Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ekşisözlükte denk gelmesem duymayacaktım, hatta söylenenlere göre sayı 110'a çıkmış. said: Komutanların tutuklanması ve ekonomik nedenlerle genç pilotlar askeriyeden ayrılma kararı aldı. 10 yıllık hizmet süresini dolduranlardan 80'i istifa ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 400 civarında muvazzaf ve emekli komutanın değişik davalar nedeniyle tutuklanması ve ekonomik nedenler, zorunlu görev süresini dolduranların ayrılmalarına da sebep oluyor. Türk Hava Kuvvetleri'nde görevli pilotlar, daha yüksek aylıkla özel havayolu şirketlerine geçmek için başvururken, büyük bir kan kaybını da beraberinde getiriyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 10 yıllık zorunlu çalışma süresini dolduran pilotlardan 80'inin ayrılmak için ilgili makamlara başvurduğu bildirildi., Komutanlar ise pilotları kararlarından vazgeçirmek için iknaya çalışıyor. Başvurular 28 Şubat'a kadar devam edecek. Bu sürede sayının daha da artması bekleniyor. http://www.f5haber.com/postmedya/hava-kuvvetlerinde-istifa-depremi-haberi-3648576/ Sanırım yılların kahvehane geyiği olan "Amerikanın elinde kodlar var isterse uçakları düşürür, İsrail'e de vermişler aynı kodu" kodlarına gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bende okudum bu haberi ne diimm ki bi tarafta adamlar haklı ama bir tarafta da orduyu bölesine terk etmeleri.... Bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 iyi olmuş. Tayyip zaten tutuşmuştu son zamanlarda şimdi içerdekileri salmanın peşine gidiyorlar ama askerler şerefli adamlar çok güzel de basıyor istifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Zorunlu hizmeti 15 seneden 10 seneye indirmişler bunlar da özel firmalara gitmiş deyu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bi 80 gider bi 80 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 1 aydır çıkıyor bu haber de adamların tutuklamalara tepki olarak istifa ettiğine dair bir açıklama yok, özel şirkette çalışmak için her yıl birileri istifa ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu askere gidip ordan kolay thy pilotluğu muhabbeti uzun zamandır var. tazminatı kurtarabilen kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ya para vermemeye başladı die biliorm tsk, pilot abi adam, vericen parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahmedinejad said: Zorunlu hizmeti 15 seneden 10 seneye indirmişler bunlar da özel firmalara gitmiş deyu duydum. (tu) hepsi thy ye geçiyor ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kendi hava kuvvetlerini kursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.itusozluk.com/image/beyler-ben-saldiriyorum_411281.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 daha güzel para kazanıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 adamlar gun sayıyormus iste gunu dolan vınnn gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu adamlarin yeri dolmaz. o bilinsin bi kere. bi jet plotunu yetistirmek inanilmaz masrafli ve bu adamlarin hepsi fiziksel ve mental olarak kusursuza yakin ozel secilmis adamlar. daha bir hafta once esi f16 pilotu olan bi arkadasimla konusurken kendisi soyledi, cok huzursuzuz durduk yere tutuklanmadan ozele gecmeye calisiyor esim herkes gibi demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 10 sene zorunlu çalıştırınca TSK kafi görüyor demek ki , memnun değilse durumdan 15-20 sene yapsınlar. Tabi gider adamlar yüksek maaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 senede kac pilot cikiyo ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 İstifanın tek sebebinin para olduğunu düşünmüyorum ben, ağırlıklı olarak bu yüzden olsa da. AKP-Asker çekişmesinde yaşanan huzursuzluk adamlarda shell shock etkisi yarattı heralde. Bülent Arınç cıkar yarın "allahtasn bunlarla savaşa gitmiyoruz, savaş sırasında emekli bile olurdu bunlar" der konu kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 pilotlara ozgu bir durum dwgil. diger siniflarda 10 seneden once tazminatsiz ayrilamiyor. tsk nin genel uygulamasi. daha erken de ayrilabilirsin ama tazminat odersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 liberal said: Bülent Arınç cıkar yarın "allahtasn bunlarla savaşa gitmiyoruz, savaş sırasında emekli bile olurdu bunlar" der konu kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 10 yıl az mı ? bence iyi duruyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bone said: liberal said: Bülent Arınç cıkar yarın "allahtasn bunlarla savaşa gitmiyoruz, savaş sırasında emekli bile olurdu bunlar" der konu kapanır.birazcıkta göz yaşı akıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komutan tutuklamalarına prostesto ile ilgisi yok, tamamen duygu$al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ama bulent arınc muhabbetine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Zikko said: 10 yıl az mı ? bence iyi duruyolar.. Bi savaş pilotunun yetişmesi için devletin/milletin harcadıklarına bakınca? Eskiden beri var senesini dolduranın THYye geçmesi, 15ten 10a indirmeselermiş iyiymiş zaten 40 yaştan sonra refleksler falan yavaşlar savaş uçağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hemen yarin kanun cikartayim, ordudan ayrılan baska yerde pilotluk yapamazlar diye, görsünler günlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar