df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/the-witcher-3-wild-hunt-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000625209?gclid=CjwKEAjwo5OpBRDU64qO07OXq00SJADn5hYnVRNP2JLQ8TGMtPj2MSBhxuIKvmAxFpa6qNdeKkP1FxoCu2Pw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ahan da :) Steam değil ama tüh, 70 e geliyo gerçi steamde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 en sevdiğim kurwa cd project red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ve gog, gerçi aynı firmalar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o zaman kutulu alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 benim steam wallet bol çakayım bi steamden iyi hatırlattınız %20 preorder indirimi gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yalnız amd x3, 4gb ram ve 650ti açar mı acab sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bir demo falan çıkarsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Oyun release olmadan dem çıkması 97 de kaldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Demo direk oyunu alacak adamı oyundan soğuttuğu için çıkarmayı bıraktılar sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 demo torrent full steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Steam'de new releases altında görünce, erkene çekildi sandım, aldım sabah uyandığım gibi. 19 mayısmış hala tüh :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 lutfen nolur inquisition gibi bir ucube gelmesin. nolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-NxWHYO87MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 map buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ps'de preorder indirimi var, alsak mı ya, hiç witcher serisine giremedim. bu oyunla akar mı ne dersiniz? son videoda yanıtımı buldum ya, yes I should. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 yeni trailer baya iyi. vakit de geçmiyoki arkadaş bekle bekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bingildak said: ps'de preorder indirimi var, alsak mı ya, hiç witcher serisine giremedim. bu oyunla akar mı ne dersiniz? son videoda yanıtımı buldum ya, yes I should. ikinci oyunu da oyna, 1 çekilmez bu saatten sonra. 2'yi oyna ve çıldır 3 çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2 debende var ama hala oynamadım sdfsd nedense başlayasım gelmiyo ama 3 baya iyi gözüküyo şaka gibi efektler ve environment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 oyuna magic the gathering eklemişler lan. sırf daha uzun oynansın diye ne taklalar atılıyo peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2. muhteşemdi hikaye, karakterler olarak herşey efsaneydi. combat tabii ki genel problem witcher'in ona girmeyelim. http://www.youtube.com/watch?v=KIguEWfEJ-0 şu trailer da oyuna başlamanız için bir neden. şopen başka bir polonyalının eseri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben buna başlamıştım da yarısında bıraktım yanlış hatırlamıyorsam, sebebi de sanırım combat baya sıkmıştı. en zorda başlamıştım, böyle saçma sapan 1 shot yiyip ölüyordum. zorluğu düşürmeyi de kendime yedirememiştim. falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kilic kalkan fantasy den nasil baydiysam birde var ikide ama tiss.. bunada tiss gibiyim ama cikisina kadar var daha. en kotu test! eder bakar alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=-NxWHYO87MM off trailer ne kadar iyi yaa bu arada "to tell you stories, where breath taking magic bla bla" derken büstiyerin erimesi hahah not: bu trailer'da göstermemişler ama combat hala tırt (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 trailer'ın altındaki yorum. said: Spright Mir Is it may 19 yet? no. Then fuck off! muahahuahau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar