pasc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://f1302.hizliresim.com/16/7/jvct5.jpg max roll mu bu? wiki'den baktım ama max rollun üzerinde görünüyo bu shield asdg aaa gerçi 20% bastim ama bu kadar fark eder mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 spell totem'i olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yeni düştü sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oha, beleşe veriyo musun onu yoksa pereyle mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 buna 2 chaos verip aldım iyi mi? özellikleri bana uygun sayılır da socket renkleri uymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 soketleri uymayan itemları alma soketlerini uydurcam diye itema verdiğin paranın 5 katını harcarsın. spell totemi olan yok mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 socket renkleri değiştirmek kolay ya, link yapması zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya millet uyduruk rare lere 1 chaos istiyor 2 chaos deyince aldım ben de %70 es filan iyi geldi bide socket renkleri tek tek değişmiyo dimi orb basınca hepsi birden değişiyor hmm bi tane orb bastım o 3 link mavi oldu kullanılır şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bingildak said: soketleri uymayan itemları alma soketlerini uydurcam diye itema verdiğin paranın 5 katını harcarsın. spell totemi olan yok mu :S bendekini vereyim sana, şu aşamada işime yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Elinde şundan daha iyi bir silah (one-handed sword, mace ya da axe) olan varsa akşam haberleşelim. 3 adet kırmızı soketli (hepsi linkli) olursa mis olur. Elimde verebilecek çok iyi orblar falan yok açıkçası, gene de verebileceğim bir şeyler mevcut. Asla mezarcılık değil amacım :) Ama kullanmadığım çok sayıda gem mevcut, supportlar dahil. İhtiyaca göre her türlü gem veririm. Bir kaç item da bulunuyor. Onlara da bakarız. Ayrıca güzel shield (lvl42-45+) da olur. Marauder olduğumdan evasion değil, armor tabanlı arıyorum. Karakter adı: Zifr http://i.imgur.com/xPM6emd.jpg http://i.imgur.com/I3enYZ4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ah be keske önce söylesen stashte yer yok die 150-180 damageleri attım hep vendora. premium stash farz oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Artık kısmet diyelim. Tabii sen lvl70+ oldun, artık ekmek çıkmaz senden :)o Sana yetişene kadar, ohooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 MAP'ler mercilessde her zonedan düşebilioyrmu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 moblv 59 dan itibaren düsüyor olmasi lazım. maplerin icinde drop chance daha yüksek ayrica 66 mapte 67 68 69 map düse biliyor artarak gidiyor. daha 69 göremedik tabi max 68map actik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 map nasıl şimdi düşüo tıklıosun gatemi açılıo oraya giden ? sonunda minor boss felan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 unique named boss var işte item droplar artiyor mapin zorluguna bagli olarak chisel basarsan mape item quaility artiyor falan. güzel exp geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://b1302.hizliresim.com/16/8/jx12u.png fiyat olarak 4 orb of regret düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi çöp ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 regret veren cıkabilir ama burdan sanmam :) kötü ring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 olm o regret of orb eder anca giden orbun pişmanlıgı sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 max endurance charge'dan gider o, koy foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 reampage said: MAP'ler mercilessde her zonedan düşebilioyrmu yoksa merciless act 2 den itibaren düşer normalde CB'de drop rate'i iyiydi. ben 58-62 arasında 4-5 tane map düşürmüştüm ama millet OB'de ağlıyor. ayrıca CB'de hemen hemen her map'ın içinde bir map daha düşüyordu, onun da şansı biraz düşmüş ama ayar gelir diye düşünüyorum böyle bir sistem varken milleti aynı content i farmlamaya itmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 asdasd ne bilim lan dün birisi 2 orb of regreti çat diye kabul ettiydi, dedim demek ki daha pahalı bu asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahaha abi orb of regret aslında ucuz bişi olmalı sonucta ne yapıcagını bilen adam için zaten gorevlerde respec puan verio ihtiyacı olmaz. Nooblar için pismanlık küresi sdlfj exalted tarzı şeyler güzel ya zaten pahalıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Selamisahin said: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/103456 şurda 1-2 item var. 1h mace falan. bakıp pm at vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar