Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünkü gameplay'in biraz sonrasını gösterdiler. novigrad'a çok küçük bir giriş yaptılar. şehir güzel gözüküyor ama dediğim gibi küçük bir kısmıydı daha. dünden kalma griffinimizin kafasını novigradda bir npcye verdi(kitapta da olan bir karaktermiş), kısa bir konuşma oldu, sonra şehirden çıktılar ve bitti.
Mesaj tarihi:
swordplay takılan biriyim ben genelde witcher'da, sword>sign daha doğrusu. ama şu ana kadar gördüğüm gameplay'lerde close combat hatta sign'lar konusunda çok yenilik çarpmadı gözüme. herhalde bu gameplaylerde göstermedilerse çok yeni bir şey beklememek lazım (mı acaba)
Mesaj tarihi:
Codex eğer npcler bu kadar canlıysa oyunda işeme de var mı, eğer varsa kadınlar çalılara gidip işiyor mu bunu tartışıyordu en son.

http://www.rpgcodex.net/forums/smiles/excellent.gif
Mesaj tarihi:
axedice said:

Codex eğer npcler bu kadar canlıysa oyunda işeme de var mı, eğer varsa kadınlar çalılara gidip işiyor mu bunu tartışıyordu en son.

enine boyuna tartışıcan böyle. codex tam bir kale ya.
Mesaj tarihi:
gog'dan alırsan bonusları var. üstelik gog CDPR'a ait olduğu için, adamlara direk destek olmuş oluyosun. ayrıca daha bonus eklicekler.

http://www.gog.com/thewitcher3/en

steam'den alırsan işte achievementları felan kasarsın, badge kasabilirsin.

%20 indirim ikisinde de oluyor sanırım, önceki iki oyun varsa.

kendi adıma konuşursam büyük ihtimal gog'dan alıcam. badge, achievement özellikle kasan birisi değilim. gerçi bu oyun için kasardım ama destek hede hödö adına gog'dan alıcam. daha sonra baya ucuzlar felan, belki steamden de alırım.
Mesaj tarihi:
2. oyunu steamden aldım 3. oyunu gog'dan alsam yine indirim yaparlar mı. gog'dan alıp steam ekeleme yapmak mümkün mü? bir de steam deki o otomatik güncelleme olayı, gog'da da var mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...