediysem hep gem cutter ver dediler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 midtier itemler için en geeçerli currency :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 life leech gem i olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bende var, oyun içi iletişime geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Arkadaşlar 1.5 sayfa gem var,bazi rare droplar düştüğü gibi satiliyor zaten istediğiniz eksik olan skiller varsa burdan PM atın ücretsiz vereyim. ama lütfen chain GMP LMP Portal Faster Attacks /olanlari skillere takiyorum zaten direk/ istemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 LMPden kastin light penetration degilse ondan ariyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bu arada hangileri rare bunların? oyunun ekonomisi hakkında hiç bir bilgim yok. Öyle bodoslama takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Quaility olanlar daha fazla para ediyor onlara dikkat et. Chain Lesser Multiple Greater Multiple Elemental Hit Reduce Mana Portal Reduced Mana hatirlamadigim bir iki tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar