Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ekran karti sicakliklari ne alemde benim max 78 goruyo r9 280x toxic fan manuelde ama genelde %50 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 2k cozunurluk ultra, hairworks kapali 980gtx 70-72 derece max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Elan_Morin said: Mortis said: ama ilk mapde baya content yok mu? rush da etmek istemiyorum herşeyi rahat rahat yapiyim diyorum low'a çektim tüm grafikleri onda da yarım saat sonra yedim crashi. öbür türlü 10-15 dakkada bir yiorum. ben de 970'le crash yiyodum sürekli, NVIDIA control panel'e girip, 3D ayarlarından aşağıdakini yaptım ve restart attım (image olarak gösteremedim linki) http://forums.cdprojektred.com/attachment.php?attachmentid=14467&d=1432029017 başkaları için devam etmiş sorun buna rağmen ama ben yaptıktan sonra 7 saat aralıksız oynayabildim. bir dene istersen en azından. login ol diyor cdprojekte , göremedim SCreenshotı ama şey mi max performance'a çekme olayı mı power settingsi? Eğer o ise onu da yaptım. o da olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kanuni said: Soru isaretlerine kostur kostur yoruyor be.. Lvl aliyim diye devamli git ? Kes moblari loot kos diger ? ... Lan! Ata bin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Roach ne güne duruyor olm ya. Sadık küheylanımız. Yola veya patikaya girince shifte basarsan patikayı takip ediyor, harika özellik ya. Çift shiftle dört nala koşabiliyorsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Mortis said: login ol diyor cdprojekte , göremedim SCreenshotı ama şey mi max performance'a çekme olayı mı power settingsi? Eğer o ise onu da yaptım. o da olmadı :( aynen oydu, yazık olmuş o zaman ya kolay gele cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Daha işteyim, oyun şimdi elime geçti, oynamadım ama şu ana kadar elime geçen en dolu dolu ps4 oyunu. Haritasından tut, soundtrack'ine , manual'ine, teşekkür kartına. Bu cd project red hakkaten oyun şirketleri arasında lawfull good alignment'lı tek şirket. Adamlara saygım sonsuz. Korsan oyun alanlar dahi varsa bu oyunu almasınlar. Hakkaten adamlar desteği hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 O teşekkür kartı süper ya :) Dr den gelen oyun direk TR klavuzu vs ile geldi. 60 kusur lira verip aldığınız oyun kutusunun içinden yine bir şeyler çıkıyor, 150-200 lira bayılarak verdiğiniz aral oyunlarından bir halt çıkmıyor =p çünkü çoğunu aral basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DA2019 said: Kanuni said: Soru isaretlerine kostur kostur yoruyor be.. Lvl aliyim diye devamli git ? Kes moblari loot kos diger ? ... Lan! Ata bin? :P Hass ben onu yuk esegi saniyordum ya ?!?!! Olm bas git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Once biraz ana quest gidip fast travel lari actiktan sonra kolaylasiyor haritada gezme isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Oyle zaten, arti soru isaretlerinde de aciliyor ft.. Ana questin gonderdigi alanlarda genel olarak levelimize uygun moblar olabiliyor birde at ustu daha etkili edrielin dedigi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kanuni said: 2k cozunurluk ultra, hairworks kapali 980gtx 70-72 derece max. FPS kaç? Bi postlasana settingsleri. 970le de high oynarız ne olacak. En kötü bi 970 daha alıp SLI yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dnr'dan oyunu alınca steame ekleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben steamden aldımda daha önce d&r'dan aldıklarımı ekleyebiliyodum. ekliyosundur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 http://www.gamespot.com/articles/dragon-age-dev-praises-witcher-3/1100-6427465/ http://i.imgur.com/6yz7nrf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Hersey ultrada gfx bolumunde diger bolumde blurlar kapali, bloom kapali o kadar .. 50fps civari geziniyor iste. Vsync kapali (monitor gsync) fullscreen. Ha birde hair works fena etkiliyor oda off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dark_Soul said: Dnr'dan oyunu alınca steame ekleyebiliyor muyuz? adamlar kendi steamlerini yaptılar GoG Galaxy diye. Steamden almayınca ondan açıp oynuyorsun. Ekran kartından gelen öyle en azından. Origin'i steam'e ekleyip mesela Battlefield'da filan steamworks çalışıyordu ama Witcher 3 için beceremedim eklemeyi. Algılamıyor Steam gog galaxy'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ya velen de bir hazineye gideyim dedim yolumun üzerinde, lvl 4 üm, lvl 14 wyren koruyor :) havadayken bi dokundurdum xbow ile suya düştü öldü loot da yok :) bir de üstüne açılır köprü vardı kapalı kaldı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dark_Soul said: Dnr'dan oyunu alınca steame ekleyebiliyor muyuz? Eklenmiyor ama this is your gog key diye geldi paket. Ben aylar önce dr den ısmarlayıp steamden expansionlı aldığım için deneyemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 treasure hunts tamerian valuebles da 4. ayakta bi evin altına indiğimiz yerde witcher sense ile hazineyi bulun falan diyorda orda kilitli bir sandık var ve ben anahtarı bulamamışım, açamıyorum sandığı. anahtar nerede bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Darksun said: Dark_Soul said: Dnr'dan oyunu alınca steame ekleyebiliyor muyuz? Eklenmiyor ama this is your gog key diye geldi paket. Ben aylar önce dr den ısmarlayıp steamden expansionlı aldığım için deneyemedim henüz. O zaman almam ya gog mog launcherla uğraşamam bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 vaako51 said: treasure hunts tamerian valuebles da 4. ayakta bi evin altına indiğimiz yerde witcher sense ile hazineyi bulun falan diyorda orda kilitli bir sandık var ve ben anahtarı bulamamışım, açamıyorum sandığı. anahtar nerede bilen varmı? Anahtar köyün NE kısmında ? olan bir köprü var, 2 tane drowner koruyor, dibinde bir ceset var yerde yatan o anahtar hepsini açıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 AMD 2gb 6950 ile bunu da oynayamam değil mi iyi grafiklerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dr den almıştım ben uygun fiyata, ama steam e eklenmiyor. Bu yüzden expansion ve çıkacak her oyun için gog a ihtiyacınız olacak. Expansion un kendisi 25$ zaten, steam de TR fiyatı 39 TL. Expansion ve gelecek olan her paralı eklenti için bu sebeple steam çok daha mantıklı bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 referanslar iyimiş http://i.imgur.com/VdaTY8y.jpg http://i.imgur.com/22WcNqo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar