Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 AHAH evet 7 falan vuruyodu bir de. Bir de cabalist versiyonu var onun adam yeşil aoe dot atıyor mezzlenmiş zerge sdfsfd
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 mezzlenmiş gruba reaver ile ml8 ml5 ml2 rr5 ve twf.
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Darkness Falls da bence şu MMO dünyasında en iyi implement edilmiş PVP/PVE dungeon sistemiydi.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Abi oyunda gcd denilen çöp sistem yoktu ya. Bildiğin 10 tane spell vardı en dandik classda cd siz hangisi lazımsa onu atıyodun cd si gelene basmak yerine.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi mezz nasıl bi işklenceydi ya 30 kişi rvrdesin ordan götlek bi mezzer gelip bi aoe mezz atıp kaçıyodu 30 adam birbirine bakıyosun
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Öyle deme ya, oyunun zevki ordaydı walla. Özellikle patroller grup setuplar harika oluyordu. Zergden uzak çok kral PVP dönüyordu. Minstrelli, Sorclu gruplar arasında 5v5 10v10 şeklinde. En ufak hatada mez'in bi anlamı kalmıyordu vs, gayet kordinasyon gerekiyordu.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi tamamda işte komikti bence 30 x3 tane 3 realden adam koşuuyosun herkes birbirini mezliyo izliyo sona eauheahu bu arada friarın 39 skillde mi ne bi atağı vardı high threat yaratan böle yan zıplayıp sopayla ayaklara vurmak gibi düşündükçe o geliyo aklıma ya eahuhueahu
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 realm ability vardı zaten determination mı ne. mezzden çıkartıyordu ama 5 saniye delayla. ama onu çok iyi kullanman gerekiyordu. yani direk basıp mezden çıkıp ölebiliyordun. birisi çıkıp mezz siliyordu yada hep beraber çıkılıyordu vs. ayrıca daoc ustalaşması en zor pvp sistemiydi bana göre. o grup pvp sindeki taktiği, tekniği team playi zaten efsane ama o positional style ları o kargaşada oturtmak büyük ustalık istiyordu. arkasına geçiyorsun yavaşlatıyorsun, yana geçiyorsun stun kombosu başlıyorsun falan. ayrıca caster olayı uo gibi. delice hardcore du. fizzle olayı varken caster oynamak baya zordu. iyi oynayan öttürüyordu işte.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi 3 tane attak kullanıyosun her biri ayrı yerden vuruluyodu eahueuahu ben başlarda inat ettim pvp yapıcam sopayla vurucam diye sonra baktım uraşılmaz döndüm heala arkada dur bi düğmeye aban ne huzurmuş
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Uo dan daha sertti casting, damage yedikten sonra 1 sn falan daha cast edemiyodun. Nearsight gibi illet bir spell vardı ona hiç girmiyorum.
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 " If the idea of a Tri-Realm™, RvR-focused game where there is no PvE grinding, no gear grinding, no “instanced-based PvP/RvR” but with a entirely player-owned and crafted economy and where your choices matter, all set within a truly open and persistent world appeals to you, then I hope I’ve piqued your curiosity. " demiş mark reis. tamamı burda : http://citystateentertainment.com/2013/02/be-careful-what-you-wish-for/
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 armorsmith olayı daoctaki gibimi olucak acaba al metali yap kaç tane yapabiliosun %100 qua masterpieceleri koy cebi yeten alsın.
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ortamın çok keyifli olduğu bir zaman, yolculuk sırasında bir yerlerde, arkadaşlarınla mangal yaparsın, et sucuk o biçim, muhteşemdir... Yıllarca anlatırsın yiyebileceğin en güzel sucuk, en muhteşem mangal... Hayatta o tadı yakalayamazsın başka yerde diye ayaklı reklam panosu gibisindir, aklına geldikçe anlatır, anarsın eskileri Uzun yıllar sonra bir gün yolun düşer aynı rotaya, sabırsızlanırsın bir an evvel yine orada olsam da cennette hissetsem kendimi diye, kurulursun mangal başına.......... lakin onca yıl hiç unutmadığın, keyifle anlattığın o lezzetten eser yoktur artık... Sucuk "sucuk" gibidir sadece artık, ortam da "eh işte" Umarım DAOC heyecanı da böyle kursağınızda kalmaz arkadaşlar, sucuk gibi... Oyundan alınan o denli keyif, mangal başındaki ortamın da, yenen sucuk kadar önemli olduğu bir dönemin hatırasıdır. Bırak sucuğu, ortam bile sucuk olduysa, hayal kırıklığına hazırlıklı olmak da fayda var Yazdıklarım fazla negatif gelebilir, maalesef tecrübeyle sabit... Umarım beni yanıltır Camelot Unchained
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 war'ı bıraktı gitti, küsüm. daoc setting bayağı generic kalır şimdi onun yanında. bir de gene twisting 'mekanik'li yaparlar en karizma sınıfı gene meh. parmaklarım 2 yılda 5 yıllık yaşlandı war'da.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 işim vardı geç kaldım, ağır fail olur u buraya koyayım zamanı gelince alırım.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben 2 sene önce falan döndüm oynadım. Baya keyif almıştım ama hep aynı insanlarla kapışmak baymıştı. Pop olsa bi 10 sene daha oynarım daoc u.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 free ama live serverdan iyi her konuda. baya eski ve meşhur.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Baktım şimdi de 600 kişi var ya. Eski 1200 altı görmeyen lancelot u istiyorum ben =/
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://citystateentertainment.com/2013/02/foundational-principle-1-be-willing-to-take-risks-even-if-fortune-doesnt-always-favor-the-bold/ " Up next: RvR, it’s just not for endgame anymore! "
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 warhammerda da sadece endgame için değildi
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 /played 30 days ile sadece lvl45 e kadar kasabilmistim paladinimi ilk ciktiginda oyun. Sonra git gide dusurduler level kasmalari. Bu pislik patide biri betaya link vermisti oyle bulasmistim oyuna birde. 2 sene mi caldi lan oyun :) Kimdi o linki veren ciksin ortaya?
Öne çıkan mesajlar