aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fundlanicak mi lan diye beklerken adamlar stretch goal bile yapti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 harbiden çok iyi oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hadi hayırlısı ortaya güzel bir şey çıkarsınlarda zevk alarak oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ohh be 2.1 milyon devam, patladı diyenlere ücretsiz kapak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tamam şimdi kitleyin, 2016da görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Şimdi sürekli uplanıcak kerizler de heyecanlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mail gelmiş stream yayındayız diye de açamıyor şu an linki. neyi yayınlıyorlar? parmaklara kalamar geçirip şarapla birbirlerini mi ıslatacaklar verdiğimiz paralarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2 saat kalmış ikna etsin biri beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 25 dolara hangi mmoyu alabiliyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Napcaklar seni ikna edip ayol 200 bin üstüne bile çıkıldı amacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Flassh said: 2 saat kalmış ikna etsin biri beni 2016'da 40 dolar satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bok gibi olucak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 reampage said: Flassh said: 2 saat kalmış ikna etsin biri beni 2016'da 40 dolar satarsın. 25 dolar banka faiziyle 3 yılda kaça çıkar onun hesabını da yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 akila beni ikna etti alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ee bu kickstarter da paypal yok mu? neyse yokmuş hallettim. oyun patlarsa hepinizin kulaklarını cınlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2 tane stretch goal bile gelmiş ya ahah. Bu kickstarter hoşuma gitmeye başladı. Oyunlar güzel çıkarsa bol bol bağımsız yapım görürüz artık. O değil, Ekmek olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bence adamlar erken kickstartera açtılar bu oyun 2015 sonu diye duyurulmasaydı 3-4m kesin toplardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 en azından dürüstleri. 2004 diyerek sonra tarihi öteleyebilirlerdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ne yazmışım ben öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Beyler asdf offtopic DAOC Uthgard Albionda oynayan varsa yardım edilir. Her hafta dragon raidden respec taşı düşürüp platin kasıom aasdf. Su an için template cıkamam[99qua item belki çıkarım çok pahalı olmuyor] size ama alchemy ve silah yapabilirim. [ikiside 800lerde] 15 icewiz 18 cleric 43.5 paladin var.Friar da kasmayı düşünüyorum level 4 suanda başliyacak olan varsa yada biraz daha ileri, iletişime geçelim TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖSTEREQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ne kadar ırkçı faşistsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 saqoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Animist açtım. scout oynamak istemiştim ama buffbotsuz cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 daoc hala parali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ekoilibrium said: Animist açtım. scout oynamak istemiştim ama buffbotsuz cacık olmaz. :( yapma ya gel işte albion'a :P theurg aç aynı nane + aşırı op theurg :p hadi ya gel ya gell :p aquila said: daoc hala parali mi? Uthgard bedava classic server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar