Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Cok eskiden bahsediyorsak zaten hiç map marker yoktu. Ama yakin gecmiste evet her q mapte cikardi genelde ama bir kaç oyun daha bu yöntemi kullanıyordu. Tek queste focuslatiyor daha iyi bence. Çok q alinca maptr deliriyorsun sonra :D bir de questi aldigin anda v ye basarsan direk tracker a aliyor gözünden kaçmadiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yoo o kadar eskiyi kastetmedim misal skyrimde herhangi bir queste yönlendiren bir kitap okunduğunda biriyle konuşulduğunda POI çıkardı haritada. Bu önceki witcherlarda da böyleydi, ya da GW gibi ESO gibi mmolarda da böyleydi bunlar dünkü oyunlar daha. Şu yani kastettiğim, dreagloth said: bir kere ekleniyor soru işaretleri, board a ilk dokunduğunda, board a her ilan geldiğin soru işareti de gelse bitmezdi oyun, şimdi de bitmicek gibi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 boarddaki her ilan quest veya PoI degil yanniz yarisi flavour text, bir kismi da "aha bu merchant bu item'a iyi para veriyormus rastlarsam ona satayim ceptekileri" tarzi seyler. Hepsi mapte isaretlenecek seyler degil. Flavour text icerenler yenileniyor boardda, bir board'a yeni gorev gelmiyor onlar disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Hah işte ben de onu yazmaya geldimdi :p Evet orda misal recruitment ilanı var falan filan. Sanırım quest olanlar bittikten sonra sürekli doluyor o boardlar böyle bilgilerle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Dedim ya en ustte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Sabahdan beri novigraddayim 4 saatte 3 saat video izledim sanirim.. Ana hikaye allahtan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 quest dışında özellikle bir bitkiyi arıyorsak, oyun içinde yön gösteren birşey var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yok sanirim.. Satin almistim ben ara ara bulamayinca. Sanirim alchemy icin ariyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 buldum şimdi, gezerek bulmak yada satın almak dışında bir çare yok sanırım. not edeceğim bende, neyi nerde aldığımı genel olarak. bana birşeyleri not ettiren oyun. omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Velen'de Bloody Baron'ın mekanda ki cüce blacksmith'in yanında duran hatun merchant 70 lik saddlebag satıyormuş. Baya arttırdı inventory'i. yine de bi storage lazım. yada daha düzgün bi inventory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 mesela, sawmill ile weasong arasındaki tarlalarda bol ol berbecane fruit areneria crows eye ribleaf blowball bulunuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Grego said: buldum şimdi, gezerek bulmak yada satın almak dışında bir çare yok sanırım. not edeceğim bende, neyi nerde aldığımı genel olarak. bana birşeyleri not ettiren oyun. omg. haha might&magic 6 ve 7 oynarken not alırdım trainerların yerini falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Kanuni said: Sabahdan beri novigraddayim 4 saatte 3 saat video izledim sanirim.. Ana hikaye allahtan.. 3 birlik 5 perde den tiyatro bile oynattirdilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 gleoddyn said: Grego said: buldum şimdi, gezerek bulmak yada satın almak dışında bir çare yok sanırım. not edeceğim bende, neyi nerde aldığımı genel olarak. bana birşeyleri not ettiren oyun. omg. haha might&magic 6 ve 7 oynarken not alırdım trainerların yerini falan sdfs (tu) ayrıca oyunda az önce bir hafif yağmur attı. lan çok güzelmiş yağmur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 dreagloth said: hairowrks ü kapat, shadow u low a çek, bir iki bir şey daha med e çekersen sorun kalmaz abi tüm herşey kapalı gene 20 fps işin ilginci diabloda da aynı fps yi alıyorum. 60fps nin altına düşmezdi oysa. ekran kartım resmen çakılıyor her oyunda. sistemselmi donanımsalmı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 dun load edeyim derken bi kitledi aleti, 1 saat kendine gelemedi, zor kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 hiç sorun yok ama arada hala kitleniyor oyun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ata binemiyorum bazen. Kapatip acinca duzeliyor baska sorun gormedim , orda burda nadir grafiksel hatalar var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 church of the eternal fire direk http://cdn2.business2community.com/wp-content/uploads/2015/05/Melisandre_slider.jpg bi game of throne reference daha http://i.imgur.com/gaOVKSi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 velen deki earth elemantal la at üstünde 15 dk kapıştım, ne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 inventoryde bug yaşayan var mı? aldıklarım kayboluyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 çok ii saç kesimi yaptım kendime kısalttım saçları böle hafif loose bıraktım hehe garip geldi, geraltı bu kadar sene uzun saçlı görünce. bu arada arkadaşlar bu oyun nasıl bitecek ya? yani sonu yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bloody Baron questi Baron'un doğmamış kızı botchling oluyor ya. Gidip onu rituelle kazıldığı yerde hayalete çeviriyor ya orada yapılşan muhabbetler. İsim koymanın güçlü bir seal olması, onu isimsiz alakasız bir yere gömünce bu hale gelmesi. Witcher serisinin bu olaylarını inanılmaz seviyorum ya. Böyle yaratıklarla ilgili loreunu, Geraltın bu şekilde her türlü yaratığa pro şekilde yaklaşması falan. Çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bende, olay mahallini inceleme detective/crime solving tam bi batman kafasinda takilmasini seviyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kanuni said: Quest eklenmiyor sanki oylesine info emir vs vs gibi.. Bitirdigim panolara geri dondum baya kagit var ama quest cikmadi yeni. onların hepsi quest değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar