Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam Şuan kullandığım masaüstünden istediğim verimi alamıyorum, yani parçaları öyle çok ahım şahım değil ama yinede şu bilgisayarın bir dota2de kasmaması gerekiyor değil mi? driverlar güncel olmasına rağmen bunu yapıyor anlamadım gitti. halp! ekran kartı: his hd 5750 1gb gddr5. ve, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu ekran kartı ramden faydalanmıyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben hd 4650 ile çok rahat oynuyorum dota 2, senin o bilgisayarla 2 clientten oynayabilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 konudisinda sandim topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 oda öyle ayarlar highda falan değil yani mediumda hatta daha azında kasıyor ya. anlam veremiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 donanımla alakalı değil belli ki. yazılımsal bi sorun var. chipset driverların güncel mi mesela. windows güncelleştirmeleri yüklü mü? virüs var belki pcde tarattın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Company of heroes de böyle idi. Refresh rate oranını manuel yazıp açıyordun düzeliyordu. Yani oyun kasmıyor 24fps sabit kalıyor mesela o da takılmasına sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 nasıl düzeltiyoruz peki? ama benim black ops ve wowdada çok iyi bir performans aldığım söylenemez yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bütün driverlarım güncel chipset driverları dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 da şöyle bir sıkıntım var sanırım şimdi farkettim herhangi bir oyun vs açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 lan insanlar 45 46 dereceye çok demiş idleda söküyorum makinayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sicak gibi geldi bana da, fanlara baksana bir. Sorun ne bilemedim ama, donanim kagit ustunde uygun gorunuyor, yazilim da duzgun diyorsan donanimda bir sorun vardir sanirim. Bir benchmark filan atip hangi parca normalin altinda calisiyor bulmaya calissana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 termal macun aldım geldim şimdi bir onu yenilemem lazım sonra bi benchmark. yanacak gibi duruyor baya bildiğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iyi şuan normal gözüküyor, monteledikten sonra sürekli biplemesini ramlerin hata vermesini vs saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 performans adına bir gelişme yok, dota2 bazında deniyorum şuan ayarlar maxda ve normaldeyken aynı durum anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 tamam tamam. bir arkadaşa gösterdim sorun bilgisayarda değil bendeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sen mi yavaşmışsın, neymiş sorun :) hakkaten merak ettim ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ark. Donanimsal olarak yetersizmis yetisemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya ben böyle sırf takılıyormu diye bakınca arada sanki böyle saliselik spikelar oluyor. takmamaya karar verdim o kadar. ha performans sorunu var tabide napayım kasamayacağım daha fazla. son haliyle termal macun idleda 6 7 derece farkettirdi. oc yok bir şey yok işlemciler maşallah 70in altını görmüyor anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi onlar coreların sıcaklıkları öyle olmaları gayet doğal yanlış değerlere bakıyorsun milletin 45 normal falan dedikleri onlar değil sdfsdhf edit: örnekle gösteriyim, benim pc hafif yükte: http://i.imgur.com/ksrrg7g.png insanların 45 normal dediği en üstteki değer için, sen aşağıdakilere bakıyorsun onların yüksek olması normal, daha doğrusu cpuid göstermiyor o üsttekini sende. bende de göstermiyor everestle baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Biliyorum ne var? alla allaaa.. sevindim lan :D ekran kartını dandik almıştım ondandır o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Game Booster diye bi program var bi dene istersen arka planda çalışan bişeylerden kaynaklanıyorsa oldukça işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 game boosterı kurdum çok tatlı duruyor işe yaramasada moralim düzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 boostlayınca bi şeyler yapıyo ya o sıra ejeküle oluyormuş gibi hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Moralin düzelecekse daha bir sürü program önerebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar