Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ultra texture diğerleri de mantikli seviyede high/ultra baya iyi performans sadece işte extra feature olarak ekledikleri performance killer onlari kapamak lazim ve grafik olarak cok temiz ve kaliteli oyun sıkıntı yok yani biraz deneme yanilmayla bulursunuz optimum ayarları. Kontoller başta tırt geliyorda alışılır heralde zaten okonuda pek ümidim yoktu :p story / atmosphere içerik iyi olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Full hersey ultrada sadece saclari kapadim.. blur vs sevmedigim icin kapali. hbao+ secilmis falan. 50fps altina dusmedi daha ama 60 in ustune de cikmadi. 2k cozunurluk, 8gb ram, nvidia 980 4g gfx, i5 2500k (overclocksuz normal) basarili su ana kadar. edit : bir de asiri hizli combat. mouse ayarlamak lazim sanirim ucuyorum ordan oraya titreme falan oluyor ama bu mouse ile alakali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bemre nin dediğini yap kanuni. Bide iyi ya combat falan beğendim ben free trainingi yapın bence baya ısınılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yok oyle zatende elimmi titriyor anlamadim . Sol tusa basarken seri sekilde karaktere yapisik ya camera normal olarak algiliyor ve ekranda titreme oluyor. Hani controller olsa olmayacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ben hala 300serisüni yada 980ti yi bekliyorum. Bakalım emektar 560ti neler yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Merak ettim, dedikleri gibi zorluk ayarlarında permadeath'li bir zorluk derecesi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben "blood and broken bones" seçtim. "death march" açıp ileride çok kastırmak istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Fps yi frapsla falan mı görüyosunuz nedir? Bulamadım da eğer ayarı/tuşu falan varsa... GTX 690 ile ultrada fena değil ama fare hassasiyetini ayarlamak lazım beynim döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 en ucuz nereden aliniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 DnR sanırım, hatta ben 59 TL'ye almışım te geçen sene, unutmuşum, steamde açtım oynarken mail geldi DnR'dan siparişiniz hazırlanıyor diye :p İsteyen olursa satabilirim "belki", ya da sadece keyini satıp kutu içeriğine çökebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ya benim dvdrom felan kalmadi, direct key lazim. steam de 89 tl su an , var mi daha ucuz download ettiren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hadi başlayak bismillah, ama önce bi csgo mm atayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 gece yüklediydim oyunu napıyoz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://i.imgur.com/tW1evVQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Optimizasyonda biraz improvement gerekiyor ama cidden. Hani boyle 30fps+ da gta 5 gibi smooth degil ve high medium arasinda performance oynamiyor. Oyun sandbox olarak güzel ama map cok dolu gercekten hani main questi kovalamasaniz 300 saat fln oynanir heralde gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 BlackRose said: Fps yi frapsla falan mı görüyosunuz nedir? Bulamadım da eğer ayarı/tuşu falan varsa... GTX 690 ile ultrada fena değil ama fare hassasiyetini ayarlamak lazım beynim döndü :) Evet fraps bende.. Mouse hassasiyetini dusur ama savaslarda gene baya yoruyor beni .. Aliscaz el mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 grafikler kötü yanlız ya ? neredeyse herşey ultra, skyrim in grafikleri bile daha iyiydi sanki. bende mi sıkıntı var acaba. oyunun başındaki inn de mesela tepede bir şeyler asılı tavandan aşağı doğru ne oldukları bile doğru düzgün belli değil. sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 redditteki bug topiki 1st impressions topikini gecmis lol, (full spoiler ama girmeyin) bari konsol satiri acmaca var mi oyunda? buglanan quest falan olunca reset atilabilsin skyrimdeki gibi cat diye aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Grafikler iyi ama bir gta degil su an. Vignetteyi kapa istersen hafif sulu boya etkisi katiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 6950 2500k 8gig ile hiç almaya değmez değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 dün steam'den aldım da, pre load etmedim. kaç gb şu an oyunun yüklü hali? ona göre ssd'ye yüklicem, diğer oyunlardan çok yer kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 reampage said: 6950 2500k 8gig ile hiç almaya değmez değil mi ? kasma hacı. bu oyun sağlam rig hak ediyor. biç etme görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 -Deno- said: dün steam'den aldım da, pre load etmedim. kaç gb şu an oyunun yüklü hali? ona göre ssd'ye yüklicem, diğer oyunlardan çok yer kalmadı. SSD lik birşey yok ya ben hdd attım bunu loading fln yok texture yüklemesinde de delay olmuyor 21gb download ediyorsun açınca 35gb+ oluyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 surda bi "benim makinam calistirir mi acep" analizi yapabiliyorsunuz sisteminize: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3443&game=The%20Witcher%20III#systemrequirements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 reampage said: 6950 2500k 8gig ile hiç almaya değmez değil mi ? Benim 6950 toxic edition ultrada çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar