Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Cok eskiden bahsediyorsak zaten hiç map marker yoktu. Ama yakin gecmiste evet her q mapte cikardi genelde ama bir kaç oyun daha bu yöntemi kullanıyordu. Tek queste focuslatiyor daha iyi bence. Çok q alinca maptr deliriyorsun sonra :D bir de questi aldigin anda v ye basarsan direk tracker a aliyor gözünden kaçmadiysa
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo o kadar eskiyi kastetmedim misal skyrimde herhangi bir queste yönlendiren bir kitap okunduğunda biriyle konuşulduğunda POI çıkardı haritada. Bu önceki witcherlarda da böyleydi, ya da GW gibi ESO gibi mmolarda da böyleydi bunlar dünkü oyunlar daha.

Şu yani kastettiğim,

dreagloth said:

bir kere ekleniyor soru işaretleri, board a ilk dokunduğunda, board a her ilan geldiğin soru işareti de gelse bitmezdi oyun, şimdi de bitmicek gibi gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

boarddaki her ilan quest veya PoI degil yanniz yarisi flavour text, bir kismi da "aha bu merchant bu item'a iyi para veriyormus rastlarsam ona satayim ceptekileri" tarzi seyler. Hepsi mapte isaretlenecek seyler degil. Flavour text icerenler yenileniyor boardda, bir board'a yeni gorev gelmiyor onlar disinda
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Grego said:

buldum şimdi, gezerek bulmak yada satın almak dışında bir çare yok sanırım. not edeceğim bende, neyi nerde aldığımı genel olarak. bana birşeyleri not ettiren oyun. omg.

haha might&magic 6 ve 7 oynarken not alırdım trainerların yerini falan sdfs

(tu)

ayrıca oyunda az önce bir hafif yağmur attı. lan çok güzelmiş yağmur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

hairowrks ü kapat, shadow u low a çek, bir iki bir şey daha med e çekersen sorun kalmaz

abi tüm herşey kapalı gene 20 fps işin ilginci diabloda da aynı fps yi alıyorum. 60fps nin altına düşmezdi oysa. ekran kartım resmen çakılıyor her oyunda. sistemselmi donanımsalmı çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bloody Baron questi

Baron'un doğmamış kızı botchling oluyor ya. Gidip onu rituelle kazıldığı yerde hayalete çeviriyor ya orada yapılşan muhabbetler. İsim koymanın güçlü bir seal olması, onu isimsiz alakasız bir yere gömünce bu hale gelmesi. Witcher serisinin bu olaylarını inanılmaz seviyorum ya. Böyle yaratıklarla ilgili loreunu, Geraltın bu şekilde her türlü yaratığa pro şekilde yaklaşması falan. Çok iyi ya

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...